4-5 şiddetine depremde okullar tatil edildi.
-
"Tokat'da 4 şiddetinde deprem olmuş. Okullar tatil."
Şu haberi avrupalı görse sizce neresi ile güler?
-
Ülkeye bak , japonlar 7 şiddetinde depremde bile tatil etmiyorlar.
-
@hulk bize ne avrupalı dan. Endişelenmişler demek ki deprem şiddeti yüksekmiş. avrupa da adam gibi deprem nerede oluyor anca italya yunanistan taraflarında belki. panik ve korku var henüz büyük deprem atlatıldı senin derdin binalarımıza güvenemiyoruz avrupalı dalga geçer falan.
-
@fakruzaruret, içinde söyledi: 4-5 şiddetine depremde okullar tatil edildi.
bize ne avrupalı dan. Endişelenmişler demek ki deprem şiddeti yüksekmiş. avrupa da adam gibi deprem nerede oluyor anca italya yunanistan taraflarında belki.
Haklısın, Hristiyan birliği avrupa Nato bizi heç ilgilendirmez. Bizi Filistin ve ortadoğu müslümler ilgilendirir. Bu cahil batının Japonya' da 2-3 şiddeti depremde bütün ülkeyi tatil edildiğinden de haberi yoktur.
Bu "ahmak kafirler" açsın kendi şeylerine gülsünler. Yerde 1 cm kar olmadığı halde okulları tatil eden "cahiller-katiller" sürüsü bunlar..
-
@hulk alakai maydonoz, 2-3 ne alaka 4.7 3 depreminden kaç kat büyük? deprem kaç km de olmuş? İnsanların psikolojisi ne durumda? ortadoğu ile konunun ne alakası var? Çarpıtma yöntemi ile bir şeyleri savunduğunu mu zannediyorsun?
Halk panik içerisindeyse, mevcut altyapı henüz yeterli olgunluğa ulaşmamışsa ve riskli bir fay hattı mevcutsa yetkililer gerekli önlemleri alabilir. Japonya nın veya avrupanın ister haberi olsun ister olmasın banane. Ben kendi işime bakıyorum. Kışın doğuda hep kar var sürekli tatil mi oluyor? BAtıda 1-2 defa kar yağdığı için tatil edilebiliyor bu da psikolojik isterseler yamayabilirler, yılda 1 gün tatil yaptılar diye mi bu öfke?
-
Çarpıtma yöntemi ile bir şeyleri savunduğunu mu zannediyorsun?
Dedim ya haklısın. 4 şiddeti depremde okulları tatil edenide sen değil ben savunduydum.
Sorması ayıp olmasın da akapenin mi cehapenin mi maaşlı trolüsün? Ya da Tokat bürokrasisinin bir kadrolu trolmüsün yoksa? Alakaya maydonozluğunu ben buna yordum açıkçası...
-
@hulk işkur a git kardeş, burada iş bulamazsın işsizlik sorununu kim çözerse ben o partinin trolü olacağım söz sana.
-
Tokatın vatandaşları tokatlanmak istememişlerdir.
Yurdum insanları depremlerle baş etmesini er ya da geç öğrenmek zorunda. Bunun ilk koşulu depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir. İkinci koşulu bu hususu rüşvet yoluyla sulandırmak isteyenlere caydırıcı cezalar verilmeli. -
@hulk işkur a git kardeş, burada iş bulamazsın işsizlik sorununu kim çözerse ben o partinin trolü olacağım söz sana.
Bu forum aracılığı ile iş arayan da mı varmış? Komik çocuk seni... Hem İşkurun kimseye iş miş bulduğu da yok.Hani şu marketlerde ödemeni kendin yaptığın kasalar varya. Onun gibi düşün işkuru. İşi sen buluyorsun ama işin resmiyeti bunlardan geçmek zorunda olduğundan sana onlar iş bulmuş gibi görünüyor. Şaka gibi ülke. Bu ülkede kurumların içi bomboş. Millete gereksiz vergi ödetiyorlar. Buralar hep siyasi partilerin kadro açıp beslediği eş dost yakınları ile dolu gereksiz kurumlar. İstisnalar kaideyi bozmaz.
----------------------7---------------7------------------7----------
Neyse konumuza dönecek olursak,https://www.ntv.com.tr/turkiye/tokatta-5-6-buyuklugunde-deprem,r2YZ1MUmE02cPjLuQYESyg#
Biraz daha büyüğü de olmuş. Bil bakalım neresi yıkılmış?
Cami minaresi. Yanlış yeri tatil etmişler ya la, tüh! Camileri tatil etmeliymişler oysa ki. Karavana...Adamlar 5 şiddetine dayanacak evi "allak"larına layık görmüyorlar iyi mi?
Depremi de "tanır" ları yapıyormuş. Bu mantıkla kendi camisine(god home ) minare düşürende kendisi zaten... Hülasa; bla,bla,bla...