Şikayet & Öneri & Talep
-
@kereste Silikon dolgulu dudakları olan gifleri bende sevmiyorum.
-
@TENTEN , o zaman zevklerimiz benzer.
-
@phi, son güncellemeler sorunlu, çünkü "daha fazla oku" tuşuna basınca alttaki bildiri geliyor:
-
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
@phi, sol üst köşedeki ev sembolüne tıklayınca "Bulunamadı" ifadesi geliyor.
duzeltildi.
-
@phi, son güncellemeler sorunlu, çünkü "daha fazla oku" tuşuna basınca alttaki bildiri geliyor:
daha fazla oku nerde var abi?
-
daha fazla oku nerde var abi?
@phi , aha şurada:
Bugün hata göstermiyor, demek ki bu da düzelmiş.
-
@phi, bir şey daha dikkatimi çekti. Giriş(login) yapmadan evvel farklı dilde olan yazı, giriş yaptıktan sonra "daha fazla oku" olarak türkçeleşiyor.
-
abi bunlari resim olarak iletir misin?
-
-
duzelttim onu kontrol edebilir misin? @kereste-6f5c390e
-
duzelttim onu kontrol edebilir misin? @kereste-6f5c390e
@phi , düzelmedi. Hâlâ sağ, sol ve alt taraf kar gibi beyaz.
-
@phi, forumun görüntüsüne cep telefonu ile mi bakıyorsun?
Diz üstü bilgisayarından bakmanı rica ediyorum, çünkü bu halde yazı yazmak bir hayli meşakkatli. Sadece orta bölüm okunur vaziyette. -
Diz üstü bilgisayarından bakmanı rica ediyorum, çünkü bu halde yazı yazmak bir hayli meşakkatli. Sadece orta bölüm okunur vaziyette.@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Diz üstü bilgisayarından bakmanı rica ediyorum, çünkü bu halde yazı yazmak bir hayli meşakkatli. Sadece orta bölüm okunur vaziyette.Evet temayı dark yapınca kenardaki simgeler silik oluyor.
İleti yazarken bold italik heading seçenekleride silik çıkıyor.
-
@TENTEN , Lıght tema seçilince kenarlar biraz okunaklı hale geliyorlar. Ancak böyle yapınca ekran çok aydınlık oluyor. En uygunu Dark tema idi, bu da 2 günden beri bozuldu.
-
-
@TENTEN , sen nereden giriyorsun?
Telefondan mı?Bende kenarlar daha geniş görünüyor.
-
masaüstü ile giriyorum. Cep telefonu ekranı çok ufak.
Sendeki bilgisayarın ekran çözünürlüğün fazla ondan kenarlar geniş olur.
Benim ekran tarihi eser 1280X1024 tam kare şeklinde ama -
2560 x 1600 -
Not: Sadece emoji göndermek mümkün değilmiş.
-
Anladığım kadarı ile tema değişikliğinin kenarlara etkisi hiç yok. Sadece orta bölümün rengini değiştiriyor. Ancak evvelsi güne kadar hiçbir sorun yoktu. @phi , son 1 veya iki günde güncelleme oldu mu, yoksa sen mi ayarları kurcaladın?