Dayak Yiyen Öğretmenler
-
Son yıllarda öğrencilerden ve velilerden dayak yiyen öğretmen sayısı oldukça yükseldi.
Öğretmenler ama bu sizin de eseriniz. Her akşam TV de magandaligi şiddeti özendiren yayınları siz de ağzınız açık izliyorsunuz.
Sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutun. Sizin siyasi sendikalariniz ne işe yarıyor ki? Toplumu şiddet mayyagi yapan o salak programları sendika olarak protesto etseniz keşke , sizin için küçük ama hayatınız için büyük bir adım olur.
Salla başı al maaşı , olmuyor böyle. Siz ogretmensiniz , sosyal sorumluluk alamayan yapmasın.
Örneğin kafanız basmiyorsa yatdimci olayım ,
Geniş aile denen o saçma dizi , magandaligi kadına hakareti sempatik ve komik göstererek gençlere aşılıyor.
Sevimli hırsız , sempatik çingene , şakacı dolandırıcı , temiz kalpli üçkağıtçı...
Ve sonrası belli , kurtlar vadisi adında mayyakca bir dizi , insan öldürmeyi illegal işler yapmayı hak olarak gösteren bir sürü dizliler.
Bunu yaparken de vatan din vurgusu yapılıyor ki kimse itiraz etmesin diye.
Ekleme yapayım , kızılcık şerbeti denen o masum görünümlü probaganda dizisi senin dini duyguların üzerinden sana tarz ve biçim satmaya kalkıyor. Sen de sadece mağdur başörtülü rolü yapıyorlar diye izliyorsun.
Hadi kolay gelsin.
-
Benim ilkokul devrimde öğretmenler tarafından dayak yiyen öğrenciler vardı. Hem de bir hayli. Nereden nereye.
-
@kereste, içinde söyledi: Dayak Yiyen Öğretmenler
Benim ilkokul devrimde öğretmenler tarafından dayak yiyen öğrenciler vardı. Hem de bir hayli. Nereden nereye.
Yani dayak konusu azalmadı sadece el değiştirdi.