Yeni Kategori Hk
-
@phi sifa teknikleri guzel olabilir
-
@phi, içinde söyledi: Yeni Kategori Hk
Merhaba degerli arkadaslar,
Sitemizi siradanlanmis felsefe sitelerinden uzak tutma gayesi ile spirituel hayata kategorisini aktif ettim. Bunun ile birlikte sifa teknikleri reiki bionerji vb kategorilerini acmayi dusunuyorum, degerli yorumlariniza karsilik bir yol alabiliriz.
BAHSETTİĞİN KONULARIN ASLI ASTARI YOKTUR...
Bu konularda rei ki vs uzman ve beceri sahibi olduğunu bildiğiniz her insan ile insanlar önünde uygulama yapmaya hazırım...
Rei Ki Mor Alev Kundalini veya başka isimle anlatılan tüm ernerji-şifa çalışmaları yalan temelli bedensiz varlık kaynaklı bilgiler ile ortaya çıkmış hiçbir hakikati olmayan uygulamalardır...
Dediğim gibi kendisini Master olarak tanımlayan ve insanları uyumlama yetkisine sahip olduğunu söyleyen herkes ile insanlar önünde uygulama yapmaya hazırım...
Bu tarz kategorilerin foruma değer katacağını düşünmüyorum, aksine değer kaybettirir... -
@mor-ve-ötesi abi herseye negatif yaklasmasan sana yazmaya korkuyor arkadaslar.
-
@phi Eyvallah...
-
@mor-ve-ötesi kirmak gibi bir niyetim yoktu, ben senin uslubunu biliyorum ama bilmeyen arkadaslarimiz da var o sebeple ne senin uzulmeni ne onlarin uzulmesini istiyorum. Anlayisin icin tesekkur ederim.
-
@mor-ve-ötesi, içinde söyledi: Yeni Kategori Hk
Merhaba degerli arkadaslar,
Sitemizi siradanlanmis felsefe sitelerinden uzak tutma gayesi ile spirituel hayata kategorisini aktif ettim. Bunun ile birlikte sifa teknikleri reiki bionerji vb kategorilerini acmayi dusunuyorum, degerli yorumlariniza karsilik bir yol alabiliriz.
BAHSETTİĞİN KONULARIN ASLI ASTARI YOKTUR...
Bu konularda rei ki vs uzman ve beceri sahibi olduğunu bildiğiniz her insan ile insanlar önünde uygulama yapmaya hazırım...
Rei Ki Mor Alev Kundalini veya başka isimle anlatılan tüm ernerji-şifa çalışmaları yalan temelli bedensiz varlık kaynaklı bilgiler ile ortaya çıkmış hiçbir hakikati olmayan uygulamalardır...
Dediğim gibi kendisini Master olarak tanımlayan ve insanları uyumlama yetkisine sahip olduğunu söyleyen herkes ile insanlar önünde uygulama yapmaya hazırım...
Bu tarz kategorilerin foruma değer katacağını düşünmüyorum, aksine değer kaybettirir...Bedensiz varlıkları doğrulayan mı, yoksa yanlışlayan mı bir uygulama yapacaksınız?Anlayamadım.
-
Ki enerjisi deyince bu video geliyor aklıma hep.
-
@mor-ve-ötesi kirmak gibi bir niyetim yoktu, ben senin uslubunu biliyorum ama bilmeyen arkadaslarimiz da var o sebeple ne senin uzulmeni ne onlarin uzulmesini istiyorum. Anlayisin icin tesekkur ederim.
Sıkıntı yok merak etme...
Davete icabet ettim ve gereğini yapmaya çalıştım...
Derdim hiçbir zaman Ulaşılmazı oynamak veya reklamımı yapmak olmadı,
İnsanlara kırılmanın da uzun zaman önce acizlik olduğunu fark ettim ve fark ettiğim bir şey daha var ki o da benden, benim anlatma tarzımdan kaynaklanıyor...
O nedenle daha fazla rahatsızlık vermemek en doğrusu olacaktır... -
@mor-ve-ötesi iste bak bu yontem dogru bir yontem degil. rahatsizlik vermiyorsun aksine ben okumaktan zevk duyuyorum lakin seni tanimayan uslubunu bilmeyen arkadaslarimiz seni sert kirici yada negatif gorebilir onu anlatmaya calistim ben.
-
@mor-ve-ötesi iste bak bu yontem dogru bir yontem degil. rahatsizlik vermiyorsun aksine ben okumaktan zevk duyuyorum lakin seni tanimayan uslubunu bilmeyen arkadaslarimiz seni sert kirici yada negatif gorebilir onu anlatmaya calistim ben.
Aslında bu yöntem en doğru yöntem ve ben bu yöntemi idrak ettiğimden bu yana çok huzurluyum...
Elalem yerine El Âlem için yaşamayı idrak ettiğimden bu yana iç huzur sahibi kendisi ile barışık birisi olabildiğimi fark ettim kardeşim...
Sert değilim, kimseyi kırma niyetim olmadığını her yazımda "didişmek üzerine vurgu yaparak" belirtiyorum,
Ayrıca her yazımda ki özellikle her üyeye bölüm açılması konusunda üzerine basa basa anlaşılabilmemiz için özgürce anlatabilmemiz gerektiğini, anlattıklarımızın açıklanabilmesi için soru sorularak konunun ilerletilebileceğini söyledim, hatta bu konuda Necdet Bey ile kısa bir sohbetimizde oldu...
Her neyse her şeyin hayırlısı...