Gecenin Fıkrası
-
Akp li mütayitler CHP binasında Sayın Atatürk rozeti takarak kuyruğa girmişler.
Diyollaaa..
-
Halka koyun diyenler şimdi ne diyecek merak ediyorum.
Halk, gösterdiği tepkisinde haklıdır ve bunu artık yönetenlerin görmesi daha bilinçli olmaları gerekir.
Çıkan sonuçlar Ülkemizin hakkında hayırlı olsun -
Halka koyun diyenler şimdi ne diyecek merak ediyorum.
Halk, gösterdiği tepkisinde haklıdır ve bunu artık yönetenlerin görmesi daha bilinçli olmaları gerekir.
Çıkan sonuçlar Ülkemizin hakkında hayırlı olsun@Efruhte halka kâfir , aptessiz , terörist , hain , alçak , namussuz , pislik , ajan , çapulcu.................diyenler ne düşünüyor sen onları aktar bize yeter.
Ben CHP'nin kazandığına sevinmiyorum bakalım icraatı ne olacak göreceğiz ama AKP'nin kaybettiğine çok seviniyorum.
Ayrıca bu halka da güvenmiyorum , çünkü kendi çıkarı için AKP'ye ülkeyi soyduran da bu halktır. Şimdi dönüp neye tepki veriyor bakalım göreceğiz. Basireti bu kadar olan halka çok da güvenilmez
-
@Efruhte halka kâfir , aptessiz , terörist , hain , alçak , namussuz , pislik , ajan , çapulcu.................diyenler ne düşünüyor sen onları aktar bize yeter.
Ben CHP'nin kazandığına sevinmiyorum bakalım icraatı ne olacak göreceğiz ama AKP'nin kaybettiğine çok seviniyorum.
Ayrıca bu halka da güvenmiyorum , çünkü kendi çıkarı için AKP'ye ülkeyi soyduran da bu halktır. Şimdi dönüp neye tepki veriyor bakalım göreceğiz. Basireti bu kadar olan halka çok da güvenilmez
@kâfir-imam, içinde söyledi: Gecenin Fıkrası
@Efruhte halka kâfir , aptessiz , terörist , hain , alçak , namussuz , pislik , ajan , çapulcu.................diyenler ne düşünüyor sen onları aktar bize yeter.
Onların ne düşündüğünü bilemiyorum o yüzden aktaramiyacağım.
Ben ne seviniyor ne üzülüyor hiçbir şey hissetmiyorum kararsız seçmenlerden biri de bendim . Ne CHP ne AKP ne de başka bir parti hiçbirine güven duymuyorum ve hepsi de aynı amaca hizmet icindeler zaten . -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Gecenin Fıkrası
Onların ne düşündüğünü bilemiyorum o yüzden aktaramiyacağım.
Ben ne seviniyor ne üzülüyor hiçbir şey hissetmiyorum kararsız seçmenlerden biri de bendim . Ne CHP ne AKP ne de başka bir parti hiçbirine güven duymuyorum ve hepsi de aynı amaca hizmet icindeler zaten .@Efruhte fefrufte, söyledikleri yalanlara kendileri de inanmıyorlar ondan akp de bıkmışlık hali var.
Şimdi sırada yeni yalanları köpürtecek CHP seçmeni var. Bakalım bunların gazı nereye kadar gidecek.
-
1 Nisan şakası gibi, ama değil. Fıkra desen, o da değil.
-CHP belediye seçimlerinde AKP´yi bir güzelcene kötekledi.
-RTE, kem küm etti. 4 sene daha buradayım, dedi.
-Bahçeli ortalarda gözükmedi.
-Meral Akşener muhtemelen yarın istifa edecek.
-YRP beni şaşırttı.
-Zafer, Deva, Saadet falan filan. Bunları gören var mı? -
@kâfir-imam, içinde söyledi:
... halka kâfir , aptessiz , terörist , hain , alçak , namussuz , pislik , ajan , çapulcu.................diyenler ne düşünüyor. ...
Hâlâ aynısını düşünüyorlar. Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok, çünkü bu ülkeyi kutuplaştıranlar yine bunlar. Dindar ve kindar nesil yetiştirmeye hâlâ hevesliler. Değişmediler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş