Secimlere Giderken Cirkin Sozler
-
Secim arifesinde hayatimda gormedigim kadar cirkin itham ve sozlere sahit oldum.
Kilicdarogluna oy verenler dinsiz imansiz kitapsiz pkk li terorist
Onlara oy verenleri kulaklarini keseriz
Bunlarin dini imani yok
Bunlar kandilden besleniyorlar
Bunlar fetocu
Bunlar teroristCok yazik cok.
Guzel Turkiyem ne hale geldi.Lutfen oy kullanirken biraz dusunun.
-
@phi , seçim yaklaştıkça her şey yapacaklar.. çirkinlikten kaçınmayan bir taraf var ortada. Dilerim ilk tur da biter bu iş, ikinci tur'a kalmasi halinde her şey bekliyorum. Endişeliyim şahsen.
-
kotu dilin yani sira secimlerde kullanilan metodikalarda cok farklilasti bu secimlerde ornegin secim sonuclari 21 den baslarken aciklanmaya simdi 24 e alinmis ve sadece bu secimlerde alinan bir karar.
Ic icleri askeri birliklere ic yazisma gondermis, ysk ya baski var secim sonuclarini ilk bize gonderin vs gibi. Tuhaf tuhaf isler sonumuz hayrolsun bakalim.
Yani bizi secin secilmezsek ulke elden gider anlayisi nasil bir anlayistir cidden aklim almiyor. -
Sadece bu kadarla kalsa yine iyi...
Seçimleri darbe teşebbüsü olarak lanse etmeye de kalktı iktidar tarafı. Yani bunlardan her şey beklenir. Son İstanbul seçimi olacakların ön habercisi gibi orada duruyor. -
@kereste gercekten anlam veremiyorum nasil bir zihniyet bu boyle yada nasil bir para akisi var ki kaybetmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar.
-
Siyasal İslam´ın siyaset dünyası böyle işliyor. Kendilerinden olmayanlar kâfir olduĝu gibi, seçilmeye ve yönetmeye hakları yok. İşin özü bu maalesef. Korkarım her türlü yola başvuracaklar.
-
bekleyip gorecegiz ben cok kotu seylerin olacagini dusunuyorum
-
Bu işin bu raddeye kadar gelmesinde halkın payı oldukça yüksek, çünkü her türlü olumsuzluklara raĝmen senelerce bunları seçtiler. Bu nedenle bunlar güç manyaĝı olup, şimdi ellerindeki gücü geri vermemek için her türlü eylemi yapacaklardır. Bunun ilk adımı HÜDA PAR´la başladı aslında.
-
her secimde ayni senaryo nerden yakalarim da uc kesimden azinliktan oy toplarim.
yani rapor var ellerinde adamlarin isimleri var hala ortaklik pesindeler hayret gercekten ve bunu sen ben goruyoruz digerleri maymun ya -
Umarım MHP barajın altında kalır, çünkü tüm bu olup bitenler Bahçeli´nin 180° dönmesi ile başladı zamanında. Barajın %7´e indirilmesinin tek sebebi MHP´dir.
-
Mhp diye parti mi kaldi allasen
-
Var, dostum.
Şuan %7´lerde dolaşıyor. Bahçeli bile HÜDA PAR gibi bir oluşuma gıkını çıkaramıyor. Çünkü AKP tarafından alacaĝı yanıttan korkuyor. -
bence mhp %5 anca alir oda belli basli sehirlerden yillik partiyi %18 lerden bu hale getirenler utansin
-
@phi ne olacak sence
-
bencesi sencesi yok bu hukumet degismeli, yonetim seklimiz degismeli, suriyeliler gonderilmeli, dolar dusmeli, enflasyon azalmali, adalet gelmeli, hukuk gelmeli, sirenli cakarli arabalar azaltilmali, mafyalar yok edilmeli, kacirilan paralara el konulmali, egitim duzeltilmeli, saglik duzeltilmeli, kisacasi bok cukuru oldu Turkiye bunun icinden cikartilmali.
-
@phi hepimiz bunu istiyoruz dicemde hala akillanmamis insanlar var önce öfke kontrolü sağlanmalı bu ülkede ve akıl sağlığı yerinde olmayanları tedavi etmeli
Yoksa elimden bı kaza çıkacak ) -
@phi, içinde söyledi: Secimlere Giderken Cirkin Sozler
bencesi sencesi yok bu hukumet degismeli, yonetim seklimiz degismeli, suriyeliler gonderilmeli, dolar dusmeli, enflasyon azalmali, adalet gelmeli, hukuk gelmeli, sirenli cakarli arabalar azaltilmali, mafyalar yok edilmeli, kacirilan paralara el konulmali, egitim duzeltilmeli, saglik duzeltilmeli, kisacasi bok cukuru oldu Turkiye bunun icinden cikartilmali.
Dostum, çok isteklerin var.
İlk etapta RTE´nin gitmesi yeterli aslında, çünkü bu şahıs hakkındaki uçuk saçık beklentiler normale dönecek o zaman. Doĝal olan da bu zaten. Bu seçimi de kazanırsa bunu resmen halife ilân ederler ve durum tam bir arapsaçına döner. -
bunu secerlerse yeniden ben yurtdisina giderim
-
@phi, içinde söyledi: Secimlere Giderken Cirkin Sozler
bunu secerlerse yeniden ben yurtdisina giderim
Bizi kurda-kuşa bırakıp gideceksin, yaban ellerde halimiz nicolur, düşünmesi bile korkunç
Pek umudum yok ama umarım seni götürecek sonuç çıkmaz. -
@bilgisezgi onceden vatan millet diyordum simdi oglum diyorum kendimi de gectim