Şikayet & Öneri & Talep
-
İlk hakareti eden ben değilim. Bu post numarası, ile sabittir. Aksini iddia eden bundan bir önceki postta benim hakaret içeren kelimemi göstermek zorundadır. Ben dedim oldu(ilk o etti) diye bir ispat kavramı, hukuk metodolojsi bu gezegende yok. Dilimizde hakaret sayılan sayılmayan kelimeler bellidir. Aksini iddia eden iddiasını kanıtlamak zorundadır.
Körmüsünüz birader? Sil diye orada 262. postta göstermişiz. Burada bile 261' inci postda malum şahıs #### "hınzır" demiş. Gereğini bana değil hakaretlere devam edene yapacaksınız!. "Domuz"muş, " domuz"senin sülalendir ulan.
Kayırmacılık yapacaksanız o vakit forum değil kendinize üye alınmayan sadece istediklerinize yazı yazdıracak blog açmalısınız. Böyle saçmalık ol(a)maz. Esefle, hayretle karşılıyorum. Hiç yaıkıştıramadım tarafsız olması gereken bir forum sahibine bunu gerçekten... Pes yani.
@kafirimam mahlaslı üyeniz emeksizmiydi de üyeliğini sildiniz? -
@house kayirma nerde var anlamadim?
-
@kafirimam mahlaslı üyeniz emeksizmiydi de üyeliğini sildiniz?
Üyeliğimi sil diyor silmiyorsunuz. Oda durup durup hakarete devam ediyor bana...
-
@house tas varsa dok hocam, sorun yok. kafir imam'in da emegi var elbette, burada emek veren herkese de deger veriyorum. kafir imamin uyeligi neden silindi kismini merak ediyorsan soyleyeyim, kayitli olan bir suru nicki vardi ve bu nickler ile kendi kendine yazisiyordu. diger bir husus kullanicilari rahatsiz ediyordu ozel mesajlasmadan. bir cok kez uyarmama ragmen devam etti. daha ozel bilgilerde vermemi ister misin?
-
@phi, uzatmıyorum. Yapmadığım bir şeyi hiçkimse bana yamayamaz. House´in olduğu forumda durmam/yazmam. Konuyu değiştiren ve hakareti başlatan bizzat kendisi. Bunu daha evvel söylemiştim zaten. Dostum, burası çocuk yuvası mı?
Elli kere yazdık, düzgün bir kelime varken bile bile laf sokmak için başka bir kelime kullandı. Yeter artık yahu.
Üyeliğimi silmiyorsan, ben silindi olarak kabul ediyorum. -
kafir imamin uyeligi neden silindi kismini merak ediyorsan soyleyeyim, kayitli olan bir suru nicki vardi ve bu nickler ile kendi kendine yazisiyordu. diger bir husus kullanicilari rahatsiz ediyordu ozel mesajlasmadan. bir cok kez uyarmama ragmen devam etti. daha ozel bilgilerde vermemi ister misin?
@phi,
Sayın, sevgili kardeşim,
Duyurularınızda;"Eski üyeniz kendi isteği ile üyelikten ayrılmıştır" demişsiniz.
Dolayısı ile bu açıklamanızı gereksiz ve yersiz buluyorum. Ayrıca ben forum yazışmalarında kendi kendine multi diyaloğa rastlamadım, varsa lütfen gösteriniz ki aydınlanalım. Yapmışsa da profesyonelce yapmış olmalı ki ben farketmedim. Oda bir kötüye kullanılabilir yetenektir. Taktiri elbet sizindir. Ben size "kendi isteği ile ayrılmış" bir üye olduğu için bu soruyu sordum. Dolayısı ile, Siz bana sanki kurallara aykırı hareket eden birini neden banladınız diye soru sormuşum gibi cevap vermişsiniz. Bu sorunun cevabı ve geçerli gerekçesi bu olamaz. Nihayetinde üyeliğimi sil diye tutturup silmedikçe bana hakaret edip "kuduran" bir üyeniz var. Neyse ben uzatmıyorum. Bundan sonra bir kelime daha şahsımı hedef içerir kelime etmiyorsa benim için konu kapanmıştır. -
@phi, senin ona yanıtını beğenmemiş. Senden noter kayıtlı bir belge bekliyor herhalde. Malum zatın bana karşı yalan iddiaları altında kalmam ve yanıtsız bırakmam. Mesele tam olarak şu: Elli kere yazdık, düzgün bir kelime varken bile bile laf sokmak için başka bir kelime kullandı. Yani ilk hakarete kendisi başladı. Kuduran kendisi aslında.
Önceki iletimde üyelimin silindi olarak kabul ettiğimi yazmıştım, an itibarı bundan vazgeçtim, çünkü sessiz kalmak anlamsız. Üyeliğimi sileceksen sil, yoksa yanıt vermeye devam edeceğim. Bakalım nereye kadar varacak. Mahallenin kerizi kesinlikle ben değilim. -
Bundan sonra bir kelime daha şahsımı hedef içerir kelime etmiyorsa benim için konu kapanmıştır.
İnsan olan bu kelime üzerine beni ima eden söz söyler mi? Söylemez.
Yargıtay kararlarında hakaret sayılan kelimeler bellidir. "hassikktir, münasip bir yerlerine sokarım" gibi cümleler hakarettir. Sizin şahsınıza açıkça bu v.b. hakaret içeren cümleler kurulmamışken bu anılı " " içi kelimeleri kullanıp da ilk hakareti o etti iddiası yapamazsınız.
https://hakaretmi.com/ha-siktir/
Not: Kendisinden bir önceki postta yargıtay kararı ile hakaret kelimesi göstermeyen .... çocuğudur. Ben ilk hakareti gösterdim mi? Gösterdim. Aksini iddia eden kanıtlamakla mükellef yoksa ..... çocuğudur.
-
Gereken lüzum üzerine yeniden...
Malum zatın bana karşı yalan iddiaları altında kalmam ve yanıtsız bırakmam. Mesele tam olarak şu: Elli kere yazdık, düzgün bir kelime varken bile bile laf sokmak için başka bir kelime kullandı. Yani ilk hakarete kendisi başladı. Kuduran kendisi aslında.
Önceki iletimde üyelimin silindi olarak kabul ettiğimi yazmıştım, an itibarı bundan vazgeçtim, çünkü sessiz kalmak anlamsız. Üyeliğimi sileceksen sil, yoksa yanıt vermeye devam edeceğim. Bakalım nereye kadar varacak. Mahallenin kerizi kesinlikle ben değilim. -
".... çocuğudur" lafı hakaretin babasıdır aslında. Kamufle etmek bir şeyi değiştirmiyor.
-
Niye üstüne alınmış acaba bu malum zeytinyağı? Demin demiyormuydu ilk hakareti o etti diye? Yalancının(kötüokul cocuğunun) mumu saniyelerde söndü demek ki.
-
".... çocuğudur" lafı hakaretin babasıdır aslında. Kamufle etmek bir şeyi değiştirmiyor.
Mesele tam olarak şu: Elli kere yazdık, düzgün bir kelime varken bile bile laf sokmak için başka bir kelime kullandı. Yani ilk hakarete kendisi başladı. Kuduran kendisi aslında.
Şah mat
Nokta. -
Mesele tam olarak şu: Elli kere yazdık, düzgün bir kelime varken bile bile laf sokmak için başka bir kelime kullandı. Yani ilk hakarete kendisi başladı. Kuduran kendisi aslında.
Benim de üyeliğimi silebilir misin? @phi
Yazdıklarım genellikle dini konular oluyor ve bundan korkmaya başladım.
Daha önce burada yazdıklarımı ekşi de filan yazmış olsaydım, dine hakaret davası açılabilirdi.
Bu yüzden üyeliğimin silinmesini istiyorum.Tehlikeli şeyler yazmadan da duramıyorum. Keşke durabilsem ama olmuyor işte.
Sonuç olarak üyeliğimin silinmesini istiyorum. -
@Sputnik, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Benim de üyeliğimi silebilir misin? @phi
Yazdıklarım genellikle dini konular oluyor ve bundan korkmaya başladım.
Daha önce burada yazdıklarımı ekşi de filan yazmış olsaydım, dine hakaret davası açılabilirdi.
Bu yüzden üyeliğimin silinmesini istiyorum.Tehlikeli şeyler yazmadan da duramıyorum. Keşke durabilsem ama olmuyor işte.
Sonuç olarak üyeliğimin silinmesini istiyorum.Çok paranoya yaptım. Üyeliğim dursun en iyisi. @phi
Ne yazdığıma dikkat edeceğim. -
@Sputnik birsey olmaz merak etme, oncelikle postu kaldirmamiz icin uyari aliyoruz kaldirinca sorun olmuyor.
@house bahsi gecen sahis sahsina munhasir bir kisilik o sebeple kendi istegi ile silinmesini istedi, cunku multi girislerini banlayip durdum. yani neden desiyorsun bu konuyu onu da anlamadim.zafira da gitti mesela onu neden soylemedin sormadin yada efrute de gitti neden sormadin da kafiri soruyorsun?
-
@phi gitmiştim ama geldim
-
@Efruhte, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
@phi gitmiştim ama geldim
Efruhte yeniden hoşgeldin.
-
@TENTEN teşekkür ederim