Çakma Darbeler Tarihi
-
Çakma darbelrin tarihine bakınca milattan önce Çin kırallıklarına kadar dayanıyor. Bunu Hitler'in bulduğunu düşünmüştüm ama baktım ki siyasette söylenmedik söz girilmedik iğne deliği kalmamış.
Dikkat ederseniz Dünya siyaseti de yavaş yavaş şu kiriz döneminde aynı şeyleri yeniden yaşamaya başladı.
Tayyibi usta siyasetçi sanıyordum ama yaptığı herşey geçmiştekilerin kopyası
Şimdilerde Avrupa da benzer taklitlere oyunlara siyasi tiyatro ve trajedilere gebe. -
@kâfir-imam burada anlamadigim sey halk bunu yillardir tekerrur eden seneryo olsada yiyor
-
@phi şimdi Avrupa halkları sınav verecekler. Rusya Avrupa'yı çok zorlayacak. @DemoKratos Rusya'yı hafife alıyor ama Avrupa'yı titretecek. Birde soğuk geçirecekleri bu kış salgın hastalıklar da cabası.
Zaten son 10 yıldır olan savaşlar iki ülkenin savaşı değil gizli ittifakların savaşı oluyor. Bu gizli ittifaklar açık bloklarlardan daha sarsıcı oluyor.
-
Avrupa kendi pislik işlerini katar ve Türkiye üzerinden yapıyor.
Bakınız Yunan sözde milletvekiline rüşvet veren katarlılar gündemde şimdi. Emin olun ki Yunanistan üzerinde planları olan katar değil o sadece maşadır. O planları yapan ve katar üzerinden Yunan hükünetini rüşvetle bozmaya çalışan yine başka bir Avrupa ülkesidir.
Birbirlerine bu şekilde kazık atmaya çalışıyorlar sadece.
Rusya Ukrayna savaşı yine aynıdır.
Bu yüzden ileriki günlerde Avrupa'da alışık olmadığımız çeşitli siyasi komediler görebiliriz.
Katar neden Türkiye'de üzerinde bu kadar etkili derseniz cevabı katar da değil avrupadadır. Neden her seçim öncesi akp ye maddi yardım çıkıyorlar. Avrupalı sömürgeciler Türkiyede akp hükümetini bu şekilde ayakta tutmaya çalışıyor.
-
Fransa'da olaylar çıktı hem de pkk tarafından. Yerseniz.
Yunanistanı da tam seçim zamanına göre ayarlı kaşıyorlar.
Tayyibe tam destek hep destek.
Avrupa Erdoğan'ı kaybetmek istemiyor
Tam seçim öncesi herşeyi göze alarak Erdoğan'ı iktidarda tutmaları lazım. Muhalefet buna hazır mı. -
Geçen sene Almanya'da generallerin darbe girişimi oldu.
Tesadüf değil.
Ardından Avrupa parlamentosunda rüşvet skandalı patladı. Merkelin görevi bırakmasının ardından çok pislikler çıkacak. Askerler boşuna rahatsız olmadılar.
Şimdi ise Avrupa parlamentosunda itirafçı şoku yaşanıyor.
Her zaman derim ki Erdoğan'ın suç azmettiricisi merkeldir.
Silah yüklü gemileri Afrika'ya şıpır şıpır yüzdürmek kolay değil. O kadar ihbarın ardından alman deniz güçlerinin boş gemiye baskın yapması da komik.