Şikayet & Öneri & Talep
-
Tamamdir, yazilimda hata oldugunu dusunmuyorum ama tabii arada gozden kacan ufak tefek seyler olabilir.
Alisilmis forum formati olmadigi icin. -
Hayır; ben hata yaptım. Yaşlılık işte.
Dostum; bir iki tane yus yuvarlak emoji eklemek mümkün mü?
Buradakilere bir türlü ısınamadım. -
Bir eklentisi var onu kurdugum zaman eski versiyonlarda cakisma yapiyordu ama deniyeyim tekrardan sorun yaparsa kapatirim ama.
-
Bizim köşemiz niye tartışmanın altında ve içinde ve tartışmadan yazabileceğimiz yer yok mu?
-
@ictenlik aslinda orasi sadece isteyen kullanicilarin kendilerine ait ve altina hic bir yazi yazilmamasini istedigi paylasimlar icin acilan bir yerdi fakat kullanilmadigi icin oyle kaldi.
-
Eski tablete gecince chat kısmı ile okunmamış iletiler kısımları calışmıyor.
Yazmayınca beni banladı demeyin.:) -
Eski tablete gecince chat kısmı ile okunmamış iletiler kısımları calışmıyor.
Yazmayınca beni banladı demeyin.:) -
@TENTEN
Neden eski bir tablete geçiyorsun? -
Masaüstü çok enerji harcıyor.Birde o soğuk odada:)
yeni android telefondada çalışmıyor.
Masaüstü sürümünü göster seçeneğine tıklıyorum.Mobil olarak gösteriyor hala.
@kereste -
-
@TENTEN Ben birşeyler yazdım ama görünmedi sanırım.
-
Tilt kavramını bilmeyenler olabilir. 80´li yıllarda oyun salonlarında Flipper aygıtları vardı. Epeyi oynamışımdır onlarla. Bunları fazla sarsarsanız veya bir yerine güçlüce abanırsanız, kendisini kilitliyor ve ekrana "TILT" yazısı geliyordu.
Tipik bir Flipper otomatı:
-
@sputnik görünüyorda butonlara tıklayınca tepki vermiyor. içeriği göremiyorum.
-
@sputnik görünüyorda butonlara tıklayınca tepki vermiyor. içeriği göremiyorum.
-
@kereste insan ne içiyorsa ictiginden bilgisayari da içiyor muhakkak.
Benim bilgisayarlar genellikle çayci ️ -
#phi eksi verenlerin kim olduğunu niçin göremiyoruz?
-
@Efruhte
Yanlış hülyalara kapılmanı istemem, yani ayyaş falan olduğumu zannetme. Kahve, çay, şarap, rakı, bira ve hatta su içerim. Aşırıya kaçmadan hepsinin keyfini çıkarırım. -
@Sputnik
Ben bir şey görmüyorum; yazdıkların kayıt olmadı muhtemelen. -
Resim yükleme yok , hadi onu geçtim bağlantıyı koyala yapıştır yapsam otomatik yerleştirmesi lazım görseli. İki yıldır böyle , hala aynı.
-
Var kardesim var yuksek yukluyorsundur sistem izin vermiyordur yoksa baska sitenin resmini bile copy paste edebiliyorsun