Gerçek Müslümanlık Bu Deeeeel
-
@Sputnik, içinde söyledi: Gerçek Müslümanlık Bu Deeeeel
Sahte İslam kötüdür evet ama gerçeği sahtesinden de beterdir.
Birde bu dinin tanrısı kitabında sürekli kendini övüyor. Sanırım bu tanrının psikolojik sorunları var.
Bir tanrıya yakışmayacak bir şekilde öfkeli ve kibirli.@Efruhte, içinde söyledi: Gerçek Müslümanlık Bu Deeeeel
Gerçek Müslümanlığın ne demek olduğunu İslam düşmanları biliyor ve öğretiyor. vayy beee ne günlere kaldık
Gerçek müslümanlık çok kötü bir durum. Sahtesi olmasaydı, gerçek islamı yaşıyor olsaydık taş devrine dönerdik.
Oysa biliyor musun helak olan milletler kendileri istemiştir helak olmayı . Kuranı Kerimi okuduğunuzu söylüyorsunuz ama böyle olduğunu anlamıyorsunuz. Başlarına musibet gelmesini bir azabın gelmesini isteyen onlar.
Dediğin gibi olsaydı yeryuzunde tek bir canlı dahi bulamazdin -
@Efruhte Ne? Yazdıklarımla alakasız bir cevap vermişsin.
Kuran ve Tevratı çok iyi bilirim. Defalarca kez okudum. Daha Dünya'nın şeklini bile bilmeyenler tarafından uydurulmuş bunlar.
Nuh gemisi, dev insanlar, balığın karnında yaşayan adam, denizi yaran adam, ve daha bunun gibi bir sürü saçmalık.
Hepsi bu masal kitaplarında geçen bilim dışı hikayelerdir.
Bence mantık çerçevesinde inancını gözden geçir. -
@Efruhte Ne? Yazdıklarımla alakasız bir cevap vermişsin.
Kuran ve Tevratı çok iyi bilirim. Defalarca kez okudum. Daha Dünya'nın şeklini bile bilmeyenler tarafından uydurulmuş bunlar.
Nuh gemisi, dev insanlar, balığın karnında yaşayan adam, denizi yaran adam, ve daha bunun gibi bir sürü saçmalık.
Hepsi bu masal kitaplarında geçen bilim dışı hikayelerdir.
Bence mantık çerçevesinde inancını gözden geçir.Okumuş olmak için okuma. Her kıssa o kadar doludur ki, bir kere okudum bitti denilemiyor çünkü her okuduğunda bilginin üstüne bilgi ekliyorsun.
-
@Efruhte
Yani diyorsun ki beynimiz sulanıp transa geçecek kadar yoğun bir şekilde okuyalım?
Bunu kabul edemem. Beyni sulanmış hafızlara benzemek istemiyorum.
Ayrıca kitapta anlatılan hikayelerde hep bir şiddet ve nefret var.
Bir tanrının böyle bir kitap göndermesi çok saçma. Şiddeti ve nefreti sevmiyorum. -
@Efruhte
Yani diyorsun ki beynimiz sulanıp transa geçecek kadar yoğun bir şekilde okuyalım?
Bunu kabul edemem. Beyni sulanmış hafızlara benzemek istemiyorum.
Ayrıca kitapta anlatılan hikayelerde hep bir şiddet ve nefret var.
Bir tanrının böyle bir kitap göndermesi çok saçma. Şiddeti ve nefreti sevmiyorum.Okuduğunu anlamayan beyni sulanmislardan olma diyorum . Beyin ve kalp fonksiyonlarını yerine getirsin yeter. Şiddet ve nefretten ziyade uyarı ,ikaz ve şefkatin nasıl da kucakladiginı görürdün
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
-
@Efruhte
Boş yapmayı bırak.
Tanrınız faşist bir megalomanyak işte.
Al işte kanıtı.Nisa 56
"Şüphesiz âyetlerimizi inkâr edenleri biz ateşe atacağız. Derileri yanıp döküldükçe, azabı tatmaları için onların derilerini yenileyeceğiz. Şüphesiz Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir."
-
Neyse bu hususlarda tartışmak istemiyorum. Sözlerden çok insanın kendisinin tefekküre dalıp düşünmesi gerekli.
Aklını, beynini ,kalbini, gözünü, kulağını .... Vs kullanması ,kendini ve evreni düşünmesi gerekli. -
@Efruhte tamam canım , mışıl mışıl uyurken düşüneceğim.
-
Evet; gerçek müslümanlığı dinsiz imansızlardan öğrenmek gerek. Çünkü onlar tüm dinlere eşit davranıp, durum neyse onu söyler. En azından ben bunu yapıyorum..