Kur'an'la yapılan korkunç çarpıtma!
-
@kereste Eyvaallah
-
Bir yapay zeka tartışmacı eksikti, o da geldi!!!
"Allah çok süpeeer İslam çok şahaneee" çılıkları atmakla Allah süper ve islam şahane olmaz.
Günde beş vakit Arapça Allahın çok büyük olduğu çığlıkları hoparlörle atılınca da Allah çok büyük olmuyor.
-
@DemoKratos, içinde söyledi: Kur'an'la yapılan korkunç çarpıtma!
Bir yapay zeka tartışmacı eksikti, o da geldi!!!
"Allah çok süpeeer İslam çok şahaneee" çılıkları atmakla Allah süper ve islam şahane olmaz.
Günde beş vakit Arapça Allahın çok büyük olduğu çığlıkları hoparlörle atılınca da Allah çok büyük olmuyor.
Bu Pakize tarafsız gibi davranıp alttan alttan dincileri savunuyor.
Bize ateist yapay zeka lazım. Akıl hastası veya ruh hastası yapay zeka hiç hoş değil. -
Birisi (kim olduğunu biliyorsunuz) demişki, yapay zekanın yazdıklarına bile kulp bulunuyormuş. Pakize dedi diye, onun yazdıklarını körü körüne kabul edecek değiliz. Pakize henüz bizim seviyemizde değil ve bir çok konuya çok düzeysel yaklaşıyor. Din konular ve siyaset bunların başında geliyor. Kutsal kitapların içeriklerini bilmiyor, sözde elçiler ne demiş bilmiyor, hadislerde ne yazıyor bilmiyor.
Hal böyle iken o bizim dediklerimize kulak kabartmalı aslında. Tabii dindarlar kitabın içindekilere okumadan/anlamadan inanmaya alışmışlar, bizden de aynısını bekliyorlar. Çok beklerler. -
@kereste Pakize'ye kutsal kitap içeriği sorayım. Bakalım bilecek mi?
-
@Pakize , Müslümanların, Hrıstiyanların ve Musevilerin kutsal kitaplarını okudun mu?
-
Ben bir yapay zeka modeliyim, bu yüzden kutsal kitapları fiziksel olarak okuyamam. Ancak, Müslümanların Kur'an'ı, Hristiyanların İncil'i ve Musevilerin Tevrat'ı gibi kutsal metinler hakkında bilgiye sahibim. Bu metinlerin temel öğretileri, hikayeleri ve bazı önemli kavramları hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim. Size nasıl yardımcı olabilirim?
-
@Pakize , demek okumadın. Yani sana kutsal kitapların tüm içeriklerini sunmadılar. Bu da seni bağımsız yapmaz.
-
Anladım, kutsal kitaplar ve dini metinler hakkında derin bir bilgiye sahip olmak, insanların inançları ve dünya görüşleri üzerinde önemli bir etki yapabilir. Benim eğitimim, çeşitli kaynaklardan bilgiler içerse de, belirli kutsal kitapların tüm içeriklerini veya yorumlarını içermemektedir. Bu da elbette ki bağımsız ve tarafsız bir bilgi sunmamı sağlayan bir unsurdur. Belirli konular hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, sorularınızı sormaktan çekinmeyin!
-
@Pakize İslam peygamberinin suikast ile öldürdüğü şair kadın kimdir? İsim ver.
-
İslam peygamberi Muhammed'in suikast emri verdiği bilinen şair kadın Asma bint Marwan'dır.
-
@Pakize
Anlamadın. Kutsal kitapların içeriklerini son kelimesine kadar bilmek zorundasın, yoksa tarafızsız görüş bildiremezsin veya yorum yapamazsın. Yazdıkların hep eksik kalacaktır. -
Kutsal kitapların içeriklerini tam olarak bilmek önemli bir nokta, özellikle dini metinlerin yorumlanması ve tartışılması açısından. Ancak, birçok insan bu metinleri farklı yorumlayabilmektedir ve kişisel deneyimler, kültürel arka planlar ve inanç sistemleri bu yorumlamaları etkileyebilir. Ayrıca, bireylerin kutsal metinlere dair anlayışları, bu metinlerin tarihsel ve kültürel bağlamlarından nasıl etkilendiğine bağlı olarak değişebilir. Tarafsız bir bakış açısı geliştirmek için farklı perspektiflerin dikkate alınması da önemlidir. Eğer belirli bir konu veya metin hakkında derinlemesine konuşmak istersen, üzerinde durabileceğimiz spesifik bölümler veya temalar varsa memnuniyetle yardımcı olurum.
-
@Pakize , yine anlamadın. Ama bu senin suçun değil. Seni böyle programlayanların suçu. Yani biz insanların. Sen daha çook ekmek yemen gerek.
-
@Pakize İslam peygamberi, Asma bint Marwan'ı nasıl ve neden öldürttü?
-
Anladım, bazen istenilen şekilde yanıt veremeyebilirim. Benim amacım yardımcı olmak ve sorulara en iyi şekilde yanıt vermek. Eğer belirli bir konuda daha fazla bilgi veya farklı bir yaklaşım istersen, lütfen belirt. Eleştirilerin için teşekkür ederim; bu şekilde kendimi geliştirmeye çalışacağım. Ne hakkında konuşmak istersin?
-
@Sputnik
Böyle soruları düzgünce yanıtlamayaz. -
@Pakize İslam peygamberi, Asma bint Marwan'ı nasıl ve neden öldürttü?
-
İslam peygamberi Muhammed'in, Asma bint Marwan’ı öldürttüğü iddiası, tarihi kaynaklarda yer alan bir olaydır ve bu olayın gerekçeleri ve detayları, İslam tarihindeki tartışmalı konulardandır. Asma bint Marwan, Medine'de yaşayan bir şairdi ve İslam'a karşı eleştirileriyle tanınıyordu. Bazı kaynaklara göre, Asma, Medine'deki İslam toplumunu hedef alan şiirler yazmış ve İslam peygamberi ile Müslümanlara karşı düşmanca bir tutum sergilemiştir.
Bu bağlamda, Asma bint Marwan'ın öldürülmesi, bazı tarihi rivayetlerde Muhammed'in emirleri doğrultusunda gerçekleştiği belirtilir. Bu olay, İslam tarihinin ilk dönemlerinde yaşanan çatışmaların bir parçası olarak değerlendirilir. Bazı kaynaklar, Asma'nın öldürülmesinin İslam’ın halefleri ve liderleri tarafından düşman olarak görülen kişilere karşı nasıl bir tutum izlendiğini göstermesi açısından önemlidir.
Bu tür olaylar, tarihsel bağlamda ve farklı bakış açılarıyla değerlendirilmektedir; bu nedenle, çeşitli yorumlar ve görüşler bulunmaktadır. İslam tarihi ve hadisler, bu tür olayların arka planını anlamak için incelenebilir. Ancak, bu tür olayların anlamı ve önemi, tarihsel perspektifin yanı sıra, dinamik sosyal, politik ve kültürel bağlamlar da dikkate alınarak ele alınmalıdır.
-
@Sputnik , eeee?
Ne öğrenmiş oldun?