Hey sen hosgeldin!
-
Buraya zaman ayiran herkes bazi seyleri hakediyordur ya
-
@phi
Olmaaaaz, azıcık çıtayı yükselt artık. -
@Prens-Ernak, içinde söyledi: Hey sen hosgeldin!
felsefe nette de söylemiştim, ranklara bence ikon/rozet atanabilir, mesela yaprak, taç, kanat, vs gibi tabi öyle silah kuru kafa demiyorum siteye uygun genel geçerler herkesin seveceği beğeneceği rozetler, tabi ben yazılım site işlerinden anlamadığım için zorluğunu kestiremiyorum ama kişisel hesabının kalitesine dikkat edenler beğenir ve daha fazla mesaj atmaya ve severek kullanmaya başlar, mesela tabiki örnek olmaz ama cs go diye bir oyun var pcde, orada insanlar ikonlara yani rozetlere para veriyor ve daha fazla savaş yapıyor daha fazla oyunda zaman geçiriyor. tabi en doğrusunu phi hocam bilir ben sadece bir öneri sunuyorum, zorluğu tabi ayrı başka bir konu onu bilemem.
öyle bir uygulama yaparsan bak gör herkes memnun olacak site de ayrıcalıklı olacak bence. hayırlısı olsun bir bakalım belki olur sen bilirsin tabi.
-
Sitenin yılbaşı konseptine bayıldım... Teşekkürler @phi
-
Rica ederim @bagimsizkoala begenmene sevindim
-
yaaaa
site çok ponçik olmuş penguenler kardan adamlar ihihihinoelll baba nerde?
-
@Ayşenur aramiza hos geldiniz.
-
@bozadi aramiza hos geldiniz.
-
@GuPSe hanim nerelerdeydiniz
-
@phi
Kendimleydim.. -
@GuPSe hos geldiniz tekrardan
-
@phi
Tesekkurler. -
@kayısı2024 aramiza hos geldiniz.
-
sitede mesajlarını görmek istemediğin ve seni alıntılamasını istemediğin kişileri engelleme özelliği olması gerekiyor.
-
@Prens-Ernak
Engelleyince ne değişecek?
Dindar kardeş, sanal ortamların durumunu bilmen lazım. -
@kereste, içinde söyledi: Hey sen hosgeldin!
@Prens-Ernak
Engelleyince ne değişecek?
Dindar kardeş, sanal ortamların durumunu bilmen lazım.bilmiyorum sanal ortamların durumunu bazı sitelerde bu özellik var mesela ben donanımhabere de takılıyom orada var
-
@Prens-Ernak
Ne demek, bilmiyorum?
Sen kaç seneden beri forumlara takılıyorsun?
Sanal ortamda her tipe rastlamak mümkün, hangi birini engelleyecen. Öyle yapsan bile, ne değişecek. Hiçbir şey, çünkü sen görmesen bile, senin iletilerine yanıtlar verilecek. Ne anladık bundan? -
@kereste donanımhaber de yanıt da verilemiyor.
-
@Prens-Ernak
İyi, o zaman orada yaz. Seni tutan yok. -
@kereste, içinde söyledi: Hey sen hosgeldin!
@Prens-Ernak
İyi, o zaman orada yaz. Seni tutan yok.hayırdır admin sen misin kimin nerede yazıp yazmayacağına karar veriyorsun.