Şikayet & Öneri & Talep
-

Lıght tema, çok aydınlık.
-
@TENTEN , sen nereden giriyorsun?
Telefondan mı?Bende kenarlar daha geniş görünüyor.
-
masaüstü ile giriyorum. Cep telefonu ekranı çok ufak.
Sendeki bilgisayarın ekran çözünürlüğün fazla ondan kenarlar geniş olur.
Benim ekran tarihi eser 1280X1024 tam kare şeklinde ama
-

2560 x 1600 -
Not: Sadece emoji göndermek mümkün değilmiş.

-
Anladığım kadarı ile tema değişikliğinin kenarlara etkisi hiç yok. Sadece orta bölümün rengini değiştiriyor. Ancak evvelsi güne kadar hiçbir sorun yoktu. @phi , son 1 veya iki günde güncelleme oldu mu, yoksa sen mi ayarları kurcaladın?
-
yok ya kurcaladigim birsey yok sadece logoyu degistirecektim olmadi, sen bir yenilesene abi chacheleri falan temizle.
-
@phi, bende çerez ve keş(nam-ı diğer cache) hiç olmaz. Çünkü tarayıcıyı(nam-ı diğer browser) kapatınca hepsini otomatikman siliyor. Bence sen bir şeyleri karıştırdın, şimdi de hatırlamıyorsun. Yaşlılık başa bela işte.

N´olacak bu köşelerin hali?! -
@TENTEN , alt sol köşede "Daralt/Genişlet" tuşu var. Bununla şağ ve sol bölgelerin genişliği değişiyor. Yani ekran çözünürlüğü ile bir alakası yok. Şimdi farkettim.

-
@kereste-6f5c390e sen tema olarak ne kullaniyorsun? sanirim temalarin gecislerinde sorun var ayrica laptopta misin?
-
@phi, bütün temalarda aynı sorun var. Hepsinde kenarlar beyaz kalıyor. Tema değişikliğinin etkisi sadece orta kısma. Evet, bilgisayar dizüszü. @TENTEN ´de de aynı sorun var. Sen hangi tarayıcı kullanıyorsun?
Sorun sadece bende değil, eminim diğer forumdaşlarda da durum aynı. 2 gün önceye kadar hiçbir sorun yoktu. Benim tarayıcım firefox ve dark tema kullanıyordum ve hâlen öyle.
Mesaj yazarken ortaya çıkan görüntü:

-
Ayrıca sadece adımı kullansana, neden şöyle kullanıyorsun?

-
Duzeldi mi kontrol edebilir misin? @kereste
-
He valla!

Neymiş sebebi? -
Logo ile alakali calisma yapmistim, css kodlarini temizlemedim jss temizlemistim de, onlari da silince duzeldi sanirim.
-
Logo ile alakali calisma yapmistim, css kodlarini temizlemedim jss temizlemistim de, onlari da silince duzeldi sanirim.
@phi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep

İşaretlediğim yerlerde silik çıkıyor.

-
İlginç, bende tamamen düzeldi.

-
Ben firefox kullanıyorum. Ya sen?
İşaretlediğin yerler aslında lıght temaya ait. -
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Ben firefox kullanıyorum. Ya sen?
İşaretlediğin yerler aslında lıght temaya ait.Firefox ile opera kullanıyorum ikiside aynı.
-
Ama yine de düne nazaran bir değişiklik sende de oldu. Öyle değil mi?
Ayrıca sende alt kısım çok kalın çıkıyor. Belki de @phi tam olarak her şeyi temizlemedi.