Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
-
Şu saray görünümlü belediye makamları hangi partidendi ve bunları inşa ettirenlerin içi hiç mi sızlamadı?
Bunları da kesin CHP inşa etmiştir. Ben şunu anladım: Türkiyeli Müslümanların şeytanı/düşmanı CHP´dir. AKP´ye sesli sesli yüklenemiyorlar. Sıkışınca, efendim, bütün belediyeler tü kakaymış..mış. -
@kereste, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Şu saray görünümlü belediye makamları hangi partidendi ve bunları inşa ettirenlerin içi hiç mi sızlamadı?
Bunları da kesin CHP inşa etmiştir. Ben şunu anladım: Türkiyeli Müslümanların şeytanı/düşmanı CHP´dir. AKP´ye sesli sesli yüklenemiyorlar. Sıkışınca, efendim, bütün belediyeler tü kakaymış..mış.Niye yuklenmiyeyim. Hırsız bizden olsun yeter ki hırsız bizden olsun diyenlerden asla değilim. Yeri gelir sizlerden hepinizden fena eleştiririm.
-
@Efruhte
Boşuna yan çizme. Bizden fazla eleştiremezsin. Yüklenemezsin, ki bugüna kadar hiç görmedim. Ne AKP´ ye , ne AKP´li belediyelere ne de RTE´ye karşı sesli eleştiri getirdin. Bu konuda ilk mesajından belli, nasıl birisi olduğun. -
Aslında CHP´nin sürekli günah keçisi olarak gösterilmek istenmesinin tek bir sebebi var. CHP hata yapmıyor mu? Elbette yapıyor, geçmişte de yaptı. Da, mevzu başka. Her şeyin suçlusu olarak lanse etmek isteyenler var.
Neden mi?
Şimdi geldik fasulyenin faydalarına...
Bu Cumhuriyeti ve CHP´yi kim kurdu?
Yani başlıca sebebi Mustafa Kemal Atatürk´tür. CHP´yi görünce veya duyunca akıllarına M.K.A. geliyor ve keyifleri bozuluyor.Şimdilik sıvıştım...
-
@Efruhte, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
@hulk, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Hizmet yapmış belediyenin borcu da olması doğal değil midir?
Sen kocanın sana belirlediği bütçeyi aşıp, devamlı kredi çekip kocanı borçlandırbakalım dayağı yiyormusun yemiyormusun?
benim kast ettiğim taksitle ev eşyası almak gibi bir durum. Taksitle ev eşyası almayanınız yoktur herhalde.
Ayrıca borçlar üzerinden algıyla siyaset yapmanın yanlış olmasından CHP nin tüm belediyelerde aynı algıyla siyaset yaptığından bahsettim.
ve bu da hiç hoş değil.Siz kendinizi çok mu akıllı sanıyor sunuz? Bu masalları anca kendi dinci köy kahvenize yedirirsiniz. Belediye, devlet sizin babanızın şirketi değildir. 5 sene seçilen birisi kafasına göre yandaş mütaitine ihale verip milyarlık saray yaptıramaz. Bu tür davranışlara İRan' da "yeryüzünde fesat çıkarma" deniyor, cezası idamdır. Batıda da ağır suçtur. Adamı oylum oylum oyar hapse tıkar, yedi ceddinden tahsil eder bu borçları batılı yargıçlar.
Topladığın vergi kadar senelik bütçe yapar, ona göre ve gerçekten lüzumlu yere harcarsın. Bu dünyanın bütün kurumsal devletlerinde geçerlidir. 6 ayda bir asfalt yenileme, kaldırım sök takmak için kimseyi borclandıramazsın.
Evine taksitle eşya alıyormuşmuşmuş... Devlet kimsenin şahsi ticarethenesi değildir. Her krş' un dikkatlice lüzumluca harcanması gereklidir.
-
Bunları da kesin CHP inşa etmiştir. Ben şunu anladım: Türkiyeli Müslümanların şeytanı/düşmanı CHP´dir. AKP´ye sesli sesli yüklenemiyorlar. Sıkışınca, efendim, bütün belediyeler tü kakaymış..mış.Avrupa' da sen böyle bir şey duydun gördün mü, mümkün mü böyle bir yetki?
Bırak saraylar yaptırıp yandaş mütait zengin etmeyi buradan %20 komisyon cukkalamayı. Dökülen asfaltın 10 seneden az dayanması, yenilenebilmesi mümkün mü? Bunlar bulmuşlar yargısı poğaca çalandan başkasına hesap soramayan, gıkı çıkmayan enayi bir toplumu. Soyup soğana çeviriyorlar. Yanlışsam düzeltin lütfen!.. -
@hulk
Valla 50 sene oradayım. Sadece belediye başkanları değil, tüm bakanlar ve Cumhurbaşkanları her kuruşun hesabını vermek zorundadır. Veremeyenler ya istifa ederler, etmiyorlarsa seçmenler kapının önüne koyar.Eski Alman savunma bakanı Gutenberg örneği mesela. Doktorasında intihal yaptığı ortaya çıktığında, istifa etmek zorunda kalmıştı.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Hizmet yapmış belediyenin borcu da olması doğal değil midir?
Sen kocanın sana belirlediği bütçeyi aşıp, devamlı kredi çekip kocanı borçlandırbakalım dayağı yiyormusun yemiyormusun?
benim kast ettiğim taksitle ev eşyası almak gibi bir durum. Taksitle ev eşyası almayanınız yoktur herhalde.
Ayrıca borçlar üzerinden algıyla siyaset yapmanın yanlış olmasından CHP nin tüm belediyelerde aynı algıyla siyaset yaptığından bahsettim.
ve bu da hiç hoş değil.Siz kendinizi çok mu akıllı sanıyor sunuz? Bu masalları anca kendi dinci köy kahvenize yedirirsiniz. Belediye, devlet sizin babanızın şirketi değildir. 5 sene seçilen birisi kafasına göre yandaş mütaitine ihale verip milyarlık saray yaptıramaz. Bu tür davranışlara İRan' da "yeryüzünde fesat çıkarma" deniyor, cezası idamdır. Batıda da ağır suçtur. Adamı oylum oylum oyar hapse tıkar, yedi ceddinden tahsil eder bu borçları batılı yargıçlar.
Topladığın vergi kadar senelik bütçe yapar, ona göre ve gerçekten lüzumlu yere harcarsın. Bu dünyanın bütün kurumsal devletlerinde geçerlidir. 6 ayda bir asfalt yenileme, kaldırım sök takmak için kimseyi borclandıramazsın.
Evine taksitle eşya alıyormuşmuşmuş... Devlet kimsenin şahsi ticarethenesi değildir. Her krş' un dikkatlice lüzumluca harcanması gereklidir.
Sizler ya okumuyorsunuz ya da okuduğunu anlamama gibi bir sorununuz var. Yapılan israfları hiçkimse haklı çıkarmadığı halde, sanki taksitle iş yapma sözümü bu israfları onaylıyormuşum gibi gösteriyorsunuz
-
@hulk
Ayrıca siyasi etik diye bir şey var. Sanırım bu husus Türkiye gibi her bakımdan gelişmekte olan ülkelerde öksüz muamelesi görüyor. Gücü ele geçiren siyasetçiler, koltuğuna yapışıyor adeta. Seçmenler kaderine teslim olmuşcasına, etkili bir tepki göstermiyor. Halbuki kendi paraları çalınıyor, kendi gelecekleri yok oluyor. -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
Aslında CHP´nin sürekli günah keçisi olarak gösterilmek istenmesinin tek bir sebebi var. CHP hata yapmıyor mu? Elbette yapıyor, geçmişte de yaptı. Da, mevzu başka. Her şeyin suçlusu olarak lanse etmek isteyenler var.
Neden mi?
Şimdi geldik fasulyenin faydalarına...
Bu Cumhuriyeti ve CHP´yi kim kurdu?
Yani başlıca sebebi Mustafa Kemal Atatürk´tür. CHP´yi görünce veya duyunca akıllarına M.K.A. geliyor ve keyifleri bozuluyor.Şimdilik sıvıştım...
Benim niyetim Atatürk'ü karalamak değil. Tekrar kandırılmak istemiyorum. Dilerim ki CHP daha iyi olsun , ama bakıyorum ki elindeki gücü kullanmıyor. Yada balon gibi içi boş. İmamoğlu da bu saraydaki ile görüşüp mektuplaştı , şimdi özgür efendi de aynı adamla görüşmel talep ediyor.
Ben özgür efendi yerinde olsam saraya değil meclise gel diyerek ağırlığımı koyarım. Arap kemal Kılıçdaroğlu bu açıdan haklı. Saraya gitmek demek parlemantoyu yok saymaktır.
Bu dinci oyunları nedeniyle ülkemin 40 yılı heba oldu gitti. Şimdi bu herifler Kemalizm gömleği de giyerler , hiç sorun etmezler. Tekrar 40 yıl ben görmem ama gelecek nesiller bari anlasın yav
-
@kâfir-imam
Niyetinin onu karalamak olmadığını biliyorum. Seni kastetmemiştim, benim kastettiğim azılı Müslümanlar. Yoksa sen de mi gizli Müslümanlardansın? -
@kereste tamam ben anladım gizli ateist bir hanım var ondan bahsediyorsun. O da bizden yahu.
-
@kâfir-imam , nasıl bildin bre hınzır.
-
Şu haber her hususta CHP´yi kara kedi yapmak isteyen Müslümanlara gelsin. CHP genel başkanı Özgür Özel, kardeşinin Adalet yürüyüşünden beri işsiz olduğunu söyledi ve ekledi: Abisiyim diye kayırılamaz.
-
Bunlar şov için yapılıyor. Pek inandırıcı değil. CHP türbinlere oynuyor. Tayyip de bir yüzük var diyordu. Aynı şeyler.
Şimdi çıkmış asgari ücrete üç ayda bir zam istiyorlar. Versinler ne olacak ki , bu kez bütün ürünlere her gün daha fazla zam gelecek. İşveren enayi değil ki hesabını ona göre yapıyor. Ekmek 50 TL olduğunda asgari ücret 35 bin olacak değişen bir şey olmaz.
Yürekleri varsa yolsuzlukların üzerine gitsinler. O zaman adam haklı derim.
Pahalılığın nedeni düşük ücret değil yolsuzluklardır.
-
@kâfir-imam
Şov için yapılsa bile, AKP yanlısı Müslümanları çileden çıkaran bir haber mahiyetinde. Bunlar elbette yeterli değil, ki kalıcı ve yapıcı icraatlar gerek elbette.
Yolsuzluk demişsin; bu mevzu bu ülkenin en büyük sorunlarından birisidir ve çok uzun senelerden beri var. Öyle şak diye bitiremezsin bunu. -
@kereste yolsuzluğun şakdiye bitmemesinin ana nedeni tüm bürokrasinin muhalefet dahil bu işin içinde olmasıdır. Hırsızın bana ahlak satması hileden ve kandırmacadan öteye geçmiyor.
Aynısını Akp yaptı , sonuç ortada. Bir yüzükle geldik dediler
O da yalandı. -
@kâfir-imam
Yoksuzluk ve rüşvet ülkenin her alanına/kademesine bulaşmış vaziyette. Bunu bilmeyen kimse yok aslında. Bu illetten kurtulmanın bu kadar zor olmasının nedeni bu.
Sokaktaki o beş parasız ve halinden memnun olmayan vatandaş da buna dahil. Bunlar bu ülkenin çoğunluğunu oluşturmasına rağmen ne zaman sokaklara döküldü, ne zaman hakkını aradı? -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste isteseler bu duruma karşı bir hareket başlatabilirler. CHP de bu yolsuzluk rüşvet düzeninden memnun. Bu nedenle kontrollü muhalefet yaparak o konulara hiç gitmiyorlar.
-
@kâfir-imam , Kemal Kılıçdaroğlu zamanında Hak, Hukuk, Adalet yürüyüşü yapmıştı. Garibim Ankara´dan tee İstanbul´a kadar gitmişti. Bu halktan umduğu ilgiyi pek görmemişti. Bizim millet çok garip; protesto etmenin ve sokaklara dökülmenin gücünün farkında değil gibi.