Hindistan-pakistan sokak yemekleri
-
İnternette çok iğrenç videolar dolanıyor. Ne yazık ki bunlardan birine denk gelme talihsizliği yaşadım ve neredeyse kusuyordum.
Sizin de mideniz bulanmasın diye videoyu buraya koymayacağım.Bu hindistan ve pakistan çingenelerinin bu kadar iğrenç olmaları nasıl açıklanabilir bilmiyorum. (Irkçılık yapmıyorum gerçekten iğrençler, hala midem bulanıyor.)
Ben ırkçılığı sevmem ama ırkçıların haklı olduğu noktalar da yok değil. Milletler arasında çok büyük farklılıklar olduğunu düşünüyorum.
-
Batılı iş adamları yatırım için neden Hindistan'ı değil de Çin Halk Cumhuriyeti'ni tercih ettiler sorusunun cevabı bu iğrenç videolarda gizli.
Onlarda bu Hindistan denen yerden tiksinmiş olmalılar. Mesela Elon Musk Türkiye'ye bile geldi ama Hindistana gitmedi. Bence çok haklı. -
@Sputnik
Ne bakımdan iĝrenç?
Temizlik bakımından mı yoksa yemeĝi genellikle elle yedikleri için mi onları iĝrenç buluyorsun?Ona bakarsan Çinlilerin ve Uzak Doĝuluların yemedikleri canlı türü yoktur. Birçok salgın hastalıĝın kökeninin Çin olması tesadüf deĝil aslında.
-
@kereste, içinde söyledi: Hindistan-pakistan sokak yemekleri
Ne bakımdan iĝrenç?
Temizlik bakımından mı yoksa yemeĝi genellikle elle yedikleri için mi onları iĝrenç buluyorsun?Her bakımdan iğrenç.
Bu Hindistan denen yer lağım gibi bir yer.
Kutsal saydıkları Ganj nehri ceset dolu.
https://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/01/150114_ganj_ceset -
@Sputnik
Biraz fazla abarttıĝını düşünüyorum.
Ganj nehri Hinduların kutsal nehri olmakla beraber ölülerini yaktıkları ve aynı zamanda dinsel ritüellerini icra ettikleri bir yerdir. Dışârıdan bakanlara biraz itici gelebilir ancak onlar açısından gayet normal bir şey. -
İlkellikler inkar edilemez. Farelerin kutsal sayıldığı ve yiyecekler getirilip bırakılan tapınaklar var Hindistan'da. Timsahların kutsal sayıldığı ve canlı hayvanların onlara verilerek kurban edildikleri yerler var.
Bu tür ilkellikler toplumsal olarak sürdürülüyorsa o toplumda bir sorun olduğunun inkarı olanaksız.
Örneğin Hindu inancında kocası ölen kadın yaşama hakkını kaybeder ve öldürülür. Bu inancı Hindistan devleti tanımadı ve yasakladı. Diğer ilkelliklerin de yasaklanması şart.
-
@DemoKratos Bütün Hindistan doğum karşıtı olsa ne kadar iyi olurdu.
Şaka bir yana nüfus anlamında Çin'i geçtiler. Bu gerçekten tehlikeli çünkü Hintlilerin Çinliler gibi bir bilim ve teknoloji üretim kültürü de yok.
Çinliler çok kalabalık olabilir ama en azından pis değiller.
Çoğu değil yani. Yarasa yiyenleri hariç tutuyorum. -
Birçok salgın hastalıĝın Çinden çıkmasının nedeni bana göre onların yemek kültüründe yatıyor. Yemedikleri bir şey yok gibi. Merak edenler ve midesi saĝlam olanlar için...
Çinliler neler yer