@phi
Sol tarafta okunmamış diye bir yer var. Bunun kaldırılması yerinde olur, çünkü herkes her konuyu okumak zorunda deĝil. Bu şekilde zorla oraya girme teşviki var gibi. Okundu diye onaylamadan veya okumadan gitmiyor.
Zaten en son yazılmış konuları saĝ tarafta ve üst tarata görüyoruz ki bu tamamen yeterli.
@ictenlik aslinda orasi sadece isteyen kullanicilarin kendilerine ait ve altina hic bir yazi yazilmamasini istedigi paylasimlar icin acilan bir yerdi fakat kullanilmadigi icin oyle kaldi.
Masaüstü çok enerji harcıyor.Birde o soğuk odada:)
yeni android telefondada çalışmıyor.
Masaüstü sürümünü göster seçeneğine tıklıyorum.Mobil olarak gösteriyor hala. @kereste
Masaüstü çok enerji harcıyor.Birde o soğuk odada:)
yeni android telefondada çalışmıyor.
Masaüstü sürümünü göster seçeneğine tıklıyorum.Mobil olarak gösteriyor hala. @kereste
@TENTEN Ben birşeyler yazdım ama görünmedi sanırım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.