Antalya'daki Sel Baskınları
-
Bildim bileli Antalya'da her sonbahar ve ilkbahar aynı olaylar meydana geliyor.
Bunun önlemi çoktan alınmalıydı. Oradaki yerli halkın demesine göre iki tane dere derinleştirilerek islah edilse su taşkınları önlenecekmiş
Çevre dernekleri bu olaya bir el atmalı. Kaybolan su ve tarım toprağı dışında tarım ürünleri de zarar görüyor.
Suyu çok seven reklamcılar siz bu işe bir el atıp Domestos , CIF gibi çevreyi çok seven bir destekçi firma ile halledersiniz aslında.
-
@kâfir-imam ulkemizde bagnazligin, elektrik kesintilerinin, su baskinlarinin, sacma sapan kurallarin, kuralsizligin vs olmasina o kadar sinir oluyorum ki anlatamam.
Yahu adamlar uzayda kloni kurmaktan bahsediyor, kanserin ignesi bulundu, norvecte kuzulari daha iyi nasil besleriz diye calismalar yapiliyor bizler hala bu geri duzen ile hareket ediyoruz.
Inanamiyorum gercekten.
-
@phi bizde yiyen çok da ondan.
Din vatan bayrak adı altında ne verirsen yerler.
-
@kâfir-imam ya ne bitmek tukenmeyen birseymis bu arkadas, yunanistan da ispanya da hollanda da bu kadar yeseler ulke biterdi biz ne bitmez tukenmez bir ulkeymisiz anlamadim.
-
@phi, içinde söyledi: Antalya'daki Sel Baskınları
@kâfir-imam ya ne bitmek tukenmeyen birseymis bu arkadas, yunanistan da ispanya da hollanda da bu kadar yeseler ulke biterdi biz ne bitmez tukenmez bir ulkeymisiz anlamadim.
Sürekli çoğalıyoruz. Aptallığı klonluyoruz. üç yetmez altı yapın diye teşvik etmeleri bu yüzden. Yetmedi aptal ithal ediyoruz. Afganistan'ın yolu olmayan dağlarından, özbekistanın ot bitmez köylerinden müşteri ithal ediyoruz. Onlar da çok mutlular. Amerika'ya gitmiş gibi oluyorlar biranda.
-
@kâfir-imam kamyon kamyon getiriyoruz hemde.
-
Kapitalizmde düzenli planlama yoktur.
Kaotik planlama vardır.
Gücü olan parası olan planı değiştirir.
Ayrıca sel baskını olmasa özel sigortaların çiftçilerden işyerlerinden para toplamak için bahaneleri kalmaz.
Sigorta yaparsanız zararlarınız ödenir diyecekler.