Şeytan, Zebani, Cin, Melek Gibi Varlıklar Gerçek Mi?
-
Başlıktaki sözde varlıklara kimse inanmıyordur diye tahmin ediyorum.

En dindarına bile bunlarla gitsek gülüp geçer. "Sen kafayı mı yedin?" der.
"Müslüman mısın?" denildiğinde evet diyorlar.
Sanırım o sırada kutsal kitapta geçen başlıkta belirttiğim kuruntuları unutuyorlar.Soru:
Bunlara neredeyse hiç inanmadıkları halde neden inanıyormuş gibi yapıyorlar?
Bu durum neden onları dinin doğruluğu konusunda şüpheye düşürmüyor?
Şeytan, melek, cin Kuran da geçiyor.Önemli not: Kimsenin inancına kesinlikle düşman değilim. Sorguluyorum.

-
Şu video beş dakika izlendiğinde şeytan ve zebanilerin hayali varlıklar olduğu anlaşılabilir.

Sanırım kimsenin inandığı filan yok. Dini inançlar takıntı olabilir.
-
Şu video beş dakika izlendiğinde şeytan ve zebanilerin hayali varlıklar olduğu anlaşılabilir.

@Sputnik, içinde söyledi: Şeytan, Zebani, Cin, Melek Gibi Varlıklar Gerçek Mi?

ikiside soru sormayı bilmiyor.

-
bunlar imani meseleler, iman insanın içinde olabilir de olmayabilir de,
-
10 sene önce belgesel vardı adı hayalet avcıları mıydı neydi. Paranormal bir olay gösterip kanıtlayabilene milyon dolar vereceklerini ilan ettiler.
Amerika'nın her yerinden gelen yüzlerce ihbara gittiler. Bunların her biri incelendi ve bir tane doğaüstü olay bulunamadı. Uzaylı, cin, peri, melek, şeytan vb. varlıklara yönelik bir tane kanıt bulamadılar.
Ben en dindar kişinin bile iblis, cebrail gibi gerçek olmadığı tamamen ortada olan kuruntulara inandığını sanmıyorum. -
10 sene önce belgesel vardı adı hayalet avcıları mıydı neydi. Paranormal bir olay gösterip kanıtlayabilene milyon dolar vereceklerini ilan ettiler.
Amerika'nın her yerinden gelen yüzlerce ihbara gittiler. Bunların her biri incelendi ve bir tane doğaüstü olay bulunamadı. Uzaylı, cin, peri, melek, şeytan vb. varlıklara yönelik bir tane kanıt bulamadılar.
Ben en dindar kişinin bile iblis, cebrail gibi gerçek olmadığı tamamen ortada olan kuruntulara inandığını sanmıyorum.@Sputnik, içinde söyledi: Şeytan, Zebani, Cin, Melek Gibi Varlıklar Gerçek Mi?
Uzaylı, cin, peri, melek, şeytan vb. varlıklara yönelik bir tane kanıt bulamadılar.
Uzaylı olma olasılığı var. O ayrı bir konu! Diğerleri ayrı bir hayal ürünü konusu
Koskoca evrende bizden başka canlı olmadığını iddia etmek pek bilimsel olmasa gerek. Bu konuda şimdiki teknolojik imkanlarımızla agnostik olmaktan başka mantıklı çözüm yoktur. -
Uzaylı, cin, peri, melek, şeytan vb. varlıklara yönelik bir tane kanıt bulamadılar.
Uzaylı olma olasılığı var. O ayrı bir konu! Diğerleri ayrı bir hayal ürünü konusu
Koskoca evrende bizden başka canlı olmadığını iddia etmek pek bilimsel olmasa gerek. Bu konuda şimdiki teknolojik imkanlarımızla agnostik olmaktan başka mantıklı çözüm yoktur.@house, içinde söyledi: Şeytan, Zebani, Cin, Melek Gibi Varlıklar Gerçek Mi?
Koskoca evrende bizden başka canlı olmadığını iddia etmek pek bilimsel olmasa gerek. Bu konuda şimdiki teknolojik imkanlarımızla agnostik olmaktan başka mantıklı çözüm yoktur.Burada sözü geçen "uzaylı" dünya dışı yaşam değil. "UFO" hikayeleridir.
UFO hikayelerinin cin, şeytan, melek hikayelerinden farkı yok.