Şikayet & Öneri & Talep
-
yok ya kurcaladigim birsey yok sadece logoyu degistirecektim olmadi, sen bir yenilesene abi chacheleri falan temizle.
-
@phi, bende çerez ve keş(nam-ı diğer cache) hiç olmaz. Çünkü tarayıcıyı(nam-ı diğer browser) kapatınca hepsini otomatikman siliyor. Bence sen bir şeyleri karıştırdın, şimdi de hatırlamıyorsun. Yaşlılık başa bela işte.
N´olacak bu köşelerin hali?! -
@TENTEN , alt sol köşede "Daralt/Genişlet" tuşu var. Bununla şağ ve sol bölgelerin genişliği değişiyor. Yani ekran çözünürlüğü ile bir alakası yok. Şimdi farkettim.
-
@kereste-6f5c390e sen tema olarak ne kullaniyorsun? sanirim temalarin gecislerinde sorun var ayrica laptopta misin?
-
@phi, bütün temalarda aynı sorun var. Hepsinde kenarlar beyaz kalıyor. Tema değişikliğinin etkisi sadece orta kısma. Evet, bilgisayar dizüszü. @TENTEN ´de de aynı sorun var. Sen hangi tarayıcı kullanıyorsun?
Sorun sadece bende değil, eminim diğer forumdaşlarda da durum aynı. 2 gün önceye kadar hiçbir sorun yoktu. Benim tarayıcım firefox ve dark tema kullanıyordum ve hâlen öyle.
Mesaj yazarken ortaya çıkan görüntü:
-
-
Duzeldi mi kontrol edebilir misin? @kereste
-
He valla!
Neymiş sebebi? -
Logo ile alakali calisma yapmistim, css kodlarini temizlemedim jss temizlemistim de, onlari da silince duzeldi sanirim.
-
Logo ile alakali calisma yapmistim, css kodlarini temizlemedim jss temizlemistim de, onlari da silince duzeldi sanirim.
@phi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
İşaretlediğim yerlerde silik çıkıyor.
-
İlginç, bende tamamen düzeldi.
-
Ben firefox kullanıyorum. Ya sen?
İşaretlediğin yerler aslında lıght temaya ait. -
@kereste, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Ben firefox kullanıyorum. Ya sen?
İşaretlediğin yerler aslında lıght temaya ait.Firefox ile opera kullanıyorum ikiside aynı.
-
Ama yine de düne nazaran bir değişiklik sende de oldu. Öyle değil mi?
Ayrıca sende alt kısım çok kalın çıkıyor. Belki de @phi tam olarak her şeyi temizlemedi. -
yaptim herseyi refresh yapin duzelir o
-
@phi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
yaptim herseyi refresh yapin duzelir o
Kapkara oldu sayfa.
-
@phi , logoyu rahat bırak. İki gündür şaşı olduk.
Dark tema gibisi yok. -
Sitemiz v4.3.0 versiyonuna güncellenince ne oluyor adminim
@phi?
-
Sitemiz v4.3.0 versiyonuna güncellenince ne oluyor adminim
@phi?
@kunfeyekunkizi yeni biseyler biseyler iste. Forum altyapisini kullandigimiz sistemdeki kullanicilarin geri donusleri ile ve sistemi yazan kisilerin yeni birseyler eklemesiyle guncellemeler olusuyor.
-
@kunfeyekunkizi yeni biseyler biseyler iste. Forum altyapisini kullandigimiz sistemdeki kullanicilarin geri donusleri ile ve sistemi yazan kisilerin yeni birseyler eklemesiyle guncellemeler olusuyor.
@phi Emekli albay olabilir misiniz acaba? Güne böyle erken başlamışsınız
Ben son versiyonla birlikte sitede nasil bir değişiklik oldu onu merak etmiştim ama sabırlı cevap için teşekkür ederim adminim. Cevapsız sorularımiz olmuyor.