İnsan Sevmeyen Çocuk da Sevmez
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: İnsan Sevmeyen Çocuk da Sevmez
@Efruhte aynısını büyükler yapınca "uyuz ukala,kibirli,kâfir,sapık,terbiyesiz" oluyor.
Çocukları büyütürken kendimize benzeten yine bizleriz. Çünkü ona terbiye adı altında sahte bir kimlik veriyoruz.
Alakasız
Uyuz,ukala,kibirli,kafir,sapik,terbiyesiz ... Davranışları yapmak ile çocukların yaptığını yapmak çok farklı. Birbirine karıştırıyorsunuz
Kendimize benzettigimiz onların o dünyasını bozdugumuz için hepimiz çok sıkıcıyız demiştim
Ama sırf muhalefet olacaksınız ya ondan -
@Efruhte rahatsız olmanı anlıyorum.
-
@Efruhte rahatsız olmanı anlıyorum.
Anlıyorum diyorsunuz ya neyi nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte anlamadığını anlıyorum hanmefendü. Ayrıca profil resmini silmişsin çok incindim
-
@Efruhte anlamadığını anlıyorum hanmefendü. Ayrıca profil resmini silmişsin çok incindim
Daha güzelini koymayı düşündüm
Yine senin resim dağarciğindan -
Çocuk sahibi olmayanlar, çocuklar hakkında ahkâm kesmesinler. Çünkü dışarıdan görünen köy, içeriden bakınca bambaşkadır.
Yaniiiii.... Analar babalar konuşsun bu mevzuyu. -
@kereste ben bekarım diye bana mı laf çakıyorsunuz. Hep bekarlara yüklenin.
-
@kâfir-imam
Benden duymuş olma; evlilik ilk 2 sene iyidir. Ondan sonra hatunun dırdırını işitirsin. -
Çocukları masum yapan tek şey duygularının gerçek olmasıdır. Üzülmesi de sevinci de gerçektir. Ama çok kısa süren bir dönem. Diğer hayvanlarda bu gerçeklik ömür boyu sürüyorken insan çok kısa sürede ikiyüzlü olmayı öğreniyor ve bunu seçiyor yada seçmeye zorlanıyor. Bunu yaptıran şeyi söylersem bana kızarsınız , zaten gerek de yok. İki yüzlüler sizi.
-
@kâfir-imam
Söyle içinde kalmasın. -
@kereste, içinde söyledi: İnsan Sevmeyen Çocuk da Sevmez
@kâfir-imam
Söyle içinde kalmasın.İçimde kalsın boşver.