Şikayet & Öneri & Talep
-
Bir ara benim isteğim üzerine nelerin güncellendiğine dair 1 metre(!) uzunluğunda listeler yayınlıyordu. Kimse bir şey anlamıyordu.

@phi , istek demişken. İstedik de n´oldu? Ne mi istedik?
Şu emojiler yusyuvarlak olsun dedik, yuvarlayamadın. Yuvarlak olanların telif hakları mı var?
@kereste Gördüm gördüm o listeleri
üşenmiş çevirmemiş bile, uzun uzun kodları listeleyip paylaşmış
hayır ne anlayacaksak zaten o kadar bilsek sormayız yani 
Çay kokulu şiir yaz desen hemen paylaşır güncelleme ne oldu diye soruyoruz kem küm gak guk
Ancak emekli albay gibi sabahın köründe uyansın, motosikletiyle oradan oraya gitsin ahh ahh bizim adminimiz de @phi böyle napalım idare edeceğiz :)))@phi şu emojileri yuvarlayıversen ne olacak hıı?

-
Motorsikleti mi var? Bize söylememişti. Güncelleme ile uğraşmaktan başka bir şey yapmıyor zaten.

-
Motorsikleti mi var? Bize söylememişti. Güncelleme ile uğraşmaktan başka bir şey yapmıyor zaten.

@kereste Yeni aldı ondan söyleyememiştir

-
Şimdi farkettim...
@phi, 100. üyeye ulaşılmış. Bunu kutlamak lazım. Artık çay mı kahve mi veyahut pasta mı ikram edersin... O sana kalmış.

-

@kunfeyekunkizi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep

@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Şimdi farkettim...
@phi, 100. üyeye ulaşılmış. Bunu kutlamak lazım. Artık çay mı kahve mi veyahut pasta mı ikram edersin... O sana kalmış.

`100 numaralı üye @kunfeyekunkizi çıktı.
tuvalete neden yüznumara deniliyor?
GPT-4o mini
"Yüznumara" terimi, Türkçede tuvalet için kullanılan bir argo ifadedir. Bu terim, tuvaletin kapısında genellikle "Y" (yani "yüz") ve "N" (yani "numara") harflerinin yer almasıyla ilişkilendirilir. "Yüz" kısmı, tuvaletin kadınlar için olduğunu belirtirken, "numara" kısmı ise tuvaletin numarasını ifade eder.
Bu kullanım, zamanla halk arasında tuvalet anlamında bir şaka veya argo terim haline gelmiştir. Yani, "yüznumara" ifadesi, tuvaleti belirtmek için eğlenceli bir şekilde kullanılan bir terimdir.
-

Şimdi farkettim...

GPT-4o mini
"Yüznumara" terimi, Türkçede tuvalet için kullanılan bir argo ifadedir. Bu terim, tuvaletin kapısında genellikle "Y" (yani "yüz") ve "N" (yani "numara") harflerinin yer almasıyla ilişkilendirilir. "Yüz" kısmı, tuvaletin kadınlar için olduğunu belirtirken, "numara" kısmı ise tuvaletin numarasını ifade eder.
Bu kullanım, zamanla halk arasında tuvalet anlamında bir şaka veya argo terim haline gelmiştir. Yani, "yüznumara" ifadesi, tuvaleti belirtmek için eğlenceli bir şekilde kullanılan bir terimdir.
-
@TENTEN 100. Üye hediyesi olarak beni şu tarikata kaydettirsene, söz @phi ye söylemeyeceğim aramızda kalacak
o zaten fark etmediğimi zannediyor 
Ben üye değilim.
Alkollu içki kullanmadığım için tuhaf secde pozisyonlarına gelecek kadarda sarhoş olmadım.
-

Şimdi farkettim...

GPT-4o mini
@TENTEN biz burada 100. üye olalım yok 100 numara nedir yok kadin yüzü yok tuvalet

Ahh Pakize ahh gitmekle ne haklisin

-
@TENTEN biz burada 100. üye olalım yok 100 numara nedir yok kadin yüzü yok tuvalet

@Pakize burada ama cevap vermiyor.
Onada sorsak aynı cevabı verirdi. -
@TENTEN 100. Üye hediyesi olarak beni şu tarikata kaydettirsene, söz @phi ye söylemeyeceğim aramızda kalacak
o zaten fark etmediğimi zannediyor 
Ben üye değilim.
Alkollu içki kullanmadığım için tuhaf secde pozisyonlarına gelecek kadarda sarhoş olmadım.
@TENTEN Himm güzel yani üye olmadigin ama var olan bir tarikat var
Bilgi için teşekkür ederim 
-

@Pakize burada ama cevap vermiyor.
Onada sorsak aynı cevabı verirdi.@TENTEN iyi ki bir 100. üye oldum bu ne şımarıklık dimi

-
@TENTEN iyi ki bir 100. üye oldum bu ne şımarıklık dimi

Hesaplayarak mı seçtin? Ben takip edemezdim.

Hafızam zayıf. Tarikat konusunu sorunca ben unutmuştum.
Forumun arama kısmına tarikat yazıp hangi konuda tarikat kelimesi geçtiğine baktım.
-

Hesaplayarak mı seçtin? Ben takip edemezdim.

Hafızam zayıf. Tarikat konusunu sorunca ben unutmuştum.
Forumun arama kısmına tarikat yazıp hangi konuda tarikat kelimesi geçtiğine baktım.
@TENTEN Hahahha çok tatlısın
Tesadüf tamamen ben 99. üye de olsam yine şımarıklık ederdim merak etme 
Bende fil hafıza var gelir mi bir fil hafıza tanımı
-
Allah'ın 99 ismi var.
Nickin o zaman "Esmaül Hüsna" olurdu.
=========================================
fil hafızası ne demek?.
GPT-4o mini"Fil hafızası" terimi, genellikle "fil" kelimesinin hafızasıyla ilgili bir ifade olarak kullanılır. Bu ifade, "fil gibi hafızaya sahip olmak" anlamında kullanılır ve genellikle çok iyi bir hafızaya sahip olmayı, unutkanlık yaşamamayı ifade eder.
Fillerin, uzun süreli hafızalarıyla bilindiği ve geçmişteki olayları, yerleri ve diğer filleri hatırlama yetenekleriyle tanındıkları için bu deyim ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla, "fil hafızası" ifadesi, bir kişinin bilgileri uzun süre hatırlama yeteneğini vurgulamak için mecazi bir şekilde kullanılır.
balık hafızası ne demek ?.
GPT-4o mini"Balık hafızası" terimi, genellikle kısa süreli hafızayı veya unutkanlığı ifade etmek için kullanılan mecazi bir ifadedir. Bu deyim, balıkların hafızasının çok kısa olduğu inancına dayanır.
Günlük dilde, bir kişinin olayları, bilgileri veya detayları çabuk unuttuğunu belirtmek için "balık hafızası" ifadesi kullanılır. Örneğin, bir kişi bir durumu veya konuşmayı hemen unuttuğunda, "balık hafızası var" denilebilir. Ancak, bu ifade genellikle mizahi bir dille kullanılır ve gerçek anlamda balıkların hafızasının ne kadar kısa olduğu konusunda bilimsel bir kanıt yoktur.
Bu bana daha uygun.
-
Allah'ın 99 ismi var.
Nickin o zaman "Esmaül Hüsna" olurdu.
fil hafızası ne demek?.
GPT-4o mini"Fil hafızası" terimi, genellikle "fil" kelimesinin hafızasıyla ilgili bir ifade olarak kullanılır. Bu ifade, "fil gibi hafızaya sahip olmak" anlamında kullanılır ve genellikle çok iyi bir hafızaya sahip olmayı, unutkanlık yaşamamayı ifade eder.
Fillerin, uzun süreli hafızalarıyla bilindiği ve geçmişteki olayları, yerleri ve diğer filleri hatırlama yetenekleriyle tanındıkları için bu deyim ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla, "fil hafızası" ifadesi, bir kişinin bilgileri uzun süre hatırlama yeteneğini vurgulamak için mecazi bir şekilde kullanılır.
balık hafızası ne demek ?.
GPT-4o mini"Balık hafızası" terimi, genellikle kısa süreli hafızayı veya unutkanlığı ifade etmek için kullanılan mecazi bir ifadedir. Bu deyim, balıkların hafızasının çok kısa olduğu inancına dayanır.
Günlük dilde, bir kişinin olayları, bilgileri veya detayları çabuk unuttuğunu belirtmek için "balık hafızası" ifadesi kullanılır. Örneğin, bir kişi bir durumu veya konuşmayı hemen unuttuğunda, "balık hafızası var" denilebilir. Ancak, bu ifade genellikle mizahi bir dille kullanılır ve gerçek anlamda balıkların hafızasının ne kadar kısa olduğu konusunda bilimsel bir kanıt yoktur.
Bu bana daha uygun.
@TENTEN 🤭🤭🤭🤭
-
@phi, nin motorsikleti bozuldu galiba. Ne çay geldi ne kahve. Yılbaşında forumu süslüyordu (kardan adam vs.), ama 100. üyeyi teget geçmiş. Olmaz ki.

-
@TENTEN 100. uye mi
hic dikkat etmemisim.