Askerler köle midir?
-
@kâfir-imam hepsi değil doğru ve güzel olan tarafları da var. Pek ilgilenmedigim için hepsini okumuş değilim sadece bir kaç risalesinden okudum o kadar
-
@kâfir-imam Kürtçü olsaydı Osmanlıca yazmazdi ve Atatürk'ün yanında yer alıp milli mücadele de beraber olmazdi
-
@Efruhte doğru tarafları zaten evrenseldir , geçmişten beri söylenen lafları farsça söylemiş kendine mal etmeye çalışmış.
Yanlışları doğrusundan daha çok
https://nursuzlar.wordpress.com/risale-i-nurdaki-sacmaliklar/
-
"Kürtçü" nedir ya? Bu milletle uğraşmayı bırakın. Kafatasçılığa gerek yok.
Milliyetçilik yada kafatasçılık ne olursa olsun bütün ayrımcılık türleri zehirdir ve ahlaksızlıktır.
"Kürtçü" demek yerine "DEM partili" diyebilirdiniz mesela. O zaman sorun olmazdı. -
@kâfir-imam paylaşımının bir iki cümlesinden sonra okuyamadım çünkü o kadar çok yanli yazilmis bir yazı ki böyle bir yazıdan doğru bilgi öğrenmeyi beklemiyorsunuz herhalde
-
@Efruhte eleştiriye açık bir düşünceniz yok demek ki. Zaten sorgulamak yasak
-
@kâfir-imam niçin sorgulamak yasak olsun
-
@Efruhte A bak sorguluyorsun , değil mi.
Risaleler bana yazdırıldı diyor meczup said. Ama Kimin yazdırdığını söylemiyor.böylece dil dolandırıp kutsallık düşündürecek.
Kimsede sormuyor cıa yazdırdı diye.
-
@kâfir-imam aaa a a a sorguluyor olmanız şaşırtıcı.
İlgilenmemis olmam sorgulamis ve böyle bir karar vermiş olmamı gösterir mi göstermez mi bunu da düşünebilirsiniz . Ve ayrıca benim bu forum sayfasina ilk yorumu yazmamın nedeni forumdasin birinin ayrimciligiydi. Bunu da düşünebilirsiniz. Çok fazla geldiyse düşünmek birden yükleme yapmayın kendinize -
@Efruhte sorgulamıyorsun o zaman.
-
Said salakça yazı yazanın teki, bunu ben demiyorum. Yazdıkları zırvalardan anca bu çıkıyor, kusura bakmasın kendisi. Muhtemelen kışın çok üşümüş olmalı ki sobayla sıkı fıkı muhabbet etmiş.