Şikayet & Öneri & Talep
-
@kereste insan ne içiyorsa ictiginden bilgisayari da içiyor muhakkak.
Benim bilgisayarlar genellikle çayci ️ -
#phi eksi verenlerin kim olduğunu niçin göremiyoruz?
-
@Efruhte
Yanlış hülyalara kapılmanı istemem, yani ayyaş falan olduğumu zannetme. Kahve, çay, şarap, rakı, bira ve hatta su içerim. Aşırıya kaçmadan hepsinin keyfini çıkarırım. -
@Sputnik
Ben bir şey görmüyorum; yazdıkların kayıt olmadı muhtemelen. -
Resim yükleme yok , hadi onu geçtim bağlantıyı koyala yapıştır yapsam otomatik yerleştirmesi lazım görseli. İki yıldır böyle , hala aynı.
-
Var kardesim var yuksek yukluyorsundur sistem izin vermiyordur yoksa baska sitenin resmini bile copy paste edebiliyorsun
-
@phi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Var kardesim var yuksek yukluyorsundur sistem izin vermiyordur yoksa baska sitenin resmini bile copy paste edebiliyorsun
Yok bende yükleme sembolü bile yok. Ancak sohbet odasına yüklüyorum oradan copy paste yapıyorum yinede resimi açmıyor
-
@phi
Son günlerde siteye giriş sorunu yaşanıyor. 503 veya 504 hatası gösteriyor.
"Exzessive loading" mesajını görüyorum ara sıra.
Bu gün de benzeri yaşandı. -
@kereste guncelleme yaparken denk geliyor olabilirsin yada surekli sayfa yenileme yaparsan cloudflare kullandigimiz icin saldiri sanip engelliyor olabilir.
@kâfir-imam kullanici detaylarina bakayim normalde gonderiyor olman gerek, guru kisminda sorun mu var acaba.
-
@phi
İyi de her gün güncelleme yapmıyorsun herhalde. -
@kereste yok hergun yapmiyorum tabii ki ama dedigim gibi ddos yada proxy atak olarak sistem algiliyor olabilir.
Surekli ana sayfa yenilemesi ayni yerden surekli sayfa yenileme vs yapilinca bu sekilde algiliyor olabilir.
Sorun yok yani sitede acikcasi gayet iyi calisiyor. -
Bu sitede bir bit yeniği var. Bir saatten beri giriş yapamadım. 503 hatası verdi sürekli. Bu sorun sadece ben de mi var?
-
@kereste Bende de açılmadı.
-
Başka kimde sorun var?
-
@TENTEN
Sende bu siteye giriş sorunu oldu mu? -
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
@TENTEN
Sende bu siteye giriş sorunu oldu mu?Olmadı.
-
@TENTEN
Bende son günlerde sıkça yaşanmaya başladı.
Bilhassa 503 veya 504 hatası gösteriyor. -
Bana hiç denk gelmedi.
-
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Bende son günlerde sıkça yaşanmaya başladı.
Bilhassa 503 veya 504 hatası gösteriyor.Aynı sorunlari ben de yaşıyorum
-
Efelsefe.com sitesi 503 ve 504 satışlarına başlamış yine. Evde bir tane 504 sıvı conta var bir tanede akrilik alayım @phi kaç paraya satıyorsun?
Sürekli aşırı yükleme diyor ama ziyaretçi bir tek ben varım.