Uyumuyoruz, ayaktayız, buradayız (B.Erdoğan)
-
Verin küçük eniştelere kola döksün, restoran-kafe bassın, burdan oraya dümenden slogan atsınlar anca.
Uyumuyormuş, ayaktaymış yerseniz.
Madem toplandınız doğru Colani'nin yanına oradan ver elini filsitinli kardeşlerini kurtarmaya. Tutan yok. Bize buradan yalandan duyar kasmayın. Eskiden olsa Esad vardı, İsrail' e ulaşmak sorundu. Hadi kurtarın din kardeşlerinizi hala niye uyuyorsunuz? Doğru ya bir çoğunuz ülkede askerlikte yapmamıştınız siz değil mi?
Ülkede 3 tane kadın bir araya gelip "artık ölmek istemiyoruz" diye yürüyemiyor yasaklanıyor. Bunlar koskoca köprüyü sözde laik ve hukuk devletinde yalandan işgal edebiliyor. Sadece yürüseler sorun değil bu kuru kalabalığı bu suni gündemlerle manipüle edip malı götürüyorlar.
Dün gene 2,5 milyar dolarlık önceliği olmayan bir ihaleyi yangından mal kaçırırcasına şipşak onaylamışlar. F.Altaylı neden 2 gün sonra değilde 2024 de alalacele bu ihaleyi baslayıp kamu zararı yarattıklarını ifşa etmiş.
https://www.istegundem.com/haber/fatih-altayli-yazdi-2-5-milyar-dolarlik-tren-soygunu/290129Doğru gemicik sahibi uyumuyor, malı hamudu ile götürüyor. Ayakta Uyuyorsunuz. Ata' dan sermayesi, zenginliği olmadığı bilinen bir insan nasıl gemicik sahibi olur? Merakımdan soruyorum. Ben şimdi bankaya gitsem çulsuzken bana kredi verin gemicik alacam desem şak diye kredimi veriyorlar? "Kredinin taksitleri kendi kendini ödüyormuş," İyi ödüyor, teminat meminat gerekmiyor madem köprüdeki herkese, hatta bütün yurttaşlara gemicik kredisi verilsin. "Yıllarca bize işcisin sen işci kal(RTE)" demesinler. Diye şediyoz yani. Başka türlü nasıl işci kalmayacak ki bu insanlar? RTE' nin Asım abi doğru söylüyor "fakir çalmasını (çalmadığı)beceremediği için" hep fakir değily mi zaten?