Kimler Cehenneme Gidecek
-
İslamcı faşistlere göre Allah'a inanmayanlar cehenneme gidecek. Sadece onların hayal ürünü olan tanrılarına inanmadıkları için ağızlarıyla kuş tutsalar , gençlik iksirini bulsalar , çocukları ölimden kurtarsalar yararı yok. İllaki cehennemlikler.
Ancak yine aynı dinin kaynaklarına göre
Tarikatlarda çocuklara tecavüz edenler de cehenneme gidecek
Bunlara göz yumanlar da cehennem de olacak
Babasından bedava devraldığı dinini herkesin vergilerinden ödenen paralar ile yaşayan imamlar müezzinler ve diğer tüm din görevlileri de cehenneme gidecek.
Dini gerekçeler ile milletin arazilerini kendi dini çevresine peşkeş çeken ve buna göz yumanlar da cehenneme gidecek.
Dini gerekçe ile darul harp diyerek milletin hazinesini soyanlar da cehenneme gidecek.
Özetle bakarsak cehennemde daha fazla dindarlar olacak. Hatta neredeyse kâfirler hiç olmayacak gibi.
-
@kâfir-imam
Kâfirler kesinlikle cehennemde olacak, çünkü kapı gibi ayet var, ayet!
Mâlum tanrı diyor ki: "Bana ve Muhammed´e inanmayanlar, cehennemde kebap olacaktır." -
@kereste kul hakkıyla gelmeyin herşeyi affederim diyen yine aynı malum tanrı olduğundan ben de hakkımı onlara helal etmiyorum. Dolayısı ile ben hak yemediğim için allah varsa eğer beni affedebilir. Ama onları affetmeyecek çinkü ben hakkımı helal etmiyorum.
-
@kafir imam,
öyle deme kelimeyi, şahdet getirip yalancı şahitliği yaptınmıydı. Ne b*q yersen ye... Eninde sonunda cezanı çekip cennete sokacakmış müslümleri. Öyle de bir avantajı varmış. Ebedi cegehnnem anca arapça "tanrı" yı tanımayanlara mahsusmuş... Yersen buyur ye... -
@kâfir-imam
Arabın tanrısına fazla güvenmemeni tavsiye ederim, çünkü bugün he dediğine daha sonra yok diyebiliir. Nesh zımbırtısı diye bir şey var. -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste ben o kadar güvenmiyorum da , çok güvenip her haltı yapanlar düşinsün. Bir de bakarsın ki allahları "bana mı sordunuz lan" diyebilir.
Örneğin Filistin allahlarına güvenip hababam savaşıyorlar da Allah ortada yok.
Diğer örnek fetöcüler. Allah'a güvenip her boku yediler ama başlarına gelenden allahları koruyamadı
-
Tabi bir de maide-44 var. Kelmeyi şahdette kurtarmayabilir bunları... Aforoz maddesi açık...
-
Arabın tanrısı düzgün bir duruş sergilemiyorsa, aynısını müritlerinden (nam-ı diğer Müslüman) beklememek gerek. Atalarımız ne demişti? Tencere vuvarlanmış, kapağını bulmuş.
-
@kereste doğru imam osursa cemaat sıçarmış.
Ben de kendimi savunurum ne olacak . Darul harpdeyiz ne İslam'ı aloooo desem Allah'ı ikna ederim.
-
@hulk, içinde söyledi: Kimler Cehenneme Gidecek
Tabi bir de maide-44 var. Kelmeyi şahdette kurtarmayabilir bunları... Aforoz maddesi açık...
Evet kendi kitabında " iman ettik dediler hayır siz imam etmediniz" anlamonda cümleler de var. Başka bir yerde " onların pişmanlıkları ve tövbeleri boşunadır" şeklinde de cümleler var.
Artık madde madde ayrıntılı yazasıö gelmiyor nasılsa bu pislümanlar anlamıyorlar. Gösteren de yok diyor
-
Cehennem denen yeri uyduranlar psikopat ruh hastalarıydı bence. Tanrı hiç kendi yarattığını yakar mı?
İnsanlar evcil hayvanlarının kılına bile zarar vermezken koskoca tanrı neden kendi yarattıklarını yaksın?
Tabi böyle bir tanrı yok ama neyse. Yorum yapayım dedim.