Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
-
Ben kendi yoluma bakarım arkadaş. Ateistim ve bunun için hiçbir şekilde dinleri desteklemem.
Koç gibi sözde solcu şirkette çalışmıştım. İçerisi türbanlı kaynıyordu. İçeride ilahi okuyarak çalıştıklarını biliyorum.
Dardanel ton desen sözde CHP li ama yine içerisi türbanlı kaynıyordu.
İBB mi? Hepsi dincilere şirin görünme yarışındalar.
Bu konu beni ilgilendirmez , istedikleri kişilerle çalışmak onların tercihi ancak bana gelip de ülke elden gidiyor mavalları okumasınlar.
Çünkü işverdikleri kişiler gelirleri arttıkça bunu akp den bilip allaha şükür ediyorlar.
-
AKP hayranlarının kulağını çınlatmaya devam, çünkü onlar sesli olarak bir türlü yüklenemiyorlar AKP´ye. Bu ve diğer forumlarda dindarların AKP´yi ve RTE´yi eleştirdiğini görmedim. Ne de olsa din kardeşleri, diii mi?
Burası Konya; kadını erkeği şatafat manyağı olmuş vaziyette.
-
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste bu tür haberlerin hiçbir yararı yok. Sözde solcu işverenler ve CHP dincilere şirin görünmek için iş vermeye devam ettiği sürece hiçbiri onların şatafatına bakmayacak.
Ancak kendileri maddi sıkıntıya düştükleri an , işte o an, çıkıp konuşacaklar. Hatta senin benim bilmediğim daha neler konuşacaklar.
-
@kâfir-imam
Farketmez; önemli olan an itibarı ile AKP´li belediyelerin yediği naneleri ifşa etmek gerek. Umulur ki bu rezillikleri görüp dindar kesim de düşünmeye başlar ve tepkisini koyar ortaya.
Mesela bu forumda dindar olmasına rağmen hâlâ tepki göstermeye cesaret edemeyenler var. Ben onlara yazıyorum evvela. Yanlış kimden gelirse gelsin, tepki gösterilmeli ve ifşa edilmeli. -
@kereste beş yaşından beri Türkiye'de yaşamıyorsun. Bunları tanımıyorsun. Bu AKP'li siyasal İslamcı kitle iyilikle akıllanmaz. İş verirseniz döner seni sabote eder.
İmamoğlu ve diğer CHP'lilerin yaptığı gibi islamcıya yaranmaya çalışırsan hem paranı yer sonra döner seni sabote eder.
İBB nin kadroları Sivaslı Kastamonulu ve Trabzonlu dolu. Sebebi akrabacılık kayırmacılık. Bunlar düne kadar Tayyip'in arkasına takılan kişilerdi.
-
Bunların hepsi çok şükürcü , elhamdülillahçı... Zamanı gelir belediye otobüsünü bozar , sokağa çukur açıp gider ... Sırf seni sabote etmek için yapar bunları.
-
@kâfir-imam , takmışsın kafayı Imamoğlu´na. Gören de CHP ve IBB en büyük sahtekârlığı yapıyor zannedecek. Mesele sadece yukarıdaki kişilerle bitmiyor ki. Alt tabakayı uyandırmak lazım ve bunun yollarına bakmak lazım. Halk tepkisiz, halk cahil ve halk kayırılmak istiyor. Sorunun kökeni tam burada.
-
@kereste yani diyorsun ki narkoza devam.
-
@kâfir-imam , hayır. Diyorum ki bunlar bizim insanımız. Bunlar bu kadar salak olamaz ya. Öğrenecekler, bilinçlenecekler.
Da, önce buradaki forumdaşlar önayak olursa, sokaktaki vatandaş da hakkını aramasını öğrenecek. -
AKP yandaşlarını dürtmeye devam...
Milyonluk saatleriyle konuşulan AKP Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'nun, eski AKP'li Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi'nin lüks makam odasına girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Yenişehirlioğlu: "Çok sevdim ya. Dolmabahçe Sarayı gibi."
-
AKP´li Manisa Yunusemre Belediyesi har vurup harman savurmuş. Yunus Emre´nin kemikleri kesin sızlamıştır.
- CHP'li yeni belediye başkanı Semih Balaban'a bırakılan 1.2 milyar liralık borçla ve şatafatlı makam odası ile gündem olan Yunusemre Belediyesi’nin ihtiyaç fazlası 48 kiralık aracı 100. Yıl Meydanı’nda sergilendi.
-
@kereste, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Da, önce buradaki forumdaşlar önayak olursa, sokaktaki vatandaş da hakkını aramasını öğrenecek.
Ne yapmamızı istersin. Adamlar sözde muhalefet ama iktidarın her isteğine razılar. Önce onlar ayak diretsin bakalım.
CHP halkın arkasında durabiliyor mu, seçmeninin arkasında durabiliyor mu?
Bende güven oluşmadı.
CHP yine kendi seçmeniyle dincilik arasında kalırsa tabiki dincilerin yanında olur.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Bunların hepsi çok şükürcü , elhamdülillahçı... Zamanı gelir belediye otobüsünü bozar , sokağa çukur açıp gider ... Sırf seni sabote etmek için yapar bunları.
Besle kargayı oysun gözünü. Otobüsleri, trramvayları, metoryu bk götürüyor. Klima bakımlarını yapmıyorlar, yazın millet hamama girmiş gibi terleyecek. Otobus şöförleri dini radyo yayınları dinletiyor yolculara. Asansörleri bozacak, yaptırmayacaklar. Adam gibi sokakları süpürmeyecekler. Bak yönetemiyor, ortalığı bk götürüyor diyecekler.
Akıllı adam ceheoe yönetiminde islamcıyı kamunun bahçesine dahi sokmaz. Gitsin özel sektörde çalışsın. Kendi kadronla güvendiğin adamla çalışmassan dediğin üzere sabote edilirsin. Geçen sezon bu yapıldı. Ama akape emekliye, işciye zulmünden millet illlak ettiğinden, bu dökülen hizmete rağmen gene de bastı mührü...
-
İktidardan düştüğünde A. K. Partisinin oluşturduğu tahribatın iktidarda kaldığı süre kadar daha sürede tamir edilemeyeceği Türkiye'nin en net gerçeğidir.