Kurtarılanlar arasında genç neden yok?
-
@bilgisezgi, içinde söyledi: Kurtarılanlar arasında genç neden yok?
Depremde göçük altında kurtarılanlar çocuk, yaşlı ve kedi ama genç yoK, varsada birkaç kişiden ibaret.
Acaba AFAD gençleri kurtarmak yerine öldürüyor mu, bu iktidardan herşey beklerim.
Depremin tam da herkesin uyuduğu saatlerde olması gençlerinde evinde olduğunu gösterir.
O halde neden genç yok?
Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz, kurtarılanlar arasında neden genç yok, bunun nedeni ne olabilir?Komplo teorisi kokuyor.
Çok ama çok kuşkucusun, gibime geliyor. -
@kereste, içinde söyledi: Kurtarılanlar arasında genç neden yok?
Çok ama çok kuşkucusun, gibime geliyor.
Yirmigün boyunca kurtarılan genç görmezsen veya birkaç kişi görürsen ne dersin, neden genç yok demezmisin.
Yani kuşku gördüğüm gerçeğe dayanıyor. -
@bilgisezgi, içinde söyledi:
Yirmigün boyunca kurtarılan genç görmezsen veya birkaç kişi görürsen ne dersin, neden genç yok demezmisin.
Yani kuşku gördüğüm gerçeğe dayanıyor.Yahu, sen kurtulan insanların hepsini mi gördün?
100000´ın üzerinde yaralı olarak kurtulan var. Her kurtulan insan kameralara mı yansıdı? -
Her kurtulan insan kameralara mı yansıdı?
İşte ben de onu diyorum kameraya yansıyanlarda neden genç yok.
-
@bilgisezgi, içinde söyledi: ı yansıdı?
İşte ben de onu diyorum kameraya yansıyanlarda neden genç yok.
Yansımak zorunda mı?
Zaten 3. günden sonra kurtarılan insanların sayısı devede kulak gibi kalır. Yani çok az. -
Yansımak zorunda mı?
Yansıyanlardan bir sonuç çıkarmak suç mu:)
-
-
Elbette suç deĝil, azizim.
Farkında mısın, ben olaydan şüphelenen özelliğe sende şüpheyi sorgulayan özelliğe sahibiz.
Yani demokratik tartışmanın krallığını paylaşıyoruz.
Keşke bu ülke halkı da böyle demokratik koşullarla krallık paylaşsa, hepimiz kral oluruz:) -
@bilgisezgi, içinde söyledi:
Farkında mısın, ben olaydan şüphelenen özelliğe sende şüpheyi sorgulayan özelliğe sahibiz.
Yani demokratik tartışmanın krallığını paylaşıyoruz.
Keşke bu ülke halkı da böyle demokratik koşullarla krallık paylaşsa, hepimiz kral oluruz:)Haklısın. Keşke her ortamda böyle güzelcene tartışmak mümkün olsa.
"Bu memleketin nesi eksik" diye birisi sorsa, "Eksiĝi yok, fazlası var" derdim. İnsanlarının cahilliĝi, tepkisizliĝi ve umursamazlıĝı çok fazla.
Senelerden beri "geliyorum" diyen bu deprem felaketinden sonra hâlâ "eski tas eski hamam" minvalinde devam edilirse, bu memleketin insanları hiç iflah olmayacak. -
@bilgisezgi çocuklar ve yaşlılar üzerinden daha iyi reklam yapılıyor.