Dinler Yargılanmalı ve Güncellenmelidir
-
Anarşist düzen. Zaten yapılmak istenilen de bu. Devamlı dinleri kötüle, karala, dinsizliği güzel göster ,dinsizlik propagandası yap. Oldu da biri dinini savundu hemen birleşip o kişinin yazdıklarının üzerine hep beraber saldırıp sustutturma politikasi izlemek. Oldu da yazılan yorumlara karşı dininin doğru olanını yazdı hemen dini propaganda yapılıyor de.
Dinsizlerin ortak özellikleri bu yazdıklarım.
Özgürlükten anladiginiz sadece kendilerinize özgürlük.
Ayette bahsedilir ya aynı o bahsedilenler gibi yeryüzünde barış getireceğini söyleyenlerin esas bozguncularin kendileri oluşları.Efelesefe sitesi demiyelim de ateist forum dense adı daha iyi olacak. Sabah akşam ateistlerin propagandalarini okuyup duruyoruz
-
@Efruhte ateistler kanunların üzerinde değildir ama dinciler kendilerini kanunların üzerinde görür. Yani anarşist düzen tam da dindar düzendir.
Şimdi ben seni öldürsem laik düzende kanunen suçlu olurum. Ama sen bir ateisti öldürsen şeriat düzeninde suçlu sayılmazsın.
Çünküslam saçmalığında darül harp denen bir anarşist anlayış var. İnkar mı ediyorsun yoksa kâfir
Ok?
-
@kâfir-imam anarşist düzen tam da siz ateistlerin istediği bir düzendir. Allah'ın kanunlarinda masumun dinsizde olsa canını almak helal değildir bilmiyorsan öğren
Kâfir deyip durma kâfir olan sensin ben değilim
O da kafirligi kendin isteyip kendine yakistirdigin için -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte allahın ne kanunu var şapşik. Kuran'da Hızır peygamber midir nedir çocuğu öldürüyor ve bunu savunan hikmetli gösteren övgüler düzen yine kur'an'ın allahı.
Bilimden başka kanun yok bu evrende.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Dinler Yargılanmalı ve Güncellenmelidir
allahın ne kanunu var şapşik. Kuran'da Hızır peygamber midir nedir çocuğu öldürüyor ve bunu savunan hikmetli gösteren övgüler düzen yine kur'an'ın allahı.
Bilimden başka kanun yok bu evrende.
Kaç sefer o kissadaki hikmeti ben de yazdığım halde her defasında temcit pilavı yemeyi seviyorsunuz hepiniz.
Bilimin bağlı olduğu sanki farklı yermiş de.
Allah'ın kanunlari her yerde şapşik -
Eski KullanıcıEski Kullanıcı başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte bilimin kuralları değişmez adamına göre oynamaz. Ama allahın kuralları adamına göre yerine göre zırt pırt değişiyor şapşaloz. DARÜL harp demek başkasının inancına karşı teröristlik yapmak serbesttir demek.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Dinler Yargılanmalı ve Güncellenmelidir
bilimin kuralları değişmez adamına göre oynamaz. Ama allahın kuralları adamına göre yerine göre zırt pırt değişiyor şapşaloz. DARÜL harp demek başkasının inancına karşı teröristlik yapmak serbesttir demek.
Allah'ın kanunlari sabit, apaçık . O şekilde değiştirip işine geldiği gibi uygulayanlar insanlar şapşaloz.
Bilimin kurallarını da aynı şekilde işlerine geldiği gibi evirip çevirenler insanlar.
Darül harp olarak gören fetocu ve suçu bucular. En son 15 Temmuzda da gördük. İnsanların yaptıkları İslamiyeti baglanaz -
@Efruhte yapma yav ciciş..Kur'an'ı hiç olumadın mı , kaç kere kendi hükmünü değiştiren allahını tanımak istersen şuraya bak.
Nahl 101 - Biz bir âyeti başka bir âyetin yerine koyup değiştirdiğimizde —ki Allah indireceğini daha iyi bilir— onlar, sen ancak uyduruyorsun, derler. Hayır, onların çoğu (hakikati) bilmezler.
Bakara 106 - Herhangi bir ayetin hükmünü yürürlükten kaldırır veya unutturursak, onun yerine daha hayırlısını veya onun benzerini getiririz. Allah'ın her şeye kadir olduğunu bilmez misin?
-
@Efruhte, içinde söyledi: Dinler Yargılanmalı ve Güncellenmelidir
hep beraber saldırıp sustutturma politikasi izlemek.Sen ne anlatıyon ya? Hayatında kaç ateistin birleşip diri diri insan yaktığını gördün? Peh dinsize b*k atanda mert olsa bari... Bildiğin kabataş yalancısı familayası gillerden iftiralar, iftiralar...
Esasında bunlar ışid, taliban, boko haram v.b. v.s. gibi radikallerden bile cani bence. Güç bunlarda 90 yaşında ciddi hastalıkları olan askerleri hukuksuzca rutubetli mapuslarda çürütüyorlar. Emekliyi açlık sınırı altında yaşama mahkum ettiler. Işid v.b. hiç değilse işkencce yapmıyor. Kelleyi bi seferde kılıçlıyor. Dünyanın en cani ve zaalim dincileri o yüzden kuşkusuz bu ılımlı görünen tatlı su dincileridir...
Hazır zalim demişken, Zalimin tanımını yapmak bana düşmez. Ekonominin kitabını yazmış(!) çok muhterem beyefendimizdendinleyelim:
Şakamısınız siz?
-
@Efruhte, içinde söyledi:
anarşist düzen tam da siz ateistlerin istediği bir düzendir.
Saçmalıyorsun yine. Siz Ateistlermiş...miş. Anarşistlik nedir desem, yanıtlayamazsınız. İyi oku: Ateistlerin istediği herhangi bir anarşist düzen yoktur, siz dindarlar gibi ne kutsal manifestoları/kitapları vardır ne de peygamberleri. Her birine bireysel yaklaşmak mecburiyetindesin. Çünkü hepsinin sadece tek bir ortak paydası var. Nedir o? Piyasadaki dinleri ve tanrılarını reddetmektir. Hepsi bundan ibaret.
Şunu da gözden kaçırma: Ben senin gibilerin de özgürlüğünü savunanlardanım. Yani ateistler anarşist veya öcü falan değil.
-
@kâfir-imam korona virusunde dahi bilimin kuralları nasıl değişkenlik gösterdi. Öyle değil mi ciciş
Mesala başlar da yapılan önlemler aklına gelsin. Korona virüsü aynıydı.
Aynen ayetler de öyle ciciş. Temeli aynı ama uygulanışı değişmiştir. -
@hulk basına sizmamis, basın üstünü örtmüştur diye yapmadıkları anlamına mı geliyor? Hem dindar kılığına girip bir kaç cahili doldurup ya da provake edip olayı dindarların üzerine yıkmak daha akıllıca. Ve dinsizler böyle yapmakta usta sanaatkarlardandir.
-
@kereste evet yaa o kadar çok savunuyorsunuz ki şu sitedeki yazıları okuduğumda nasıl bir özgürlük istedikleriniz ortaya çıkıyor. Hiç kendinizi yormayın
-
@Efruhte bilim de manüpüle edilir. Öyle sizin gibi her duyduğuna inananları kolay kandırıyorlar. Sen Domestos reklamlarındaki konuşan mikropları da gerçek sanıyorsundur ciciş.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Dinler Yargılanmalı ve Güncellenmelidir
@hulk basına sizmamis, basın üstünü örtmüştur diye yapmadıkları anlamına mı geliyor? Hem dindar kılığına girip bir kaç cahili doldurup ya da provake edip olayı dindarların üzerine yıkmak daha akıllıca. Ve dinsizler böyle yapmakta usta sanaatkarlardandir.
Bak 11. postta @kereste ne yazmış. Okumuyor, iftira atıyor, uyduruyorsun.
Siz daha öncede benim elimde güç olduğunu devleti bizlerin yönettiğini idda etmediniz mi(Bu iftiraya göre benim tayyipkarunçiller gibi zengin olmam gerek)? Bak uydurukçu bir kere yaşın kaç bilmiyorum. Ama şu su götürmez bir gerçek. Türkiye Cumhuriyeti aşağı yukarı 1950 lerden beri, yani Marshal Amerikan yardımlarıyla dincilerce yönetilmektedir. Bu 70 senelik serüvende kısa süreli chp-dsp-shp gibi kısa süreli koalisyon-sağdinci yönetimleri olmuştur. Ama bu değildir ki chp-dsp-shp dinsizdir. Ateistler dediğin(sandığın) bunlar ise şayet. Bunların ateistlerle ne alakası var? Bunlar bildiğin dinci. Laik dinci bunlar tıpkı senin gibi. Kapiş!. -
Bunlar DARÜL harp adı altındaki terör öğretilerini görmezden gelip kendilerindeki her pisliği başkalarına atma alışkanlığını bırakmıyorlar.
-
@Efruhte
Yazdıklarımdan nasıl bir özgürlük çıkıyormuş...muş?.
Senin neyine karıştım, sana neyi dayattım?