Bu seneki min/max oruç tutma süreleri
-
Kuzey´de yaşayanlar ayvayı yedi, Güney´de yaşayanlar bayram edecek.
Arap tanrısı ne güzel adaletli ve eşit bir düzen oluşturmuş böyle. Matematikte öncülük eden Araplar bu mevzuda saçma sapan bir uygulama yöntemi uydurmuş.https://www.odatv.com/guncel/ramazan-nedir-oruc-nasil-tutulur-iftar-ve-sahur-saatleri-120032601
-
Ramazan reklamı yapan şirketlerin ürünlerini boykot ediyorum. Coca cola ve pınar liste başı şimdiden.
Bunların kar hırsı yüzünden milyonlarca insanın huzuru kaçıyor.
Seneye Ramazan'a kadar şimdilik bu iki şirketin ürünlerini almayacağım.
-
@kâfir-imam
Reklamın kötüsü olmaz. Türkiye´de satılan ürünler Müslüman kesime elbette şirin gözükecek. 30 günlük bir süreç var. Bu fırsatı kaçırmazlar. -
@kereste ben pınar ve coca cola reklamları kötü demiyorum. Altı üstü 30 gün için bu kar hırsı ile insanları sömürmeye çalışmalarını kınıyorum.
Yani eline silah alan işidli müslüman teröristi de reklamlarında oynatabilirler. Bu zihniyet kendi çıkarından başkasını düşünmez.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Bu seneki min/max oruç tutma süreleri
@kereste ben pınar ve coca cola reklamları kötü demiyorum. Altı üstü 30 gün için bu kar hırsı ile insanları sömürmeye çalışmalarını kınıyorum.
Yani eline silah alan işidli müslüman teröristi de reklamlarında oynatabilirler. Bu zihniyet kendi çıkarından başkasını düşünmez.
Garanti Bankası , easyfish oil ve ziraat de kara listeme eklendi. İnanç ticareti yapanları burada listeleyeceğim.
-
@kâfir-imam
Bu hızla gidersen Ramazan sonunda yasaklamadığın ürün kalmayacak.