Bayramda Selektör Cezası
-
Trafik polisi bayramda selektör yapanlara ceza kesmiş. Bak bak , başladılar intikam siyasetine. Polis teşkilatı tıka basa akp li ve tarikatçı dolu. Trafiğin tek eksiği selektör yapmak kalmış desene.
Kaldırıma park edene , sokak arasında aşırı hız yapana , patlak egzost ile gezene ceza yazmiyirler.
90 larda da yaşadık aynılarını. Gerçi ben çocuktum ama süper zekalı olduğum için herşeyin farkındaydım. Kontrollü kaos deniyor buna.
Düzeni sağlamak adına yanlış yapmak. Çünkü doğrusunu yaparsa kaos oluşmaz.
Sonra bakanlık affetmiş cezaları. Bak seeen. Madem ortada kamu düzenini bozucu bir eylem var o zaman mahkeme karar vermeli.
Eğer kesilen ceza tırıvırı cezası ise o zaman o polise görevi kötüye kullanmaktan işlem yapılmalı değil mi?
-
Kurallara aykırı ise, kessinler cezayı. En azından kör topal giden ekonomiye faydası olur. Ancak her kural ihlaline ceza kesilmeli, ki millet azıcık kurallara uymayı öğrensin. Hatta kırmızıda geçen yayalara da bassınlar cezayı.
-
@kereste buna kontrollü kaos deniyor. Kuralları keyfi uygulayarak kaosu bir düzeyde tutabilmek için uğraşıyorlar.
Böyle davranmalarının nedeni tabiki iktidar kavgası yani halkı sömürme kavgası. Birbirlerine uyarı verme yöntemi.
Olan halka oluyor. Zavallı ezilmiş halk hala kendinden başka bir kurtarıcı arıyor.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Bayramda Selektör Cezası
@kereste buna kontrollü kaos deniyor. Kuralları keyfi uygulayarak kaosu bir düzeyde tutabilmek için uğraşıyorlar.
Böyle davranmalarının nedeni tabiki iktidar kavgası yani halkı sömürme kavgası. Birbirlerine uyarı verme yöntemi.
Olan halka oluyor. Zavallı ezilmiş halk hala kendinden başka bir kurtarıcı arıyor.
"kontrollü kaos" demek bunun adı. Bilmiyordum.
Bu bürokrasinin yatacak yeri yok. Suç yaratıp. İş yaptık diyorlar. Sonrası bu usulsüz cezaların faturası sana bana...
Misal hani bi aralar ekonominin kitabını yazan evrenin liderimiz Kılıçlaroğlanına tazminat davası açtım kazandım diyor du ya. Heh o ve benzeri belki zibilyon tane dava avrupadan Türkiye aleyhine tazminat olarak geri dönüyor. Bil bakalım sözde şöyle iş yaptık. böyle suçlu yakaladık, şunu mahkum ettik masalının faturası kime çıkıyor?
-
@hulk evet aynen öyle , devlet terör örgütlerini besler büyütür sonra da operasyon yapar. Fetö operasyon haberlerinden geçilmiyor bu ülkede. Cemaatleşmel suç ise menzile de operasyon yap değil mi niye sadece fetö?
Tabiki bu tarikat ve cemaatlerin faturasını yine Fransız vatandaşları ödüyor.
-
Zaten yolu bu tür ılımlı cemaatler açtı. Ecevit gibi siyasilerde "ben laiklik karşıtı eylemleri olduğunu görmüyorum" diye methiyeler düzdü. Sorsan sözde Atatürkçü. Aslında bugüne kadar bu nurcu(kürtçü), erenköy, süleymancılar v.b. cemaatler laiklik takiyyesi ile kamuda kadrolaştı. Bunların diğer tarikatlardan farkı kılık kıyafetleri idi. Diğerleri kılık kıyafetininden ödün vermediğinden kamuda kadrolaşamıyordu. Onun için ılımlı islam en tehlikeli islamcılık modelidir. Sakallı cübbeli, çarşaflının ne olduğu bellidir. Laikliği asla ve katta kabul etmez. Laik kamuda çalışmanın şirk olduğunu bilir.