Nursel Reyhanlıoğlu Vatan Hainidir
-
Aşağıdaki videoda yaptığı çirkinlik vatana ihanettir. Maraşta mağdur edilmiş yüzbinlerce insana yardım gönderilmesini engellemeye çalışmıştır.
Akp den emekli milletvekili maaşı almaktadır. Aylık 55000 TL maaşı kesilmeli ve vatana ihanetten yargılanmalıdır.
Halbuki yardım götüren kişiler İBB den gelmişler. Kendi siyasi görüşüne uymadığı halde maraşa yardıma gitmişler. Kendi belediyesi bile olmadığı halde maraşa yardıma gitmişler..
Ama bu Nursel denen kadın siyasi görüş ayrılığı var diye onları maraştan kovmaya kalkıyor. Bu resmen vatana ihanettir. Demek ki aynı deprem CHP li bir belediye sınırlarında olsa akp li Nursel haini yardım etmeyecek . İnsanları ölüme terk edecek. Sırf kendilerine oy vermediler diye yapıyor bunu.
-
Ekrem İmamoğlu'na "İngiliz uşağı" diyerek saldıran eski AKP Mv. Nursel Reyhanlıoğlu'nun abisinin, deprem öncesi Kahramanmaraş İl Tapu Kadastro Müdürü olarak çalıştığı ortaya çıktı.
Kimbilir Akp ile ne yolsuzlukları çıkacak.
Böyle zamanlarda ütülmüş aygır gibi anıran akplilerin hepsinin bir pisliği var.
Bu vatan hainliğidir. Hepsi ihanetten yargılanmalıdır.
-
Hani bir laf vardır halk arasında vali olmuşsun ama adam olamamışsın derler.
İşte bu reyhan dene karı da milletvekili olmuş ama insan olamamış bir yaratık.
Kendisine üç dört yerden dava açılmış bakalım sonuç ne olacak.
-
Hain çok ama İstiklal Mahkemeleri yok.
-
Bu yaratıkların bazıları "keşke Yunan galip gelseydi" zihniyetini de aştılar. Bunların alçaklıkta bir dip bulabilecekleri kuşkulu.
-
Yetkili sözcü sıfatı taşıyan birisinin de "Cumhur ittifakı olarak sahadayız" diyerek enkazlar üzerinden siyasi çıkar devşirmesine ne demeli?
Bu kadar da alenen felaketten siyasi çıkar sağmaya kalkışmak... Sözün bittiği yer.