Fakir dua eder
-
Adam, hayat pahalılığından bahsediyor.
Trol, fakir dua eder diyor.
Adam, fiyatların farkında mısın, diyor.
Trol, boşver fiyatları, sen dua et, diyor.
Adam, acım diyor.
Trol, ben Alamanyadan daha iyi yaşıyorum, sen dua et, diyor.Adama zoraki ekonomi iyi dedirtmeye çalışıyorlar.
Yemek yemezsen bile tuvalete git, mıçıyormuş gibi yap diyorlar.
Aclıktan karnın guruldarken, kürdanla dişini karıştıran bir trolistan ülkesine döndük.
Bu din nasıl birşeymiş ki, uzaya beş şeritli yol yapacağız desen, hiç sorgulamadan koşa koşa gelirler.
Dincilerin oy kullanması yasak olmalı, akıl yok, irade yok, sorgulama yok, bilgi yok.
Şu ülkeyi 21 yıldır getirdikleri yere bakın, adama zorla dua et, ekonomi iyi de diyorlar.
Bugün cebimde 200 lira ile markete kaşar peynir almaya gittim, alamadan geri geldim. Çünkü kilosu 224 liraydı.
Halen utanmaz trollar adama dua et diyorlar. -
@bilgisezgi iste dinin afyon olma ozelligi bu olsa gerek.
dua et hersey yaraticidan iyilikte kotulukte.
agzin kokuyorsa da allahtan mercedese biniyorsan da allahtan.
haydi ya allah ver mehteri -
İnanmak böyle birşey. Öyle olmasa da öyle olduğuna inanmamızı istiyorlar.
İnanmak nedir sorusunun canlı yanıtları bunlar.
ANNEM BANA KARNE HEDİYESİ ET ALDI
Bunun konuşulmasını istemedikleri için İsveç ile kuran yakma pazarlığına girdiler. İsveç bu hareketinin ödülünü tayyipten alır.
Türkiye'nin asıl sorunu karne hediyesi olarak alınan ettir.
İşte bunu anlamıyorlar ve anlaşılmasını istemiyorlar.
Kuran ne diyor , kördürler sağırdırlar dilsizdirler anlamazlar...aynen kendisini tarif etmiş.
-
Dilencilik yaparak geçinen biri.
İyi cevap verememişler.
Ona sorsan sadaka alıyorum der. -
Şu rezalete bakın, bir Afrika yerlileri bile markette arabalarını doldururken biz marketlere uğramaya korkuyoruz.
Dün ugradığım dört markette toplamda alış-veriş eden dört kişi yoktu. Dört markette toplamda 20 kişi vardı ve hepsinin elleri boştu.
Haberdeki yerliler gibi arabayla alışveriş zaten tarihe karıştı.