Kuantum: Borçlarla Bağınızı Kesebilirsiniz
-
Bağ Kesme
Borçlarımla aramdaki tüm bağları sevgiyle kesiyorum. Bana sağladığı tüm kazançlardan sevgiyle vazgeçiyorum.
Oldu oldu olduBorç iflas konuları daha çok atalardan ileri gelmektedir. Alınmamış dersler size Dna boyutunda geçer. Hiç beklemediğiniz anda nasıl olur dediğiniz şeyler size ait olmayabilir.
Peki bunu nasıl anlatayabiliriz.
Sürekli borçlanmam kime ait? Bu soruyu birkaç kez sorun ve içinizdeki sese kulak verin.
Neden borç yaptığınızı bir düşünün? Borçlarınızı kapatamamanızın önündeki en büyük engeli de düşünün.
Biraz emek ve biraz çaba ıle bu mümkün.
Haydi yukarıdaki metni birkaç kez oku, sonra gözlerini kapa borçlarınla aranda bir bağ olduğunu hayal et ve onu altın bir makas ile kes. Sonra içinde borçlanmana neden olan tüm duyguları sevgiye dönüştürmeye niyet et.
Borçlarını elin titreyerek değil, onun sana katlanarak döneceğine inanarak cesurca ver. Kolaylıkla verilen kolaylıkla alınır. Böylelikle enerjinin rahat akmasına izin ver.
-
@zafiRa, içinde söyledi: Kuantum: Borçlarla Bağınızı Kesebilirsiniz
Borçlarını elin titreyerek değil, onun sana katlanarak döneceğine inanarak cesurca ver. Kolaylıkla verilen kolaylıkla alınır. Böylelikle enerjinin rahat akmasına izin ver.
Türkiye halklarının borçlanma sorunu sosyal mühendislik daha çok gösterişe dayalı. Toplum baskısından ileri geliyor.
Reklamlar , diziler ve kadın programları ile gösterişe yönlendirilmiş bir toplumu borçlanma konusunda uyaracak tek şey AÇLIKTIR.