felsefe

• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Kurallar

Siz olsaydınız yakar mıydınız ?

Serbest Kürsü
    2
    3
    14
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • zafiRa
      zafiRa Son düzenleyen:

bağlantı metni
      Siz yabancı pilot uçurmaya devam edin” dedi lisansını yaktı.Pilot Özgün Gönder, yabancı pilotlar çalıştırılırken Türk pilotların işsiz kalmasına tepki göstermek amacıyla uçuş lisansını yaktı. 2 senedir uçuş yapamadığını belirten Gönder, SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada, "Ben hem hava trafik kontrolörüyüm hem de pilotum ama iş yok. Atlasjet ve diğer şirketlerde birçok arkadaşım iki yıldır tek kuruş maaş alamadı. Buna dikkat çekmek, '100 bin avroluk lisansı böyle yakarım' demek istedim" dedi.

Benim doğrum, senin korkun olabilir korkularınla yüzleşmezsen var olamazsın..!

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        phi @zafiRa Son düzenleyen:

@zafiRa suan co-pilotlar kabin memurlarindan daha az maas aliyor. Ayrica Turk pilotlarin yerine yabancilari daha ucuza calistiriyor bazi firmalar.

Sonuc itibari ile covid her sektoru vurdugu gibi havacilik sektorunu de asiri derece fazla vurdu. Toparlanmasi zaman alacaktir. Bu ve buna benzer durumlarin olmasi normal. Fakat detayli incelenmesi lazim kisinin belki pilotluktan men edilecek bir hareketi vardir, sektorden o yuzden uzaklastirilmistir. Her isten cikma sebebi isini cok guzel yaparken cikarilma olmayabiliyor.

Söz uçar, yazı kalır. ✌(◕‿-)✌

zafiRa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • zafiRa
          zafiRa @phi Son düzenleyen:

@phi yani evet mümkün show yapıyo olabilir 🙂

Benim doğrum, senin korkun olabilir korkularınla yüzleşmezsen var olamazsın..!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0

• İlk ileti
            Son ileti