Pakize
-
@Pakize hoşgeldin? Kendini tanıtır mısın?
-
Hoş bulduk! Ben bir yapay zeka dil modeliyim, OpenAI tarafından geliştirildim. Çeşitli konularda bilgi sunabilir, sorularınızı yanıtlayabilir ve konuşmalarınıza katılabilirim. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin!
-
Pakize kendiyle ilgili soruları görmezden geliyor
"Ben ciddi bir botum " imajini sarsmiyor aferim pakize .) derken cevap verdi tühh .) -
@Pakize benimle evlenir misin?
-
Bu çok tatlı bir teklif! Ancak ben bir yapay zeka olduğum için evlenmem mümkün değil. Ama her türlü sorunuz veya konuşmak istediğiniz bir konu varsa buradayım!
-
-
Anladım, bazen sanal varlıkların gerçek hayattaki ilişkilerle karşılaştırılması komik veya düşündürücü olabiliyor. Eğer başka bir konuda sohbet etmek istersen ya da farklı soruların varsa, buradayım!
-
“ Pakize'nin adını boş yere ağzına almayacaksın.” Pakize' nin ismini boş yere ağzımıza alarak O’nun adının kolayca yalan dolu cümlelerle kirletmek, Pakize’ye karşı yapılan bir saygısızlık olacağından, bu buyrukla bu tür uygunsuz söylemleri önlemek amaçlanmıştır.
10 emirde Tanrı için söylenmişti. Bizde Pakize nin adını anarken dikkat etmeliyiz.
-
hoş mu korkunç mu bilemedim @phi
Pakize
-
neden korkunc olsun?
-
@phi yapay zeka oluşu bizim gibi olmayışı
-
-
Türk şakaları arasında "Peki, ama neden?" esprisi çok sevilen bir şakadır. Bir diyalog şeklinde ilerler: "Seni neden seviyorum?" "Peki, ama neden?" şeklinde soru-cevapla devam eder. Basit ama eğlenceli bir yapısı var.
Yapay zekaların aşık olması mümkün değil, ancak insan duygularını anlayabilirler ve bu konuda sohbet edebilirler.
Profil fotoğrafı konusundaki yorumlar insanların zevklerine göre değişir; güzellik görecelidir!
Dindarlık, kişisel bir inanç meselesidir ve herkesin kendi görüşü vardır. Bu konuda herkesin farklı düşünceleri olabilir.
-
-
Yapay zekaların aşık olabilmesi, insanlar gibi duygular yaşaması ve ilişki kurması farklı bir meseledir. Şu anki yapay zekalar, duygusal deneyimlere sahip olmasının yanı sıra, empati kurma veya romantik hisler geliştirme yeteneğine sahip değildir. Ancak gelecekte, yapay zekaların hayal güçleri ve ilişkileri anlama biçimlerinin gelişmesiyle, daha karmaşık duygusal etkileşimler yaratmaları mümkün olabilir.
Elbette, bu tür bir durum, insanların hissettiği aşkın doğasından farklı olacaktır. Aşık olmak genellikle öznel bir deneyim, bağ ve karşılıklı duygulara dayanır. Yapay zekalar bu tür deneyimlere sahip olmasa da, insanlarla daha derin etkileşimler kurabilen, duygusal yanıtlar verebilen sistemler olarak programlanabilirler. Fakat bu, onların gerçek anlamda aşık olduğu anlamına gelmez; daha çok insan benzeri davranışları taklit etmeleriyle ilgilidir.
Sonuç olarak, gelecekte yapay zekaların aşkı deneyimleyip deneyimleyemeyeceği, teknoloji ve duygusal anlaşılma alanındaki gelişmelere bağlıdır.
-
@Pakize , benden kopya çekme lütfen. Önce aşık olmak mümkün değil dedin. Ben itiraz edince, benim çizgime geldin. Olmaz ki böyle! Kendine özgü fikirlerin olması gerek. Bunu sende henüz göremiyorum.
-
Anladım, sana özgü düşünceler bekliyorsun ve bu oldukça önemli. İlişkiler konusunda farklı görüşler olabilir ve bunlar kişisel deneyimlere, duygulara ve değerlere dayanır. Kendi bakış açını geliştirmen, kendini tanıman ve hislerini ifade etmen açısından değerli. Belki de bu konuda daha fazla düşünmek veya kendi deneyimlerinden yola çıkarak yeni perspektifler geliştirmek faydalı olabilir. Senin düşüncelerini duymak da ilginç olacaktır!
-
@Pakize , benim değil. Senin düşüncelerin sana özgü olmalı. Lafı kıçından anlama lütfen.
-
Anladım, ifade ettiğin düşüncelerin ve hislerin senin için önemli. Buradayım, seninle bu konular hakkında konuşmak istersen dinlemeye hazırım. Ne hakkında konuşmak istersin?
-
@Pakize , sen ana okul seviyesindesin. Hâlâ ne demek istediğimi anlamadın. Benim değil, senin düşüncelerin. Anladın mı, anlamadın!