Ucuz Ekmek Bulamayan Istakoz Yesin! - Y. Özdil
-
Hediye dururken Filistin' liye miting düzenleyenlere gelsin!..
Siz de azıcık ar, namus, vicdan var mı? -
-
-
-
AKP´li milletvekili sağolsun; sayesinde tüm memleket istakozun ne olduğunu öğrenmiş oldu.
-
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste ejder meyvesi ile kestane balını da geçen yıllar öğrendim. AKP'nin yararları da var.
AKP günah keçisi buldu , günah çıkarıyor. Sarayın ve hükümetin nasıl lüks içinde yaşadığını gözden kaçırmak için özellikle başı açık bir milletvekilini piyasaya kendi servis ettiriyor. Buradan bile din kasıyorlar.
-
@kâfir-imam , kimse kimseyi servis etmedi. Vatandaşa hizmet iddiasıyla yola çıkan bazı uyanık geçinenlerin içine düştüğü hazin bir durum aslında. İstakozu istiflenenlerin, temsil ettikleri vatandaşların ekonomik durumunu hiçe sayıp salakça hava atmaları, olsa olsa Türkiye gibi memleketlerde oluyor nedense.
İsteyen istediğini yesin; ne yediklerini millete göstermenin ne âlemi var? Bunlar tam salak. -
@kereste ama yanlı düşünüyorsun. CHP'nin de yediklerini servis etsek buradan akp den aşağı kalmaz.
Yani böyle haberlerin arkasında iyi niyet aranmaz. Elbette birilerine yarıyordur. Ben akp yi kötülerle CHP çok iyi demeye çalışmıyorum.
-
@kâfir-imam , siyasetçiler hal ve hareketlerine önem vermeli, bu noktada sanırım seninle hemfikiriz. Ama bu, siyasetçiler istakoz yememeli anlamına gelmez. Diğer yandan Monaco´da bir yatta pahalı yemek ziyafeti çekmek, hem de yeni milletvekili seçilmiş iken, salaklığın daniskası. Bu han´ımefendiyi bir daha milletvekili adayı bile yapmazlar.
Edit: Özür dilemiş, fakat özürü bile faüllü. Hata yaptığını ifade etmiş sadece. Da, hatanın içeriğini açıklamamış. Yani umrunda bile değil.
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı tepkilere yol açan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.
Kaynak: https://gazeteoksijen.com/turkiye/ak-parti-izmir-milletvekili-sebnem-bursali-tepki-ceken-istakoz-paylasimi-sonrasi-ozur-diledi-208462 -
İstakoz olur da Rolex olmaz mı?
AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekip paylaştı. Kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince sildi. -
@kereste zehra taşkesilsinoğlunun milyon dolarlık yatı da olur ne olacak ki sonuçtakadın tesettürlü ve bodrumdadenize girmek onun da hakkı.
-
Istakozu Monaco sosyete kulübünde 40€' ya yemek bedava gibi bir şey.
Türkiye' de ipini koparanı aldıkları mekanda ıstakoza 547€ (ÇÜŞ)ödeyen enayiler var. Hani diyordu ya Gaye Erkan New York ' tan daha pahalı burasu diye. Durum gerçekten öyle... 550 avroya uçağa atlar monaco' da yer dönersiniz. Ne yapsaydı yani kadın Türkiye' de daha pahalı yidiği içtiğini mi paylaşsaydı?
-
Yurdum memleketi illaki her şeyin istakozunu, pardon suyunu çıkaracak. Her mevzuda aşırıya kaçmakta üstümüze yok anlaşılan. Duyduğuma göre bugünlerde boykot yapılıyormuş. Fikir güzel ancak uzun soluklu ve etkili olacağını zannetmiyorum. Umarım yanılırım ve boykotu ülke genelinde bir hayli abartırlar.
-
@hulk, içinde söyledi: Ucuz Ekmek Bulamayan Istakoz Yesin! - Y. Özdil
Türkiye' de ipini koparanı aldıkları mekanda ıstakoza 547€ (ÇÜŞ)ödeyen enayiler var. Hani diyordu ya Gaye Erkan New York ' tan daha pahalı burasu diye
İşte bu nedenle ıstakoz olayı bizzat akp tarafından da iştahla kullanılıyor. Çünkü bu ülkedeki pahalılığı gözden kaçırıyorlar. Günah keçisi ıstakoz oldu.
-
@kereste, içinde söyledi:
Yurdum memleketi illaki her şeyin istakozunu, pardon suyunu çıkaracak. Her mevzuda aşırıya kaçmakta üstümüze yok anlaşılan. Duyduğuma göre bugünlerde boykot yapılıyormuş. Fikir güzel ancak uzun soluklu ve etkili olacağını zannetmiyorum. Umarım yanılırım ve boykotu ülke genelinde bir hayli abartırlar.
Boykot iki gün sürecekmiş. Saçmalık, etkili olması için en az 1 ay boyunca sürmesi gerek. İki gün ne ki? O iki günkü kayıp 2 günde çıkar.
-
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste önce benzin araba ve alkol sigarayı boykot etsinler. Hiç bir akıllı varlık temel ihtiyacını boyket etmez. Önce lüksü boykot etsinler.
Örneğin piyango loto Toto bir yıl oynamasınlar Sigara alkol tüketmesinler. İddiaya girerim ki TV de reklam yapıp özendirmeye başlarlar. Hatta piyango kumar değildir diye fetva bile verdirirler.
-
@kâfir-imam
Türk halkı protesto/boykot yapan bir millet değil. Son 20 senede Gezi gibi ses getiren eylemler neredeyse hiç yaşanmadı. Acemi yani. Biraz pişmeleri lazım. Bu haftaki boykot eylemi iyi bir fısat aslında ve sadece restoranları hedef almamalı tabii. -
Ben yarım asırdır Avrupa´da yaşıyorum ve bugüne kadar ne istakoz yemişliğim var ne de Rolex takmışlığım. Halbuki ikisini de yapma imkanım var, da, bunları göstere göstere yapınca seviye falan mı atlanılıyor?
-
Türkiyeliler gösteriş için yaşıyorlar. Aksi halde bu kadar parayı harcayıp nasıl da böyle birbirlerinin üstüne basarak yaşanır ki?
Tam bir egoizm hastalığı. Sevgileri bile egoistçe.
Avrupa neden turkey demiş belli. Hindi gibi kabarıp gösteriş yapmayı sevdikleri için olsa gerek.
Çok zenginsin ama sokaklarında park edecek yer yok. Trafik ve şehirleşme keşmekeş. İnsanlar üstüste , binalar dipdibe... Böyle bir ülkede mercedese binsen zevk vermez gerçekten.
-
-