Şikayet & Öneri & Talep
-
Efelsefe.com sitesi 503 ve 504 satışlarına başlamış yine. Evde bir tane 504 sıvı conta var bir tanede akrilik alayım @phi kaç paraya satıyorsun?
Sürekli aşırı yükleme diyor ama ziyaretçi bir tek ben varım.
-
@kâfir-imam proxy kullanmayi birakirsan atak olarak algilamaz site
-
@phi Mozilla kullanıyorum eklentilerim de şurada gördüklerinden ibaret
-
sitede herhangi bir sorun yok, cloudflare kullaniyoruz, saldiri icin korumalar aktif, surekli refreshten yapiyor olabilir, ben de herhangi bir 504 hatasi yok cunku
-
@kâfir-imam cloudflare I engellemiş görünüyor ayrıntılarda engeli kaldırdım bu site için bakalım ne olacak
-
aynen diyorum ya site saldiralara karsi aktif durumda ondan olabilir.
-
@phi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
aynen diyorum ya site saldiralara karsi aktif durumda ondan olabilir.
Privacy badger eklentisi cloudflare'i engellemiş.
-
Aha buraya da iliştiriyorum.
Düzenleme süresi 15 dakika ile sınırlandırılsın. -
Bir iki yazı da olsa Silme hakkımız olsun. Diğer türlü yazma hevesim kaçıyor kendimi baskı altinda gibi hissediyorum.
-
ben 60 saniye yaptim, silme durumunun olmasini isteyenlerde yazsin lutfen, ona gore karar verelim.
duzeltme suresi ne kadar olsun?
silme yetkisi verilsin mi? -
@phi 60 saniye çok az bir süre.
-
@phi
Silme olmasın, çünkü yetişkin insanlarız. Ben bir iletiye yanıt verecem ve yanıt verdiğim o ileti silinecek. Olmaz, şiddetle karşıyım.
15 dakikadan fazlası saçmalık. Bu kadar net. Burası yaz boz tahtası değil. Yazılarınızı başka yerde yazın, düzeltin sonra iliştirin.
Not: Silme yetkisi olursa, ben bu forumda yazmam. -
@kereste buyrun yazın o zaman
-
@Efruhte
Han´mefendi...
Sen bir ileti iliştirecen (başka birisi de olabilir), başka birisi yanıt verecek ve sen sonra o iletiyi sileceksin. Senin içine siniyor mu bu? -
Kullanicilarin silme yetkisi verilmedi.
Duzeltme ise 900 saniye olarak belirlendi
Bilgilerinize. -
@phi
900 saniye 15 dakikaya tekabül ediyor, ki makul bir süre.
Teşekkürler. -
Üye girişi yapamadım sistemin kilitlendiği yazıyordu. Geçici süre sistemin kilitlendiği şeklinde. Daha önce böyle bir durum olmamıştı şimdi olmasının nedeni nedir?
-
@Efruhte
Aynaya bakmadan foruma girmeye kalkarsan olacağı bu. -
@Efruhte bir cok yanlis sifre girisinde bulunursaniz otomatik olarak site engelliyor ve 1-2 saat sonra tekrar o engeli otomatik kaldiriyor.
-
Site çok kullanışsız. Özellikle pop up gereksiz bir şey.
Arama motoru da öyle. Kullanıcıyı yoruyor.