Dünyanın en güzel cami, kilise ve tapınakları
-
Tüm forumdaşları davet ediyorum. Dindar dinsiz ayırmaksızın, estetik olarak dünyada en hoşunuza giden caminin, kilisenin veya tapınağın resmini buraya iliştirin lütfen.
Umman´daki Sultan Quaboos Camisi en hoşuma gidenlerin arasında:

-
Konu başlığını değiştirdim, sanırım böyle daha iyi çünkü çok güzel kilise ve tapınaklar da var.

-
Rusya ´daki bu kilisenin görünümü müthiş ve UNESCO listesinde.

-
Bütün tapınaklar çirkindir.
-
Great Mosque Of Djenné, Mali

-
Tapınaklar daha güzel galiba.
Paro Taktsang in the Paro Valley, Bhutan
-
@kereste, içinde söyledi: Dünyanın en güzel cami, kilise ve tapınakları
Rusya ´daki bu kilisenin görünümü müthiş ve UNESCO listesinde.

Burası kiliseden çok Disneyland' a daha çok benziyor.

-
Halkı fakir ülkelerin tapınakları çok gösterişli özellklr de budist Hint fakirlerinin diyarı böyle. Tapınaklar beleş geçim kaynağı , halkı ise tanrı dümeniyle soyup bir güzel kendilerine hizmet ettiriyorlar
-
Myanmar' ın altından "tanrı"ları, tapınakları var. İnsanlar fakir, bize benziyorlar bi bakıma...
Gerçi budist tapınaklarında hiç değilse 3 öğün beleş yemek varmış. Kıvrılır bir kenarda da uyursun. Hiç değilse bu asyalıların "tanrı"ları karnını doyuruyor, barınacak yer veriyor.

-
Musevilerin sinagoglarına baktım, pek hoş bir yapı bulamadım veya ben göremedim.
-
Dindarlar estetiğe pek önem vermiyorlar galiba. Bir tanesi bile güzel bir cami resmi iliştirmemiş.
-
Dindarların önem verdikleri tekşey paradır
-
Dindarların önem verdikleri tekşey paradır
@kâfir-imam
Hangisi?
Euro, Dolar, TL? -
@kereste onlar için farketmiyor Türk parası olmasın hepsini severler. Sadece yaşadıkları Türkiyenin parasını sevmiyorlar.
-
Asyadaki tapınaklar birbirinden güzelmiş.

-
Bu tapınağın hem kendisi hem de konumu muhteşem.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş