Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
-
Şimdi de CHP'nin Atatürk istismarı nasıl yapılır adlı tiyatrosunu izlemektesiniz.
Torpil ile işe alım , ihalecilik , yolsuzluk , rant ve işbirlikçi siyasetin ağababası bunlarda da var.
Bakın Junior Tayyip olan Ekrem İmamoğlu seçim öncesi söylediklerinin hepsini unuttu gitti.
Ne demişti , iş alımlarında asla torpil yapmayacağız. Yoh yaa. İnternet siteniz tıpkı 2019 seçimlerini kazandıktan sonra olduğu gibi yine girişe izin vermiyor. Çünkü bu arada torpilli kadroları doldurmaya başlıyorsunuz.
2029 yerel seçimi öncesine kadar torpille alacağınız elemanları alır sonra tekrar halka açarsınız. Artık ayak işi , temizlikçi , amele ne varsa alım yapıyoruz diye maval okursunuz.
Halkın malını halka satmak tam da eski CHP nin tıpatıp aynısı. Değişen birşey yok.
Akp de aynen CHP programını uyguluyor.
Acaba Atatürk CHP'nin parti programı derken bunu mu kastetmişti
-
Ha bir de şey var tabi , trolcülük. Üzgünüm ki CHP trol çağını başlatan bir parti olamadı. Trolcülüğü başlatan akp oldu. Ama sosyal medyada CHP trolcülükte daha başarılı.
Besili trolleri var CHP'nin de.
-
Yeni başkan seçildiyse kadro değişmesi normal bence.
Çünkü anlaşamadığın kişilerle çalışmak imkansız olur. -
Eski KullanıcıTENTEN başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@TENTEN, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Yeni başkan seçildiyse kadro değişmesi normal bence.
Çünkü anlaşamadığın kişilerle çalışmak imkansız olur.O zaman başkası yapınca da normal. Bu durum kanunlara ve anayasaya güvenmediklerini de gösteriyor. Herkes benim gibi düşünse ben de kolay yönetirim. Liderlik ve yöneticilik o değil ki
-
Hiçbir şeyden hiç kimseden memnun olmamak sağlıklı bir tutum değildir. Zaten mükemmeli seçemeyiz. Çünkü mükemmel yoktur.
-
Promptere bakmadan ağzını açamayan kimseyle karşı karşıya gelemeyen sadece yandaş gazetecilerin ısmarlama sorularını yanıtlıyor gibi görünen miadı dolmuş bir yürüyen enkaza kıyasla Özgür Özel çok iyi bir performans ve zeka gösteriyor. En yüksek tempoda hiçbir metne bakmadan saatlarce konuşabilme yeteneğine sahip. Bundan iyisi Şam'da kayısı.
-
@DemoKratos ilkelerine bağlı kalamayan kişileri sevmek zorunda değilim ki , seversek neler olduğunu gördük. Aynısını CHP ye yaparsak CHP nin akp den farklı birşey olacağına inanmak da akla ziyan bir durum. Sonuçta aynı ülkenin ortamını soluyorlar.
-
@DemoKratos, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Promptere bakmadan ağzını açamayan kimseyle karşı karşıya gelemeyen sadece yandaş gazetecilerin ısmarlama sorularını yanıtlıyor gibi görünen miadı dolmuş bir yürüyen enkaza kıyasla Özgür Özel çok iyi bir performans ve zeka gösteriyor. En yüksek tempoda hiçbir metne bakmadan saatlarce konuşabilme yeteneğine sahip. Bundan iyisi Şam'da kayısı.
Ah ah ... Ana muhalefet başkanından beklentim daha yüksek , herhangi bir siyasetçnin konuşma yeteneği bir özellik değil gerekliliktir.
Çıkıp dedikodu yapmayı bende becerebilirim. Bu forumda iyi yapıyorum. Konuşma becerisi ise sıradan bir sokak muhabirinde bile var.
-
Özgür Özel eğer ki görüşmeye giderse çok büyük puan kaybeder ve hayal kırıklığı olur. Görüşülecek bir şey yok.
-
seçimi kazanan chp li belediyeler harika bir şekilde algı tekniği yapıyorlar. 5 yıl boyunca ancak borç ödedik ve hala borcu bitiremedik algısı.
Hizmet yapmış belediyenin borcu da olması doğal değil midir? Yaptıkları mesire yerleri, müzelerden giriş ücreti alsaydı belki de borç bu denli yüksek olmazdı. Hiçbir ücret almadan halkın hizmetine sunmuş bir belediyenin borçları üzerinden karalayarak siyaset ve algı yapmak ancak chp gibi bir partinin işi olabilir. -
Birçok belediyenin borcu var mı? Elbette var. Borçları olmayan var mı? Onlar da vardır herhalde. Durum bildirimi yapmak yanlış değil, bilakis halkı her konuda bilgilendirmeliler. Yeni seçilmiş belediye başkanlarını şimdiden algı yaratıyorlar minvalinde karalamak doğru değil, halbuki böyle davranmak alğı yapmanın daniskası.
Saray görünümlü belediye binaları var, savurganlık var, akrabaları kayırmalar, binlerce fuzuli makam araçları var. Var oğlu var.Bekleyeceksiniz. Onlara bir şans vereceksiniz. Bekleyelim bakalım; eldeki mevcut imkanlarla hizmet mi yapacaklar. Göreceğiz.
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte evet efruhte haklısın bu konuda hayret... İmamoğlu israfı bitireceğiz dedi de hiçbir şey yapmadı ve yapmayacak da.
İmamoglu şansını kullandı , bu 6.inci yılı oldu. Akrabacilik partizanlık ve israf aynen devam.
İstanbul gibi bir belediyenin zarar etme lüksü yok. İyi yonetilirse kimseye muhtaç olmadan fazlaca kar bile eder.
-
Hizmet yapmış belediyenin borcu da olması doğal değil midir?
Sen kocanın sana belirlediği bütçeyi aşıp, devamlı kredi çekip kocanı borçlandırbakalım dayağı yiyormusun yemiyormusun?
-
@hulk, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Sen kocanın sana belirlediği bütçeyi aşıp, devamlı kredi çekip kocanı borçlandırbakalım dayağı yiyormusun yemiyormusun?
Evet bu da mantıklı, maaşının üstünde harcama yapıp da borcunı patrona ödetmeye kalkarsanız kovulursunız.
-
benim kast ettiğim taksitle ev eşyası almak gibi bir durum. Taksitle ev eşyası almayanınız yoktur herhalde.
Ayrıca borçlar üzerinden algıyla siyaset yapmanın yanlış olmasından CHP nin tüm belediyelerde aynı algıyla siyaset yaptığından bahsettim.
ve bu da hiç hoş değil. -
@Efruhte, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
benim kast ettiğim taksitle ev eşyası almak gibi bir durum. Taksitle ev eşyası almayanınız yoktur herhalde.
Ayrıca borçlar üzerinden algıyla siyaset yapmanın yanlış olmasından CHP nin tüm belediyelerde aynı algıyla siyaset yaptığından bahsettim.
ve bu da hiç hoş değil.Taksitle eşya almak gibi bir durum yok ama ortada. Baya baya borçla soygun yapılıyor.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
@Efruhte, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
ve bu da hiç hoş değil.Taksitle eşya almak gibi bir durum yok ama ortada. Baya baya borçla soygun yapılıyor.
zaten bütün belediyeler hepsi birbirinden beter. israfta, haksızlıkta birbirleriyle yarışır durumdalar
-
Şu saray görünümlü belediye makamları hangi partidendi ve bunları inşa ettirenlerin içi hiç mi sızlamadı?
Bunları da kesin CHP inşa etmiştir. Ben şunu anladım: Türkiyeli Müslümanların şeytanı/düşmanı CHP´dir. AKP´ye sesli sesli yüklenemiyorlar. Sıkışınca, efendim, bütün belediyeler tü kakaymış..mış. -
@kereste, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro
Şu saray görünümlü belediye makamları hangi partidendi ve bunları inşa ettirenlerin içi hiç mi sızlamadı?
Bunları da kesin CHP inşa etmiştir. Ben şunu anladım: Türkiyeli Müslümanların şeytanı/düşmanı CHP´dir. AKP´ye sesli sesli yüklenemiyorlar. Sıkışınca, efendim, bütün belediyeler tü kakaymış..mış.Niye yuklenmiyeyim. Hırsız bizden olsun yeter ki hırsız bizden olsun diyenlerden asla değilim. Yeri gelir sizlerden hepinizden fena eleştiririm.
-
@Efruhte
Boşuna yan çizme. Bizden fazla eleştiremezsin. Yüklenemezsin, ki bugüna kadar hiç görmedim. Ne AKP´ ye , ne AKP´li belediyelere ne de RTE´ye karşı sesli eleştiri getirdin. Bu konuda ilk mesajından belli, nasıl birisi olduğun.