Canada'da Travesti Sovuna Basbakan Katıldı
-
Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu travestilerin yarıştığı şov programının yeni sezon tanıtım filmine katıldı.
LGBT hareketine verdiği destekle tanınan Trudeau, televizyonda travestilerin katıldığı Drag Queen yarışmasına özel konuk olarak katılarak aniden dikkatleri üzerine çekti. Dünyada bu biçim bir yarışmaya katılan ilk önder olan Trudeau'yu şovun yeni sezon tanıtım filmimizde gören Kanadalılar büyük şaşkınlık yaşadı. Fragmanda, Trudeau hanım kılığına giren yarışmacılarla beraber görülürken “Şimdi onun öyküsünü yazıyoruz” deniyor.
-
@phi eşcinselliğe karşı çıkanların çoğunun ailesinde bu eğilim var. Gizlemekle sorun çözülmüyor daha çok büyüyor. Bunu normal karşılayıp onları toplumda gizlenmek zorunda bırakmamak hayatın içinde bir meslek sahibi olarak yaşarlar. Ama baskı gördükçe onlara başka seçenek bırakmayan da biziz.
Üç beş tane Arap Muhibbi sapığın yönlendirmesine nasıl inanıyor insanlar hayret.
-
Şimdi travesti başka bir şey eşcinsel çok başka bir şey. Benim de travestilere saygım sonsuz ama eşcinseller hakkında aynı düşünmem. İkisini aynı kefeye asla koymam, koyulamaz zaten, bu ikisi son derece farklı şeyler.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Canada'da Travesti Sovuna Basbakan Katıldı
@phi eşcinselliğe karşı çıkanların çoğunun ailesinde bu eğilim var. Gizlemekle sorun çözülmüyor daha çok büyüyor. Bunu normal karşılayıp onları toplumda gizlenmek zorunda bırakmamak hayatın içinde bir meslek sahibi olarak yaşarlar. Ama baskı gördükçe onlara başka seçenek bırakmayan da biziz.
Üç beş tane Arap Muhibbi sapığın yönlendirmesine nasıl inanıyor insanlar hayret.
Bu ne şimdi?
Eşcinselliğe karşı çıkanların ailesini de eşcinsel yaptın.
Ailesinde çevresinde varsa eşcinsel olur.
Pavlovun klasik şartlanma ilkesini bilmiyor musun? -
İnsanlar kendi cinsel tercihlerini daha sonra değiştirebilirler. Benim karşı olduğum nokta bu değil.
Kadın olsun yada eşcinsel olsun travesti olsun farketmez. Cinselliği istismar aracı olarak kullanılmasına karşıyım. Yani fahişelere karşıyım
Pavyonda iki bacak elletip erkeklerin zaafından faydalanarak para kazanan kadınlar ile yol kenarında bekleyen travesti aynı düzeydedir.
yolda kalmış birine benzini litresini 500 liraya satmaya kalkmak gibi cinsel istismar da aynı adiliktir. Cinsel ihtiyaç da tuvalet yapmak gibi zorunluluktur. Sen adama tuvaleti yasaklarsan mecbur olarak ya ağzına sıçar yada gider 1000 TL verir tuvaletini yapar.
Cinsel tercihin ve cinsel hayatın bu kadar yasaklanması da Türkiye gibi ülkelerde aynı sonuçları doğuruyor.
-
https://tr.wikipedia.org/wiki/Köçekçe
Köçekler çoğunlukla eşcinsel olmalarından Evliya Çelebi de onları anlatırken “yetmiş tastan feleğin çemberinden geçmiş..., veled-i zina afitab-misal rakkaslar...” gibi deyimler kullanmıştır.http://www.flamenkoevi.com/kocekler.html
Osmanlı hayranları bunları istiyor galiba.
-
@TENTEN sarayda oğlancılık yok diyorlar ama.