Kola dökme; cezası 11 yıl
-
İsrail’i protesto için AKP ilçe başkanlığına biri kola dökerken diğeri de çekim yapan iki arkadaş hakkında “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçundan dava açıldı.
https://www.sozcu.com.tr/bu-dava-tarihe-gecer-p102532 -
Az bile; idam edin pis kefereyi(!).
Ya elalem dünya liderine ifade(sövme) özgürlüğüne sahipken.
Ey vatandaş sen ise 11 yıl hapis yatma özgürlüğüne sahipsin... Şanslısın, şükret, biat et kurtul gari...Sahi bunlar vatandaşa mc donald, starbucks' da yemek yerken saldırırlarken niye 11 sene ile ceza talep edilmiyor? Tam tersine burada kimseye fiziki bir saldırı, cana ve mala tehtid de yok. İşte çakma islamcını adaleti.
Oysa ki; benim bildiğim bir sahih buhariye göre, camiye pislemeye bile ceza meza yoktu. Muhamed'in tepskisi bir kova su döküntü. Bunlar acaba kullandıkları batı roma hukukunu bilmedikleri gibi islam hukukundan da mı bihaberler? Dinlerini bilmiyorlar ama bize bol keseden islam(çakmasını) pazarlıyorlar.
Demek camiden bile kutsalmış, erdoğanın partisinin slogan bez parçaları.Gerçekten pes yani...
-
İnsanların uluslararası şirketlerin ürünlerini oraya buraya dökmesi kadar saçma bir şey yok. Çünkü neredeyse hiçbir etkisi yok. Bu iki zat tam süzme salak. Bu salaklıkları hapse bile götürebilir, çünkü RTE´ye yan bakana jet hızıyla dava açılıyor. Amaç belli. Milleti sindirmek, korkutmak, ürkütmek ve en önemlisi yıldırmak. RTE muhtemelen Guinness rekorunu çoktan kırmıştır, çünkü dünyada bu kadar dava açan bir Başbakan veyahut Cumhurbaşkanı yoktur.
-
Döktükleri kolalara para verip aldıysa oda İsraile gidecek.
-
@TENTEN, içinde söyledi:
Döktükleri kolalara para verip aldıysa oda İsraile gidecek.
Elbette para verip aldılar.
Ayrıca Cola´ya verilen paranın İsrail´e gittigi iddiası tamamen bir safsata, çünkü 200´den fazla ülkede üretim yapan uluslararası ABD´li bir şirket. Türkiye veya Filistin´de bile üretim fabrikaları var. Ayrıca hisseleri tek bir şirkete veya kişiye ait değil, bu nokta bile insanların ne tür saçmalıklar yaptığının kanıtı.