İçeriğe atla
  • Kategoriler
    • All Categories
    • Individual Categories
    • Tartışma
      • Serbest Kürsü
      • Sizin Köşeniz
      • Eğlence & Oyun
    • Felsefe
      • Felsefe Tarihi
      • Felsefe Okulu
      • Filozoflar
      • Felsefe Sözlüğü
    • Soru & Cevap
      • Din & İnanç
        • Astroloji
        • Mitoloji
        • Spiritüel Hayat
        • Anadolu
        • Orta Doğu
        • Hint
        • Uzak Doğu
        • Yeni
      • Genel Alanlar
        • Sosyoloji
        • Psikoloji
        • Tarih & Edebiyat
        • Bilim & Teknoloji
        • Kültür & Sanat
      • Duyuru & Destek
      • World
      • Güncel
      • Popüler
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
      Daralt
      Marka Logo efelsefe
      Düşünce, eleştiri ve paylaşım platformu
      • Kurallar
        • Light
        • Cloudy
        • Dim
        • Dark
      1. Ana Sayfa
      2. Tartışma
      3. Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro

Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Tartışma
      chp gerçek yüzütürkiye siyasetiakp ile chp kardeştir
      59 İleti 6 Yayımlayıcılar 883 Bakış
      • En eskiden en yeniye
      • En yeniden en eskiye
      • En çok oylanan
      Cevap
      • Yeni başlık oluşturarak cevapla
      Cevaplamak için giriş yapın
      Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
      • ? Eski Kullanıcı
        28 Nis 2024 08:26

@kereste kendi halinde olmaları dürüstlük değil bencilliktir. İyi olmak demek hiçbirşeye karışmamak demek değildir. Bana dokunmayan yılan yaşasın demektir.

K Çevrimdışı
        K Çevrimdışı
        kereste
        28 Nis 2024 08:33 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

@kâfir-imam , bre zındık!
        Sana bir şeyi beğendirmek, deveye hendek atlatmaktan daha zor. 🙂
        Ne dedik; kendi halinde yaşayanlar da azıcık action yapsın diyoruz!

Mesela sen bencil değil misin ve önce kendi çıkarını düşünmez misin?
        Dürüstlükten ne anlıyorsun?

Turpinen, şalgaminen devlet yönetilmez. Adaletinen, hukukinen yönetilir.

1 Cevap Son cevap
        0
        • K Çevrimdışı
          K Çevrimdışı
          kereste
          28 Nis 2024 08:43 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

AKP hayranlarının kulağı çınlasın. Şu resmi iliştirmezsem, içimde kalacak. Oradaki Türk bayrağı olmasa, İngiliz Kralı III. Charles´in makam odası zannedilir. Hayır Efendim, 10 seneden beri AKP´nin yönettiği Manisa Yunusemre Belediyesi´ne ait.
          f900791f-4ada-4fa3-bc82-04f7681f9834-grafik.png

1 Cevap Son cevap
          0
          • K Çevrimdışı
            K Çevrimdışı
            kereste
            28 Nis 2024 10:04 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

Nazik olmadığımızı imâ edenler var. Eee, n´apalım?
            Devletin malı deniz, yemeyen domuz modunda mı dolaşalım?
            AKP hayranlarının kulağını çınlatacak başka bir haber. Tepe tepe okuyun..

• Kars'ın Selim Belediyesi'ni AKP'den alan CHP'li Başkanı Barış Koç eski yönetimin sosyal medya hesaplarını teslim etmediğini ifade etti. Koç ayrıca, 30 yıldır belediye başkanları tarafından kullanılan telefon hattını da AKP'li eski başkanın kendi üzerine aldığını kaydetti.

https://www.sozcu.com.tr/secimi-kaybetti-sosyal-medya-hesaplari-ve-telefon-hattini-vermedi-p42594

1 Cevap Son cevap
            0
            • ? Eski Kullanıcı
              23 Nis 2024 10:10

@TENTEN, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro

Yeni başkan seçildiyse kadro değişmesi normal bence.
              Çünkü anlaşamadığın kişilerle çalışmak imkansız olur.

O zaman başkası yapınca da normal. Bu durum kanunlara ve anayasaya güvenmediklerini de gösteriyor. Herkes benim gibi düşünse ben de kolay yönetirim. Liderlik ve yöneticilik o değil ki

T Çevrimdışı
              T Çevrimdışı
              TENTEN
              28 Nis 2024 14:24 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kâfir-imam, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro

O zaman başkası yapınca da normal. Bu durum kanunlara ve anayasaya güvenmediklerini de gösteriyor. Herkes benim gibi düşünse ben de kolay yönetirim. Liderlik ve yöneticilik o değil ki

Sende olsan kadroyu değiştirirsin.
              İmam hatip mezunu kişilerle mi çalışacaksın? 🙂

? 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 14:29
              0
              • T TENTEN
                28 Nis 2024 14:24

Sende olsan kadroyu değiştirirsin.
                İmam hatip mezunu kişilerle mi çalışacaksın? 🙂

? Çevrimdışı
                ? Çevrimdışı
                Eski Kullanıcı
                28 Nis 2024 14:29 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@TENTEN ahahaha yeni kadroda kimler var nereden biliyorsun?

1 Cevap Son cevap
                0
                • ? Çevrimdışı
                  ? Çevrimdışı
                  Eski Kullanıcı
                  28 Nis 2024 15:19 tarihinde yazdı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

Ben kendi yoluma bakarım arkadaş. Ateistim ve bunun için hiçbir şekilde dinleri desteklemem.

Koç gibi sözde solcu şirkette çalışmıştım. İçerisi türbanlı kaynıyordu. İçeride ilahi okuyarak çalıştıklarını biliyorum.

Dardanel ton desen sözde CHP li ama yine içerisi türbanlı kaynıyordu.

İBB mi? Hepsi dincilere şirin görünme yarışındalar.

Bu konu beni ilgilendirmez , istedikleri kişilerle çalışmak onların tercihi ancak bana gelip de ülke elden gidiyor mavalları okumasınlar.

Çünkü işverdikleri kişiler gelirleri arttıkça bunu akp den bilip allaha şükür ediyorlar.

1 Cevap Son cevap
                  0
                  • K Çevrimdışı
                    K Çevrimdışı
                    kereste
                    28 Nis 2024 15:56 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

AKP hayranlarının kulağını çınlatmaya devam, çünkü onlar sesli olarak bir türlü yüklenemiyorlar AKP´ye. Bu ve diğer forumlarda dindarların AKP´yi ve RTE´yi eleştirdiğini görmedim. Ne de olsa din kardeşleri, diii mi?
                    Burası Konya; kadını erkeği şatafat manyağı olmuş vaziyette.
                    95876044-5aab-444d-b8e7-30c88317cf53-grafik.png

? 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 16:00
                    0
                    • K kereste
                      28 Nis 2024 15:56

AKP hayranlarının kulağını çınlatmaya devam, çünkü onlar sesli olarak bir türlü yüklenemiyorlar AKP´ye. Bu ve diğer forumlarda dindarların AKP´yi ve RTE´yi eleştirdiğini görmedim. Ne de olsa din kardeşleri, diii mi?
                      Burası Konya; kadını erkeği şatafat manyağı olmuş vaziyette.
                      95876044-5aab-444d-b8e7-30c88317cf53-grafik.png

? Çevrimdışı
                      ? Çevrimdışı
                      Eski Kullanıcı
                      28 Nis 2024 16:00 tarihinde yazdı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@kereste bu tür haberlerin hiçbir yararı yok. Sözde solcu işverenler ve CHP dincilere şirin görünmek için iş vermeye devam ettiği sürece hiçbiri onların şatafatına bakmayacak.

Ancak kendileri maddi sıkıntıya düştükleri an , işte o an, çıkıp konuşacaklar. Hatta senin benim bilmediğim daha neler konuşacaklar.

K 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 16:05
                      0
                      • ? Eski Kullanıcı
                        28 Nis 2024 16:00

@kereste bu tür haberlerin hiçbir yararı yok. Sözde solcu işverenler ve CHP dincilere şirin görünmek için iş vermeye devam ettiği sürece hiçbiri onların şatafatına bakmayacak.

Ancak kendileri maddi sıkıntıya düştükleri an , işte o an, çıkıp konuşacaklar. Hatta senin benim bilmediğim daha neler konuşacaklar.

K Çevrimdışı
                        K Çevrimdışı
                        kereste
                        28 Nis 2024 16:05 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

@kâfir-imam
                        Farketmez; önemli olan an itibarı ile AKP´li belediyelerin yediği naneleri ifşa etmek gerek. Umulur ki bu rezillikleri görüp dindar kesim de düşünmeye başlar ve tepkisini koyar ortaya.
                        Mesela bu forumda dindar olmasına rağmen hâlâ tepki göstermeye cesaret edemeyenler var. Ben onlara yazıyorum evvela. Yanlış kimden gelirse gelsin, tepki gösterilmeli ve ifşa edilmeli.

? 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 16:37
                        0
                        • K kereste
                          28 Nis 2024 16:05

@kâfir-imam
                          Farketmez; önemli olan an itibarı ile AKP´li belediyelerin yediği naneleri ifşa etmek gerek. Umulur ki bu rezillikleri görüp dindar kesim de düşünmeye başlar ve tepkisini koyar ortaya.
                          Mesela bu forumda dindar olmasına rağmen hâlâ tepki göstermeye cesaret edemeyenler var. Ben onlara yazıyorum evvela. Yanlış kimden gelirse gelsin, tepki gösterilmeli ve ifşa edilmeli.

? Çevrimdışı
                          ? Çevrimdışı
                          Eski Kullanıcı
                          28 Nis 2024 16:37 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kereste beş yaşından beri Türkiye'de yaşamıyorsun. Bunları tanımıyorsun. Bu AKP'li siyasal İslamcı kitle iyilikle akıllanmaz. İş verirseniz döner seni sabote eder.

İmamoğlu ve diğer CHP'lilerin yaptığı gibi islamcıya yaranmaya çalışırsan hem paranı yer sonra döner seni sabote eder.

İBB nin kadroları Sivaslı Kastamonulu ve Trabzonlu dolu. Sebebi akrabacılık kayırmacılık. Bunlar düne kadar Tayyip'in arkasına takılan kişilerdi.

1 Cevap Son cevap
                          0
                          • ? Çevrimdışı
                            ? Çevrimdışı
                            Eski Kullanıcı
                            28 Nis 2024 16:46 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Bunların hepsi çok şükürcü , elhamdülillahçı... Zamanı gelir belediye otobüsünü bozar , sokağa çukur açıp gider ... Sırf seni sabote etmek için yapar bunları.

H 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 23:14
                            0
                            • K Çevrimdışı
                              K Çevrimdışı
                              kereste
                              28 Nis 2024 16:49 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

@kâfir-imam , takmışsın kafayı Imamoğlu´na. Gören de CHP ve IBB en büyük sahtekârlığı yapıyor zannedecek. Mesele sadece yukarıdaki kişilerle bitmiyor ki. Alt tabakayı uyandırmak lazım ve bunun yollarına bakmak lazım. Halk tepkisiz, halk cahil ve halk kayırılmak istiyor. Sorunun kökeni tam burada.

? 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 16:50
                              0
                              • K kereste
                                28 Nis 2024 16:49

@kâfir-imam , takmışsın kafayı Imamoğlu´na. Gören de CHP ve IBB en büyük sahtekârlığı yapıyor zannedecek. Mesele sadece yukarıdaki kişilerle bitmiyor ki. Alt tabakayı uyandırmak lazım ve bunun yollarına bakmak lazım. Halk tepkisiz, halk cahil ve halk kayırılmak istiyor. Sorunun kökeni tam burada.

? Çevrimdışı
                                ? Çevrimdışı
                                Eski Kullanıcı
                                28 Nis 2024 16:50 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kereste yani diyorsun ki narkoza devam.

K 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 16:52
                                0
                                • ? Eski Kullanıcı
                                  28 Nis 2024 16:50

@kereste yani diyorsun ki narkoza devam.

K Çevrimdışı
                                  K Çevrimdışı
                                  kereste
                                  28 Nis 2024 16:52 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kâfir-imam , hayır. Diyorum ki bunlar bizim insanımız. Bunlar bu kadar salak olamaz ya. Öğrenecekler, bilinçlenecekler.
                                  Da, önce buradaki forumdaşlar önayak olursa, sokaktaki vatandaş da hakkını aramasını öğrenecek. 🙂

? 1 Cevap Son cevap 28 Nis 2024 18:38
                                  0
                                  • K Çevrimdışı
                                    K Çevrimdışı
                                    kereste
                                    28 Nis 2024 17:00 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

AKP yandaşlarını dürtmeye devam...

Milyonluk saatleriyle konuşulan AKP Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'nun, eski AKP'li Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi'nin lüks makam odasına girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Yenişehirlioğlu: "Çok sevdim ya. Dolmabahçe Sarayı gibi."

https://artigercek.com/politika/rolexli-yenisehirlioglu-yunusemredeki-makam-odasina-hayran-kalmis-cok-sevdim-ya-302503h

1 Cevap Son cevap
                                    0
                                    • K Çevrimdışı
                                      K Çevrimdışı
                                      kereste
                                      28 Nis 2024 17:12 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

AKP´li Manisa Yunusemre Belediyesi har vurup harman savurmuş. Yunus Emre´nin kemikleri kesin sızlamıştır.

• CHP'li yeni belediye başkanı Semih Balaban'a bırakılan 1.2 milyar liralık borçla ve şatafatlı makam odası ile gündem olan Yunusemre Belediyesi’nin ihtiyaç fazlası 48 kiralık aracı 100. Yıl Meydanı’nda sergilendi.

https://artigercek.com/guncel/akpden-chpye-gecmisti-manisa-yunusemre-belediyesinin-48-luks-araci-meydanda-301853h

1 Cevap Son cevap
                                      0
                                      • K kereste
                                        28 Nis 2024 16:52

@kâfir-imam , hayır. Diyorum ki bunlar bizim insanımız. Bunlar bu kadar salak olamaz ya. Öğrenecekler, bilinçlenecekler.
                                        Da, önce buradaki forumdaşlar önayak olursa, sokaktaki vatandaş da hakkını aramasını öğrenecek. 🙂

? Çevrimdışı
                                        ? Çevrimdışı
                                        Eski Kullanıcı
                                        28 Nis 2024 18:38 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kereste, içinde söyledi: Atatürk İstismarı Nasıl Yapılır Adlı Tiyatro

Da, önce buradaki forumdaşlar önayak olursa, sokaktaki vatandaş da hakkını aramasını öğrenecek.

Ne yapmamızı istersin. Adamlar sözde muhalefet ama iktidarın her isteğine razılar. Önce onlar ayak diretsin bakalım.

CHP halkın arkasında durabiliyor mu, seçmeninin arkasında durabiliyor mu?

Bende güven oluşmadı.

CHP yine kendi seçmeniyle dincilik arasında kalırsa tabiki dincilerin yanında olur.

1 Cevap Son cevap
                                        1
                                        • ? Eski Kullanıcı
                                          28 Nis 2024 16:46

Bunların hepsi çok şükürcü , elhamdülillahçı... Zamanı gelir belediye otobüsünü bozar , sokağa çukur açıp gider ... Sırf seni sabote etmek için yapar bunları.

H Çevrimdışı
                                          H Çevrimdışı
                                          hulk
                                          28 Nis 2024 23:14 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Besle kargayı oysun gözünü. Otobüsleri, trramvayları, metoryu bk götürüyor. Klima bakımlarını yapmıyorlar, yazın millet hamama girmiş gibi terleyecek. Otobus şöförleri dini radyo yayınları dinletiyor yolculara. Asansörleri bozacak, yaptırmayacaklar. Adam gibi sokakları süpürmeyecekler. Bak yönetemiyor, ortalığı bk götürüyor diyecekler.

Akıllı adam ceheoe yönetiminde islamcıyı kamunun bahçesine dahi sokmaz. Gitsin özel sektörde çalışsın. Kendi kadronla güvendiğin adamla çalışmassan dediğin üzere sabote edilirsin. Geçen sezon bu yapıldı. Ama akape emekliye, işciye zulmünden millet illlak ettiğinden, bu dökülen hizmete rağmen gene de bastı mührü...

1 Cevap Son cevap
                                          0
                                          • D Çevrimdışı
                                            D Çevrimdışı
                                            DemoKratos
                                            17 Haz 2024 18:45 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

İktidardan düştüğünde A. K. Partisinin oluşturduğu tahribatın iktidarda kaldığı süre kadar daha sürede tamir edilemeyeceği Türkiye'nin en net gerçeğidir.

1 Cevap Son cevap
                                            0

Cevap
                                            • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                                            Cevaplamak için giriş yapın
                                            • En eskiden en yeniye
                                            • En yeniden en eskiye
                                            • En çok oylanan

© 2021-2025 efelsefe.com
                                            İzinler Kurallar
                                            • Giriş

• Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti
                                            0
                                            • Kategoriler
                                              • All Categories
                                              • Individual Categories
                                            • World
                                            • Güncel
                                            • Popüler
                                            • Kullanıcılar
                                            • Gruplar