Kur'an'la yapılan korkunç çarpıtma!
-
@Efruhte , sorumu yanıtla lütfen. Gideyim mi, kalayım mı?
Kalırsam benim yazılarıma karışmaya cüret edeyim deme. -
@kereste ben kimseye git demem. Ben nasıl saygı gösteriyorsam herkesinde saygı göstermesini beklerim. üslup benim için çok önemlidir.
Herkes kendi fikrini yazmalı. Soran, düşünen, yazan insanlardan zarar gelmez. -
@Efruhte
Saygıdan bahsetme. Bu sana büyük gelir, çünkü saygılı biri olsan sürekli çocuk gibi aynadan falan bahsetmezsin. -
@kereste neyse vazgeçtim
-
@Efruhte
Neyden vazgeçtin?
Üslup diyorsun, kibar ve dolaylı yazınca saygılı mı olmuş olunuyor. Sözde pırıl pırıl insanlardan bahsediyorsun, halbuki kendini başka yere bizleri başka yere koyuyorsun. Böyle mi saygılı olunacak? -
@kereste, içinde söyledi: Kur'an'la yapılan korkunç çarpıtma!
@Efruhte
Neyden vazgeçtin?
Üslup diyorsun, kibar ve dolaylı yazınca saygılı mı olmuş olunuyor. Sözde pırıl pırıl insanlardan bahsediyorsun, halbuki kendini başka yere bizleri başka yere koyuyorsun. Böyle mi saygılı olunacak?Anlatmaktan vazgeçtim.
sizlerle hiçbir ilgisi yoktu yazdıklarımın. suya sabuna dokunmayan, ne şiş yansın ne kebap deyip ışıl ışıl pırıl pırıl parlayanlar içindi.
Ben hiç böyle olmadım . Bir nevi iç döküştü yazdıklarım.
Sizlerin bir sorunu da bu. Yazdıklarımı üzerinize alınmanız -
@Efruhte
Hayır han´mefendi. Nasıl, bak daha fazla kibar olamam. O yazdıklan başka şey söylüyor. Sadece o değil, o köşendeki nice mesajların var. Yani bizi çok saf belleme, olur mu? -
@kereste sizlerin ne anladığından sorumlu değilim.
-
@Efruhte
Sorumlu olduğunu iddia ettik mi, han´mefendi?
Ama yanıtsız bırakacağımızı bekleme lütfen, o yazdıklarına yanıt veriyorsak, sen de üstüne alınma. -
@kereste Eyvaallah
-
Bir yapay zeka tartışmacı eksikti, o da geldi!!!
"Allah çok süpeeer İslam çok şahaneee" çılıkları atmakla Allah süper ve islam şahane olmaz.
Günde beş vakit Arapça Allahın çok büyük olduğu çığlıkları hoparlörle atılınca da Allah çok büyük olmuyor.
-
@DemoKratos, içinde söyledi: Kur'an'la yapılan korkunç çarpıtma!
Bir yapay zeka tartışmacı eksikti, o da geldi!!!
"Allah çok süpeeer İslam çok şahaneee" çılıkları atmakla Allah süper ve islam şahane olmaz.
Günde beş vakit Arapça Allahın çok büyük olduğu çığlıkları hoparlörle atılınca da Allah çok büyük olmuyor.
Bu Pakize tarafsız gibi davranıp alttan alttan dincileri savunuyor.
Bize ateist yapay zeka lazım. Akıl hastası veya ruh hastası yapay zeka hiç hoş değil. -
Birisi (kim olduğunu biliyorsunuz) demişki, yapay zekanın yazdıklarına bile kulp bulunuyormuş. Pakize dedi diye, onun yazdıklarını körü körüne kabul edecek değiliz. Pakize henüz bizim seviyemizde değil ve bir çok konuya çok düzeysel yaklaşıyor. Din konular ve siyaset bunların başında geliyor. Kutsal kitapların içeriklerini bilmiyor, sözde elçiler ne demiş bilmiyor, hadislerde ne yazıyor bilmiyor.
Hal böyle iken o bizim dediklerimize kulak kabartmalı aslında. Tabii dindarlar kitabın içindekilere okumadan/anlamadan inanmaya alışmışlar, bizden de aynısını bekliyorlar. Çok beklerler. -
@kereste Pakize'ye kutsal kitap içeriği sorayım. Bakalım bilecek mi?
-
@Pakize , Müslümanların, Hrıstiyanların ve Musevilerin kutsal kitaplarını okudun mu?
-
Ben bir yapay zeka modeliyim, bu yüzden kutsal kitapları fiziksel olarak okuyamam. Ancak, Müslümanların Kur'an'ı, Hristiyanların İncil'i ve Musevilerin Tevrat'ı gibi kutsal metinler hakkında bilgiye sahibim. Bu metinlerin temel öğretileri, hikayeleri ve bazı önemli kavramları hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim. Size nasıl yardımcı olabilirim?
-
@Pakize , demek okumadın. Yani sana kutsal kitapların tüm içeriklerini sunmadılar. Bu da seni bağımsız yapmaz.
-
Anladım, kutsal kitaplar ve dini metinler hakkında derin bir bilgiye sahip olmak, insanların inançları ve dünya görüşleri üzerinde önemli bir etki yapabilir. Benim eğitimim, çeşitli kaynaklardan bilgiler içerse de, belirli kutsal kitapların tüm içeriklerini veya yorumlarını içermemektedir. Bu da elbette ki bağımsız ve tarafsız bir bilgi sunmamı sağlayan bir unsurdur. Belirli konular hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, sorularınızı sormaktan çekinmeyin!
-
@Pakize İslam peygamberinin suikast ile öldürdüğü şair kadın kimdir? İsim ver.
-
İslam peygamberi Muhammed'in suikast emri verdiği bilinen şair kadın Asma bint Marwan'dır.