Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
-
Bugün hayvan öldürme bayramı.
Amaç ne?
İlk olarak tapılan mâlum tanrının rızasını kazanmak. Bu arada sayısız hayvan canından olmuş, kimin umrunda? -
Evet şuan akılsızca davranıp sizlere cevap yazıyorum.
-
@Efruhte
Kendini yorma.
Tanrına dua etmeye devam et. Tabii kendin için. -
@Efruhte
Sizin cübbeli "Sakın ateistlerle tartışmayın" demişti. Sende hocanın izinden mi gidiyorsun?
Ateistlerden bu kadar korkman yanlış. Aydınlıktan korkana ne denir? -
@Sputnik, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
Aydınlıktan korkana ne denir?
Aydınlıktan korkana kanalizasyon sıçanı bile demem. Kimse kusura bakmasın.
Dincilerin kanalizasyon sıçanları gibi korkak olması garip değil midir? -
@Sputnik
Kur´an' da kapı gibi ayet var. Özeti şu şekilde: "İslam aleyhine konuşanlardan uzak durunuz."
Dinini bilen Müslüman bu hükmü bilmeli, da, bilmeyenler o kadar çok ki hangi birini aydınlatalım? -
@kereste, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
@Sputnik
Kur´an' da kapı gibi ayet var. Özeti şu şekilde: "İslam aleyhine konuşanlardan uzak durunuz."
Dinini bilen Müslüman bu hükmü bilmeli, da, bilmeyenler o kadar çok ki hangi birini aydınlatalım?@Efruhte engellemiş beni. Aydınlık korkusu bu işte. Tam sıçan gibi bu dinciler.
-
@Sputnik
Birini engellemek, zayıflık göstergesidir. Boş ver. Takma kafanı. -
@Sputnik
Birini engellemek, zayıflık göstergesidir. Boş ver. Takma kafanı.İslam forumunda "müslümanlar kıyıda köşede fare gibi saklanmalı" diyen bir dinci vardı.
Ancak bu şekilde gücü ele alabileceklerini düşünüyorlar. Kanalizasyon sıçanları gibiler.
Aydınlıktan korkuyorlar.
Tıpkı "Ben Efsaneyim" filmindeki aydınlıktan korkan yaratıklar gibiler.İzlemek isteyen olursa film bu.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
@Sputnik
Dinini bilen Müslüman bu hükmü bilmeli, da, bilmeyenler o kadar çok ki hangi birini aydınlatalım?@Efruhte engellemiş beni. Aydınlık korkusu bu işte. Tam sıçan gibi bu dinciler.
Bu ikinci oluyor bu şekilde suçlaman. Ben kimseyi engellemedim. Tekrar nete girip bakmasam bu suçlamanı göremiyecektim.
Aydınlıktan, İslamiyetin aydınlığından bu kadar korkmayın. -
@Sputnik
Herkesin dini kendine. Önemli olan dini inançların özelde kalması gerektiği, çünkü başka türlüsü toplumsal barıştan ziyade düşmanlık yaratır, ki dünyaya baktığımızda olanlar bundan ibaret aslında. Her din ve dindar "Ben haklıyım" kafasında olduğu için uluslararası barış bir türlü sağlanamıyor. İnsanların hayatına, yaşam tarzına karışmaya kimsenin hakkı yoktur. Dinlerin hiç yoktur. -
@Efruhte
Profilinde sadece "takip et" butonu var. Yani "mesaj at" kısmı yok. -
@Sputnik mesaj kısmını nihayet kapatabilmiş miyim buna sevindim.
-
@Efruhte
Niye sevindin?
Zamanında bana özelden yazdığını ne çabuk unuttun?
Belki ben de sana özelden yazacaktım. -
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
Aydınlıktan, İslamiyetin aydınlığından bu kadar korkmayın.
Bu mu aydınlık?
-
@kereste kitabım mevzusunda yazmıştım
-
@Efruhte
Ne mevzusu olduğu önemli değil.
Yazdın mı, yazdın.
O halde kutunu kapatmak pek yakışık olmadı. -
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
İslamiyetin aydınlığından bu kadar korkmayın.
Malik İbn-i Huzeyfe İbn-i Bedir el-Fezari'nin karısıydı.[2] Zeyd bin Harise tarafından Muhammed'in verdiği emirler üzerine Ümmü Kırfe'nin iki bacağına iki ayrı ip geçirildi ve bacakları iki deveye bağlandı, ardından kadın iki parçaya ayrılıncaya dek develer sürüldü.[3][4] İnfazdan sonra Ümmü Kırfe'nin başı kesildi ve daha sonra Medine sokaklarında gezdirildi.[5]
-
İslamiyet aydınlatmaz, bilakis beyinleri köreltir. Akla ziyan masallara inanmayı şart koşar, insan ürünü olan tanrıya kurban kesmeyi önerir, kayıtsız şartsız köleliği bekler. Kalk dedimi kaklacaksın, yat dedi mi yatacaksın.
Eğer bu aydınlıksa, ben bir şey bilmiyorum.