Kuantum: Zümrüdü Anka Ritüeli-Yeniden doğalım
-
Hepinizi (şiddetle) uygulamaya davet ediyorum
Ritüelimiz, her medeniyette yer alan Zümrüt-ü Anka kuşunu temsil ediyor.
Efsaneye göre, rivayet olunur ki, kuşların hükümdarı olan Zümrüd-ü Anka kuşu, Bilgi Ağacı'nın dallarında yaşayan ve her şeyi bilen bir bilgeymiş. Bu kuşun özelliği gözyaşlarının şifalı olması ve yanarak kül olmak suretiyle ölmesi, sonra kendi küllerinden yeniden dirilmesiymiş.
Peki ya siz; gözyaşlarınızdan şifa bulup, hayata sarılmadınız mı? Eğer kendinizi siz de çaresiz hissedip bir gün bu çaresizliğinizi kırmayı başardıysanız, kendi Zümrüd-ü Anka kuşunuz, yani siz başardınız bunu.
ÇareSİZ değilsiniz, çare SİZsiniz ...
Küllerinizden yeniden doğmaya ne dersiniz ?
Hepimizin hayatının bazı dönemlerinde içinden çıkamadığımız durumları oluyor. Bu durumlar bazen çoğalarak öyle ağır geliyor ki kendimizi güçsüz, savunmasız ve çaresiz hissediyoruz. Ne yaparsak yapalım içinde bulunduğumuz durumun düzeleceğine dair ufacık bir inancımız olmuyor. Hatta bazen olumsuz düşünceler ruhumuzu öyle bir ele geçiriyor ki depresyonla birlikte hayattan vazgeçecek noktaya ulaşabiliyoruz. O noktada iki seçeneğimiz oluyor; ya her şeyden vazgeçeceğiz ya da hayatımızı sıfırlayıp istediğimiz hayat doğrultusunda ilerleyeceğiz.
Tabii ki biz her şeyden vazgeçmek yerine küllerimizden yeniden doğmayı seçeceğiz çünkü hayat yaşamaya değer.RİTÜELİMİZ İÇİN kağıt,kalem ve çakmak lazım;
Ritüele başlamadan önce 3-4 kez derin nefes alın ve verin.
Şimdi hayatımın enerjisini sıfırlıyorum ve tüm pozitif mucize enerjilerini hayatıma alıyorum. İçimdeki gücün açığa çıkmasına izin veriyorum. Ben yeniden doğmaya değerim.”
Cümlesini 3 kere sesli olarak tekrar ediyoruz.
Ardından, hayatımızda negatif olan, içinden çıkamadığımız durumlar, yeter artık dayanamıyorum dediğimiz konular vs. ne varsa hepsini kâğıda yazıyoruz. Yazarken içinde bulunduğunuz durumu olduğu gibi yazın.Örneğin; aylardır işsizim ve parasızlıktan çok bunaldım. Hep aldatılıyorum. Sağlığımla ilgili durumlar var vs. ( Tüm detayları ile birlikte yazın ) Hayatımda hep aynı döngüleri yaşıyorum. İnsanlara
güvenmiyorum.
Hayatınızda olumsuz olan her şeyi bitmesini istediğiniz tüm olayları kendinizle ilgili tüm negatif duyguları yazın.
Sonra bu kâğıdı veya kâğıtları yakıyoruz. Bir kabın içinde yakabilirsiniz.
Sonra külleri atmıyoruz.
Külleri bir kavanozun içerisine koyuyoruz 3. Günün sonuna kadar saklıyoruz.
Sonra kavanozu sol elimizde tutup;
"Hayatım şimdi istediğim yönde ilerlemeye başlıyor. Enerjim yenileniyor ve yeniden doğuyorum! " cümlesini 7 kere tekrar edin.
Arkadaşlar ritüelimizin 1 .Gününü tamamladık yarın 2. Günle devam ediyoruz...
Sevgiyle Kalınserpil ciritçi