Ateistler bir günde ateist oldular
-
Ateistler ben ateist olacağım dediler, şappadanak ateist oldular.
Oysa kuranı, hadisleri okusalardı şeyhlerin, şıhların elini-eteğini öperlerdi, di mi ya...İşte bu yobazlar ateistleri böyle algılıyorlar.
Hiç araştırmamış, okumamış, dinden uzaklaşmış kafirler olarak görüyorlar.
Ateistlerin de kendileri gibi şeyhlerin, şıhların, reislerin kıçını yalamalarını istiyorlar.
Çünkü bu yobazlara göre dinden uzaklaşan onların uydurmadan kurulmuş ganimet saltanatına tehdit oluşturuyorlar.
Aslında yobazlar da biliyor, ateistlerin onlarca yıl okuyup araştırdıktan ve tonlarca kafa yorduktan sonra ateist olduklarını.
Amma velakin sultanı dergahlarına risk saydıkları için ateistlerin katlini bile vacip görebilecek kadar ileri gidebiliyorlar.
Çünkü yobazların arkasında kandırılmış milyonlar var. Tecavüz edecekleri mazlumlar, yetimler var. Malını, canını alacakları inandırılmışlar var.
Böylesi bir talan imkanı ellerinden gideceği telaşından dolayı ateistleri küçümseme yarışındalar.
Oysa bırakın alimi, hatim indirmişleri şu forumdaki @DemoKratos'la bile aşık atacak bilgi ve donanıma sahip değiller.
Ama siz yine de ateistlerin kuranı, hadisleri okumadığını, müslümanlıktan gelme olmadıklarını, uzun yıllar araştırma yapmadıklarını ve bir günde ateist olduklarını varsayın. Nasıl olsa tek bildikleri ajitasyon ve demogoji yapmak.
Yobaz olduğunu kabul etmedikleri için söyleyeyim, yalanlarla, iftiralarla kendi allahını bile kandırmaya çalışanlara yobaz denir. -
@bilgisezgi yok benim beynimi yıkadılar. Birgün üniversitede arkadaşın evine gittim orada ayin yapıyorlarmış. O zaman bir kaç bilinçaltı sembol gösterdiler birden Allah yok demeye başladım.
Çok gizli bir tarikat oldukları için ertesi gün aynı eve gideyim dedim bir de baktım ki orada ev falan yok.
-
@bilgisezgi kesinlikle!
Ben bu yobazların bugün değil gelmiş geçmiş en allame diye kakalamaya çalıştıkları imamından şeyhine hepsinden daha bilgili olduğumu her zaman iddia ederim. Bunlar hiç bir şey bilmezler. Koşullanmış bir beyin zannedilen süngere sahiptirler ve bütün bildikleri eskilerin hurafe masallarıdır.