Okyanus etkisi
-
@GuPSe , hayat sadece gülücük göstermekten ibaret degildir. Gerçek hayatta böyledir aslında, yüzüne karşı kötü konuşulmuyor olabilir ancak insanlar bencildir ve içi dışı aynı değildir. Yani sokaktaki insanların hal ve hareketine aldanmamanı temenni ederim.
Bu arada son bir pasaj eklemiştim yazıma. Seni ilgilendiren konular işle. Siyasi/dinsel/politik olması şart değil.
-
@kereste
Evet son kismi yazimi yolladiktan sonra gordum.
İnsallah diyim .)
Burda fotograf yuklemeyi bilmiyorum onu bilirsem daha iyi olur. -
-
copy paste tut cek getir gotur uzerine koy vs hepsi oluyor bu forumda
-
@phi , boyut sınırı var galiba. Fazla büyük olanlarda hata gösteriyordu.
-
Denicem olmazsa dırdırımdan çekeceğiniz var .)
-
Umarim olmustur .) ilk fotonun beni yansitmasini istedim
-
Olmadi isteee
Siz bu fotolari neyle copy edip buraya koyuyonuz? -
@GuPSe , ne kullanıyorsun?
Bilgisayar kullanıyorsan basit aslında. -
@kereste mobilim
-
neyi nereye koymaya calisiyorsunuz anlamadim profil fotosu mu? elbette limit var orada
-
@GuPSe , mobilden anlamam.
Google Dede´ye git. Resim bölümüne geç. Herhangi bir resmin üzerinde sağ tuşa tıkla -> Grafik kopya.
Sonra buraya gel ve Strg + V tuşuna bas. -
@phi , profil falan değil. Buraya iliştirmek istiyor.
-
@phi, sen mobilden anlarsın. Herhangi bir resmi buraya(!) nasıl iliştiriyorsun?
Ben yukarıda Google resmini bilgisayarda iliştirdim. Mobil anlamam. -
@GuPSe , imkanın varsa bir dizüstü bilgisayarı al. Kullanması ve uzun yazılar yazmak çok rahat.
-
foto buyuktur size i kucuk olcekli birsey koymalisiniz
-
link kopyala yapistir foto linki yukleme yapma
-
@phi, zaman ayır lütfen ve bununla ilgili detaylı bir konu aç lütfen. Mobilden resimlerin nasıl yüklendiğini açıklayan (resimli olsun) bir konu olsun.
-
@GuPSe demin bir resim yükledi ancak "bulunmuyor" ibaresini gördüm. Demek ki bir şeyleri yanlış yaptı.
-
@kereste mobilden cektigin resmi buraya yukleyemezsin boyutu cok kaliteli oldugu icin sinirlama geliyor otomatik olarak.
makinada o kadar hafizamiz yok telefondalarda 256 gb hafiza var bizim makinadaki sinirimiz 20gb 10 tane foto atsan dolar diger turlu o sebeple bir yerde olan fotografi link olarak burada paylasmak en mantiklisi.