openstreetmap.org
-
@kâfir-imam
https://www.openstreetmap.org/user/Marc Frei/traces/5223781
Örneğin bir kullanıcının rotası bu ve haritada tam adresine kadar gösteriyor.
@kâfir-imam hayir oyle takip durumu degil. Kayit oldugunuzda profile kisminda nerden oldugunuzu yazarsaniz ornegin istanbul sizi istanbul olarak isaretliyor sadece. Yeni versiyonu yukledim o sebeple calismiyor eski surume gecirdigimde gorebilirsiniz.
-
@kâfir-imam hayir oyle takip durumu degil. Kayit oldugunuzda profile kisminda nerden oldugunuzu yazarsaniz ornegin istanbul sizi istanbul olarak isaretliyor sadece. Yeni versiyonu yukledim o sebeple calismiyor eski surume gecirdigimde gorebilirsiniz.
@phi teşekkürler , konumu açık bırakanları takip etmeye devam ediyor galiba. Öyle anladım
-
@phi teşekkürler , konumu açık bırakanları takip etmeye devam ediyor galiba. Öyle anladım
@kâfir-imam Hayir konumunuz ile alakasi yok yani ipniz ile bir baglantisi yok daha acik konusmak gerekirse. Tamamiyle profil/ayarlar kismindan nerdene yazacaginiz sehir ile alakali durum. Ornegin tenten in konumu osmangazi koprusu gorunuyor gibi
bende istanbul yaziyor o yuzden haritada benim avatarimi istanbulda gosteriyor durum bundan ibaret 

-
@kâfir-imam Hayir konumunuz ile alakasi yok yani ipniz ile bir baglantisi yok daha acik konusmak gerekirse. Tamamiyle profil/ayarlar kismindan nerdene yazacaginiz sehir ile alakali durum. Ornegin tenten in konumu osmangazi koprusu gorunuyor gibi
bende istanbul yaziyor o yuzden haritada benim avatarimi istanbulda gosteriyor durum bundan ibaret 

@phi bu siteyle alakalı birşey demiyorum zaten. Genel olarak binlerce üye var o siteye. Siteye üye olup kendini takip mi ettiriyor insanlar onu anlamaya çalışıyorum.
-
@phi bu siteyle alakalı birşey demiyorum zaten. Genel olarak binlerce üye var o siteye. Siteye üye olup kendini takip mi ettiriyor insanlar onu anlamaya çalışıyorum.
@kâfir-imam evet evet tur atanlar, bisiklet surenler, arabayla avrupa seyahatine gidenler vs. paylasimlari goruyorsundur gittigi yollari vs isaretliyorlar iste hep bu api ile
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: openstreetmap.org
suan calisiyor surumunu dusurdum bakabilirsiniz

-

@phi, içinde söyledi: openstreetmap.org

takipmi ediliyoruz?
-

takipmi ediliyoruz?
@Fides hayir efendim takip falan yok, en sonunda kaldirtacaksiniz bana eklentiyi.
-
@Fides hayir efendim takip falan yok, en sonunda kaldirtacaksiniz bana eklentiyi.
Hep benim yüzümden . osmangazi köprüsünde değilim.

Sanki seyahate diyormuşum gibi çıkmış. -

Sanki seyahate diyormuşum gibi çıkmış.@TENTEN, içinde söyledi: openstreetmap.org

Sanki seyahate diyormuşum gibi çıkmış.nerden bakılıyor ona???
-
@TENTEN, içinde söyledi: openstreetmap.org

Sanki seyahate diyormuşum gibi çıkmış.nerden bakılıyor ona???
-
-
@Fides büyült haritayı

-
-
@phi kaldır bence gereksiz bir şey.

-
@phi benim açımdan sorun yok sadece etkin kullanım olanağı var mı diye kurcaladım biraz. Offline durumda gözükmeyebilir. Ama o kaplan resimli üye ABD den hep açık görünüyor.
-
@TENTEN bende konumu işaretledim şuan kapalı çarşıda görünüyorum.
-
Kaldirdim arkadaslar onun yerine users getirdik

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş