Şikayet & Öneri & Talep
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
@kâfir-imam, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
@phi kinlerin bizi engellediğini, eksi oy verdiğini bilsek çok iyi olur.
Hayırdır napcan , dövcen mi?
Cebimde çakı taşıyor muşum yaa
Çık karşıma dövüşelim , düelloya davetlisin. İki like verdim yeter mi bacı?
-
@kâfir-imam like istemedim ki ama yine de sağ ol
Bu kadar korkmaya gerek yok benden gardaş -
@kâfir-imam like istemedim ki ama yine de sağ ol
Bu kadar korkmaya gerek yok benden gardaşNe bileyim öyle gökyüzünde sallanan salıncakta görünce ermiş siye düşündüm. Bir like daha vereyim de keyfin yerine gelsin.
-
@Efruhte
Farzet ki kimin olduğunu öğredin, ne değişecek ki?
Çok mu önemli kimin kimi nasıl oyladığı?
Söylemiştim; yine söyleyeyim, ben kimseye eksi oy vermedim. -
@phi engelleme durumu bir anlam ifade etmiyor. Engelleyen kişi sadece engellediğinin yazısını göremiyor. Kendi yazdığını engellediği görebiliyor.
Şahsen bu şekilde olsun isterdim. Engellediğimde yazdıklarımı okumamalarını. Böyle bir engelleme olamaz mı? -
Simdi bu bir yazilim ben uzerinde cok fazla oynama yapamiyorum, engelleme kurallari ile ilgili yoncasinda ne var ise o ben sadece engellemeyi aktif edip deaktif edebiliyorum yani.
-
@phi
Birinin birilerini engellemek istemesi saçmalıktan başka bir şey değil. Kaldı ki foruma giriş yapmadan her iletiyi okumak zaten mümkünken, "Aman da engellemek istiyorum" kafasında olanları bugüne kadar hiç anlamadım. Yorum yapılmasını veya yazılarının okunmasını istemeyenlerin forumlarda işi yoktur.
Kimse alınmasın, bunun söylenmesi gerek. -
Saçmalık, zırvalık olarak görülen yazılarımın okunmak zorunda kalınmaması içindi.
-
Saçmalık falan değil. Forumlar monoloğ yapma yerleri değil.
-
Forumlara yazılan her harf umumi olur ve her türlü yoruma açıktır. Forumların var olmasının temeli budur.
-
Yani forumun yapisi geregi dedigin dogru @kereste ama bireyin de kendi istedigini okuma istemedigini okumama gibi durumu soz konusu. ayrica mevzuu sadece baslik yada altina yazilan yazi degil, ozelden mesajlasmalarda nelerin yazildigini goremiyor ve bilemiyoruz. bu sebeple engelleme kisminin olmamasi gibi bir durum soz konusu asla olamaz.
-
@phi
Tamam ancak her şeye rağmen engellemeye istekli olanların çocukta hareket ettiğini düşünüyorum. Adı üstünde forum burası. -
@phi , biraz önce orospulukla ilgili bir konuyu sildin ancak "Kurban" isimli konu hâlâ orada duruyor. O konu çok mu insancıl ve şirin?
Şiddeti güzellemekten başka bir şey değil. Insan onuruna yakışmayan bir hususu işliyor şu konu: https://efelsefe.com/topic/2250/kurban -
@kereste boşver üstüne alınmış demek ki
-
@kâfir-imam haddini asma
@kereste silindi -
@phi
Kurban merasimleri hiçbir şekilde güzellenemez. O konuyu sildiğin için teşekkür ederim. -
Bu ileti silindi!
-
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Şiddeti güzellemekten başka bir şey değil. Insan onuruna yakışmayan bir hususu işliyor şu konu: https://efelsefe.com/topic/2250/kurban
Ne şiddet güzellemesi vardı ne de insan onuruna yakışmayan bir konu vardı.
Sizlerin kin, nefret, saygısız küstah, hakaret, yalan yanlış içeren yazılarınızın silinmesi gerekir -
@phi kurban yazımın silinmesi yanlıştı. Silinmesi gereken kurban ile ilgili yazdıkları, yalan yanlış yazdıklarıydı.
Kendilerinin fikri, inanç ya da inançsızlıkları dışında hiçbir fikre ve inanca saygılı olmadıklarını göstermiş oldular. -
Bu ileti silindi!