Şeriatçı avukat Atatürk'e hakaret etti
-
Kendisinin youtube kanalını buldum. Tertemiz delirmiş. Yorumlarda eski arkadaşı "bu sen değilsin. Kendine gel" yazmış.
Kadın kendini kaybetmiş. Yazık olmuş. -
Çok yazdım, yine yazayım. Dindarların akıl sâğlığı gayet yerindedir. Bir şeylere inanıyorlar diye onları hasta ilân etmenin bir anlamı yok, çünkü hasta değiller. İrrasyonal şeylere inanmak insanların mayasında var olan bir şeydir, anlaması zordur.
Bir asa yılana dönüşmez, bir nehir şak diye ikiye bölünmez, ay yarılmaz, melekler yoktur, cinler uydurmadır, insanlar tanrıyla elbette konuşmaz, Ouija tahtası bilgi vermez vs. Buna rağmen bunlara inananlar var ve aynı zamanda gayet normal hareket ediyorlar. Tanrıya inanmalarının sebebi kendilerini güvenli bir limanda olmaya ihtiyaç duyuyor olmaları. Çünkü her insanın karakteri güçlü değildir, korkaklar çoğunluktadır aslında.
Bilhassa bilinmezlik, cahillik tanrı enflasyonuna yol açmıştır. Bilimin ilerlemesi, insanların bilinçlenmesi tanrıların azalmasına yol açmıştır. Tanrıların nesli heniz bitmedi, çünkü ölümden sonrası insanları ürkütmeye devam ediyor. Ne vakit ölümün gizemi çözülür veya ölümsüzlük şurubu icat edilir, işte o zaman tanrıların sonu geldi demektir.
Gerçekten şizofren olan veya tahtası eksik insanlar elbette vardır ancak bunun tanrıya/tanrılara inanmayla alakası pek yoktur.
-
Ülke çok komik ama trajikomik. Çölde serap olmuş zeka bu ülkede. Şaşılası bir durum. En kesin açık konulara kafası basan kimselerin ortalıkta görünmediği bir yer. Çok şaşılası. Acaba sulara mı bir ilaç kattılar yoksa havaya mı bir gaz saldılar da beyinleri dumur ettiler ki?
-
Temel sorun evet akıl hastalığı değildir ruh hastalığıdır. Dengesiz ve mantıksız davranmak bu iki nedenden biri kaynaklıdır ve bahse konu kesimin sorunu akıldan çok ruhla ilgilidir.
İyi görünmenin öte dünyada şaraplar, huriler için olduğu ve kötülük yapınca da allah rızası için yapıldığını savunmak bu konuyu kanıtlamaktadır.
-
Komik bir karikatür bu kişi ama konuyu trajikomik hale getiren yaygın her yerde karşılaşılan tipler olmaları. Prim verilmesi. Pohpohlanmaları ve teşvik görmeleri.
-
Kadın, peygamberliğini(resullüğünü) ilan etmiş. Din ve şizofreni aynı şeydir. Allah inancı şizofrenidir.
Bu forumda bu gerçeği kaç kere yazdık. Bizi eleştirdiniz.https://eksisozluk.com/eylul-ecem-zalin-resullugunu-ilan-etmesi--7923830?a=popular
-
Hemen şizofreni ilacı tedavisine başlanıp tedavi edilmeli. Aksi halde hayatı tamamen yok olacak. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla eşi onun peygamber olduğuna ikna olmuş. O da tedavi edilmeli.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Şeriatçı avukat Atatürk'e hakaret etti
Hemen şizofreni ilacı tedavisine başlanıp tedavi edilmeli.
Sanırım bundan yutarsa hiçbişicikleri kalmayacaktır.
tabi en doğrusunu doktorlar(Allax) bilir.Bana birazda cinsiyet sorunu var gibi geldi. Kadın değilde sanki erkeksi hormonal bozukluğuda olabilir. Hem ruhsal hem bedenen içine imam(erkek) kaçmış gibi...
-
@house
Eski Refah partisi milletvekili de garip, şeriatçı açıklamalarıyla tanınan biriydi. Sonra Mesih olduğunu ilan etti.
Ne oluyor bunlara anlamıyorum. Şeriatçılar kafayı yiyorlar. Zaten çok tuhaflar.
İşin ilginçleştiği nokta, kafayı yedikten bir süre sonra laik oluyorlar.
Bence şeriatçılık sağlıklı bir düşünme şekli, hayata bakış değil. -
@house, içinde söyledi: Şeriatçı avukat Atatürk'e hakaret etti
Yıllarca kullansa bile tam iyileşme olmaz. Zaten kullandırmazsın ki, zorlamak gerek. Bunu da insan hakları ihlali sayıyorlar. Zorlamak uygun görülmüyor.
Omuzdan enjekte edilen antipsikotikler var. Kasa enjekte edilen depo antipsikotikler bunlar. 3-4 ayda bir tek seferliğine yapılabiliyor.
Bu süre içerisinde ilaç kullanmaya gerek kalmıyor. -
@house
Eski Refah partisi milletvekili de garip, şeriatçı açıklamalarıyla tanınan biriydi. Sonra Mesih olduğunu ilan etti.
Ne oluyor bunlara anlamıyorum. Şeriatçılar kafayı yiyorlar. Zaten çok tuhaflar.
İşin ilginçleştiği nokta, kafayı yedikten bir süre sonra laik oluyorlar.
Bence şeriatçılık sağlıklı bir düşünme şekli, hayata bakış değil.Eskiden youtube da ses kaydı vardı bulup tekrar dinletemedim: hapiste bunu "İsa, Musa yapın" diye biri talimat veriyordu.
Tesadüf bu ya adam hapisten İsa Mesih olarak çıktı. Şeriatı kaldırdı. Yeni free şeirat getirdi.
-
Yıllarca kullansa bile tam iyileşme olmaz. Zaten kullandırmazsın ki, zorlamak gerek. Bunu da insan hakları ihlali sayıyorlar. Zorlamak uygun görülmüyor.
Bilmiyorum yüksek doz ilacla kendisini Napolyon sananları bile normale döndürdüğünü iddia ediyor doktorlar. Bu tür deliler zararsız. Etrafına zarar verme potansiyeli olanları ilaca' da zorlayabilirler, gerekiyorsa bi yere de kapatabilirler. Bu insan hak ihalli olmaz.
Gene de Hasan Mezarcı' nın çorbasına ilaç katıp görmek isterdim. Bakalım hala kendini İsa sanacak mı?
-
Bilmiyorum yüksek doz ilacla kendisini Napolyon sananları bile normale döndürdüğünü iddia ediyor doktorlar.
Evet, bu tür büyüklük hezeyanlarını en geç 2-5 ay içinde yok ettiğini söylüyorlar. Depresyon, üzüntü, çökkünlük, gerginlik gibi duygular ise bu süreçten sonra daha da artıyor. Tam iyileşme olmaz dediğimde bahsettiğim bu idi. Bu saydığım duyguların artması da çok can sıkıcı.
Tıp, hezeyanlar gibi pozitif denilen semptomların çözümünü buldu sayılır ama çökkünlük veya gerginlik gibi negatif denilen semptomların çözümünü bulamadı. Bu belirtiler yüzünden hastalar çalışamıyorlar.
Yeni ve daha etkili ilaçlar da geliştiriliyor. Yan etkisi yok denecek kadar az bunların.
Bir tanesi şu deniyor.
-
Gidişatı iyi değil. Çevresinde tedavi olmasını söyleyenler de yok galiba.
Vahhabi/selefi saçmalıklarını, zırvalıklarını millete anlatmaya çalışıyor.Daha ilk başta Atatürk'e sövdüğünde kendisinin şizofreni başlangıcında olduğunu söylemiştim.
Kadın şizofren. Böyle aptalca bir hareketi sağlıklı kimse yapmaz.
Videoda Vahhabiler/cihatçılar gibi konuşmuş. Cihatçıların akıl hastası olduğu çok iyi biliniyor. Hatta iyileşenler bile var.Bir kişinin cihatçı zihniyetli/ruh hastası/selefi olup olmadığını bahsettiklerinden anlayabilirsiniz. Beş dakika dinlemeniz fazlasıyla yeterli.
Son paylaştığı video şu.